Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Vedi vidi defui

Αγαπητοί αναγνώστες είμαι αυτή η κάργια σας που σας παράτησε με sms και αφού το γλέντησε γύρισε πίσω με ένα κείμενο σαν και αυτό κάνοντας ότι δεν συμβαίνει τίποτα.Το κεφάλι μου είναι γεμάτο, η καρδιά μου ακόμα πιο γεμάτη και το πληκτρολόγιο μου έχει πάρει φωτιά, οπότε κουρνιάζω στα πόδια σας με την σέξι κιλότα μου και ελπίζω να με συγχωρέσετε. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, ναι μου πήρε μόνο δύο χρόνια, ένα ερωτικό ραβασάκι, έναν φάκελο με την ονομασία "νο πορν" και μερικές άβολες στιγμές, αλλά το πληκτρολόγιο μου δουλεύει. Σε αντίθεση με το ποντίκι μου βέβαια.

¨Όντας δύο μήνες πριν τα είκοσι πέντε, και μία ανάσα μακριά από τα τριάντα που φαντάζουν πιο τρομακτικά από το να με πατήσει αύριο φορτηγό, θα περίμενε κανείς (και κυρίως οι γονείς μου) ότι έχω σοβαρευτεί και από rebel κάμπια έχω γίνει συγκροτημένη πεταλούδα. Συγκροτημένη πεταλούδα my ass. Η Ευρώπη αυτή τη στιγμή είναι πιο συγκροτημένη από εμένα. Βασικά είναι πιο συγκροτημένη από ότι έχω υπάρξει ποτές. Και ενώ στην ηλικία μου η J. K. Rowling κατά την διάρκεια του προσωπικού της μεσαίωνα γέννησε τον Harry Potter, να μαι εδώ στο στρώμα μου (το κρεβάτι πήγε σε ένα καλύτερο μέρος κοντά στον Θεούλη), αγκαλιά με την πιο φθηνή σοκολάτα που βρήκα στο σουπερμάρκετ (είμεθα πτωχές αλλά καλοπερνούμε) υπό το φως του φεγγαριού (έχει καεί η λάμπα τέσσερις μέρες τώρα) προσπαθώντας να συντάξω έστω μια πρόταση που να μου αρέσει. Παρεμπιπτόντως έγραψα πέντε σειρές σερί χωρίς τελεία, suck my success J.K.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ποτέ συγκεκριμένα σχέδια για το τι θα κάνω στα είκοσι πέντε μου. Για την ακρίβεια δεν περίμενα καν ότι θα φτάσω τα είκοσι πέντε. Ναι φίλε αναγνώστη δε με αποκαλείς τσάμπα κλαψομ drama queen. Motto ζωής: No expectations, no dissapointments. Επίσης: live fat, die yum. Το τελευταίο δεν κολλάει πουθενά, αλλά με ξέρετε: χοντρή όπως πάντα. Θα αναρωτιέσαι και εσύ όπως και εγώ αφού δεν είχα κάνει σχέδια που δεν πραγματοποιήθηκαν πως στο διάολο έφτασα εδώ, να νοιώθω ότι ο μόνος τομέας στον οποίο σημειώνω διαρκή επιτυχία είναι το μαγείρεμα της φακής; Όλα λοιπόν ξεκίνησαν μερικές μέρες πριν, σε αυτό το στρώμα, όταν Εκείνος μοιράστηκε τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες με εμένα. Ξαφνιάστηκα αφενός γιατί δε μοιράζεται μαζί μου ούτε το τι έφαγε το μεσημέρι (καβάτζα alert) και αφετέρου γιατί είναι μεγαλύτερος μου και πίστευα ότι στα τριάντα κάτι σου δεν σε απασχολούν αυτά που σε απασχολούσαν στα είκοσι κάτι σου. 

Να αναφέρω εδώ, ότι στηρίζομαι στο ότι δε με θέλει τόσο ώστε να μπει στη διαδικασία να ψάξει τα διαδικτυακά μου στέκια όπως κάνουν άλλες οι , αν όμως το κάνει, το επόμενο κείμενο μου θα ανέβει από το Μεξικό.


Επί του θέματος τώρα, κάθε φορά που έκλαιγα πάνω σε καίρια θέματα όπως: τι κάνω, που πάω, λεφτά ή τέχνη, προσωπικές σχέσεις ή περιπέτεια, χιούμορ η πνευματικότητα, εμφάνιση ή προσωπικότητα , δεν με πήρε γιατί δε με θέλει ή έπεσε το σήμα της κοσμοτέ στην πολυκατοικία μου κλπ παρηγορούσα τον εαυτό μου λέγοντας μου ότι κάποια στιγμή θα ξέρω ποια είμαι και τι κάνω, και τίποτε από αυτά δεν θα έχει ποια σημασία. Παρατηρώντας τους ανθρώπους γύρω μου βλέπω πόσο δυναμικοί είναι, την σιγουριά στα μάτια τους και πως υπερασπίζονται τις ενέργειες τους ωσάν άλλοι πρωταγωνιστές σε αμερικάνικες ταινίες για την σωτηρία του κόσμου, και ειλικρινά πίστευα ότι το μόνο που τους απασχολεί είναι τι θα φάει το παιδί, ποιος θα πάει να το πάρει από το σχολείο και άλλα τέτοια "της ηλικίας". Προβλήματα της καθημερινότητας, όχι θεωρητικά, όχι φιλοσοφικά, υπαρξιακά ή καλλιτεχνικά. Εκείνο το βράδυ λοιπόν κατάλαβα ότι αυτή η μάχη δε σταματάει, τουλάχιστον δεν θα σταματήσει για τα επόμενα χρόνια, και αν με ξέρω καλά, μάλλον στην περίπτωση μου δεν θα σταματήσει ποτέ. Η εικόνα του εαυτού μου είκοσι χρόνια μετά, να αγωνιά για το αν πήρε σωστή απόφαση, για το αν έχει καταφέρει κάτι , για τον αν αξίζει ο έρωτας τελικά (πάνω κάτω η φάση μου τώρα δηλαδή) συν τα προβλήματα των 40 κάτι με αγχώνει τόσο που σκέφτομαι να επενδύσω και σε άλλες αγνώστου ταυτότητας σοκολάτες από το σουπερμάρκετ.

 Έτσι λοιπόν για να δικαιολογήσω τον τίτλο αυτού του μπλογκ, έρχομαι και αναρωτιέμαι φίλες και φίλοι: άραγε θα βασανιζόμαστε για πάντα από αυτές τις σκέψεις, μέχρι είτε να νομίζουμε ότι τις έχουμε νικήσει είτε να παραιτηθούμε και να μην μας νοιάζει πια ή θα βασανίζονται μόνο οι λίγοι, οι καταραμένοι, αυτοί για τους οποίους όλοι έχουν να πουν κάτι στα οικογενειακά τραπέζια, αυτοί που πρωταγωνιστούν στα βιβλία, αυτοί οι άσωτοι υιοί που πνίγουν τις σκέψεις τους αλλού και έρχονται τα ξημερώματα σε εσένα, αυτές οι κάργιες που σε χωρίζουν με ένα sms και όταν το κεφάλι τους βαραίνει τόσο που δεν μπορούν να το σηκώσουν γυρνάνε με ένα κείμενο σαν και αυτό, πίσω σε εσένα;

Επτά σειρές J. K. Νίκησα;















5 σχόλια:

  1. Μαρουλακι μας ελειψες πολυ,

    Μερικες φορες πιανω τον εαυτο μου με τις ιδιες σκεψεις, την αγωνια αν εχεις παρει σωστες αποφασεις, το που θα σε οδηγησει αυτο το πραγμα που λεγεται ζωη, αν τελικα θα ξυπνησεις και θα εχεις την δυνατοτητα να κανεις αυτα που θελεις και ονειρευσαι ή αν τελικα θα σε προλαβει κατι αλλο και θα εχεις μεινει με αυτα που εχεις τωρα. Μερικες φορες αυτα τα ερωτηματα ειναι υπαρκτα, μερικες συμβαινει κατι και μετα σε πιανουν ολα μαζι. Το θεμα ειναι, αν τελικα εχουμε αυτα που λεμε οτι εχουμε και τι κανουμε για να καλυτερεψει η κατασταση. Δεν εχω απαντηση γι αυτο γιατι κ εγω σε μια τετοια φαση ειμαι.
    Εμενα η γνωμη και απαντηση στην ερωτηση σου και φυσικα θα ειναι το δευτερο που ειπες. Βασανιζονται παντα οι λιγοι, γι αυτους που μιλαει η οικογενεια στα τραπεζια, γι αυτους που υποτιμανε πιο πολυ.
    Φιλακια απο το Λεφακι και σε περιμενω καμια μερα στας Αθηνας.

    (ολοκληρη απαντηση και εβαλα μονο εναν τονο στο ή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη μου, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Όποτε έρθω στα μέρη σου, θα γίνει συζήτηση με αλκοόλ (και ξώβυζα) :*

      Διαγραφή
  2. Τι κρίμα που γράφεις τόσο σπάνια που δεν αξίζει να σου απαντήσω.

    P.S.
    who is J. K. ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δάφνη μου, νομίζω πια η ζωή μου δεν έχει κάτι άξιο για δημοσίευση, αλλά αρνούμαι να αφήσω αυτό το μπλόγκ να πεθάνει!

      Είναι τα μικρά της δημιουργού του Χάρυ πότερ. Βάζω και τα δύο για να δείξω πόσο φαν είμαι!

      πι.ες απο εκεί που έβαζα ένα τόνο σε ολόκληρο κείμενο, τώρα βάζω ακόμα και σε λέξεις με ένα φωνήεν. Ω πόσο άλλαξα.

      Διαγραφή
  3. Hello Ladies and Gentlemen.
    My name is Susan Benson, I'm a loan lender and also a financial consultant. If you are in need of financial stability, i'm the right person to contact, I don't only lend out money, I also give financial advises to anyone. My upmost Priority is your financial stability, feel free to message me and i will be at your service 24/7.

    If you are in urgent need of financial reinforcement, i'm the right person to contact, I render all kind of loan, whether it's personal loan, Commercial Loans or you need a loan of any other reasons I will advise you to contact my firm via {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com or Message me directly on WhatsApp via: +447903159998}  & Receive a Response In an instant.

    My firm is a comprehensive financial service firm committed to helping you improve your long-term financial success.

    Features & Benefit;
     ✓You can Apply for a loan anytime, anywhere.
    ✓You can borrow from 1,000 euro to 20 Million Euro
    ✓Receive your loan within 24 hours.  
    ✓Low interest rate ranging from 2.0 to 3.0%
    ✓You Get The Chance To Select the Repayment Date, either weekly, monthly or yearly for a duration of 1-30 years. 
    ✓Simple online application.
    ✓ Personalized guidance and expertise.

    Have you been finding it so difficult to get a loan from your local banks or other financial institutes? worry no more, because this company has helped numerous number of individuals and organizations who have been facing financial difficulty all over the world. When you apply with Sunshine Financial Group, you’re applying with a trusted company that cares about your financing needs. You’ll be taken care of  through the whole process.

    kindly write to the email or Number below for more information about the loan offer.
    Email address: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp Contact: +447903159998

    No matter what you are going through, there is a solution for You.  

    ΑπάντησηΔιαγραφή