Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Fuck me, im smart.



Signore e signori, τις τελευταιες μερες εχει ξυπνησει μεσα μου, ενας Bukowski να το πω, ενας Καζαντζακης να το πω, ενας blogger θα το πω και δεν εχω την μαμα μου κοντα να με ξεματιαξει.
Θυμαμαι παλια -προ timeline εποχη φανταστειτε- ξεκινουσα να γραφω status στο facebook και κατεληγα σε 3σελιδη αναρτηση εδω περα, και τωρα ξεκιναω να γραψω παραγραφο εδω περα και καταληγω να γραφω το ονομα μου στο τετραδιο μου και αυτο σε greeklish.

  Η φιλη μου η Α. λεει οτι για ολα υπαρχει ενας λογος και αν πραγματι ισχυει τοτε μαλλον δεν γραφω τοσους μηνες γιατι το μυαλο μου ετοιμαζει καποιο λογοτεχνικο αριστουργημα σε τριλογια ή γιατι καποιος απο εσας καταλαβε ετσι ποσο του λειπω και αποφασισε μετα απο αυτην την απουσια να μου κανει προταση γαμου ή θα μου πεσει το λαχειο ξερω γω (ασχετο αλλα ο φτωχος φοιτητης Erasmus , λεφτα ονειρευεται).

  Βεβαια αμα ειναι να μιλησουμε για τροπους σκεψης , νομιζω οτι θα προτιμησω αυτον που εχει ο καινουργιος μου συγκατοικος ,που ετσι σε μια προχειρη μεταφραση θα λεγαμε οτι πιστευει στο ο,τι φαμε, ο,τι πιουμε και ο,τι αρπαξει ο κωλος μας και δινει μαλιστα ιδιαιτερη βαρυτητα στο τελευταιο σκελος.

Βεβαια αξιζει να σημειωσουμε εδω,οτι τα μεταξωτα βρακια ειναι για μεταξωτους κωλους, γιατι υπαρχουν καποιοι ανθρωποι,που ειναι ετσι ξερετε molto ρομαντικοι,και γουτσου γουτσου,και πιστευουν στην αγαπη,και διαβαζουν ποιηματα και κλαινε κατω απο το φεγγαροφωτο και πλαθουν ιστοριες με happy end που τωρα που το σκεφτομαι σκεφτονται θα γινοταν και γαμω τα αρλεκιν και γενικοτερα δυσκολευονται να εκπαιδευσουν τον κωλο τους να συμπεριφερεται σαν κυνηγοσκυλο.

Που λετε αυτοι οι ανθρωποι,διψανε να νιωσουν μοναδικοι,τοσο μοναδικοι οσο τα προσωπα στα οποια βασιζονται τα ποιηματα που διαβαζουν, και συνηθως οταν καποιος τους πλησιαζει και δουν οτι πισω απο αυτη τους την κινηση ο μονος λογος που κρυβεται ειναι ενα γαμησι που θα μπορουσαν να το βρουν στην προηγουμενη ή την επομενη ή την μεθεπομενη τρυπα ,φευγουν...φευγουν .. φευγουν, φφφφεεενταξει δεν μου ρχεται ποιητικο τελος γαμωτο.

Εαν θελετε να πηδηξετε καποια γκομενα αυτης της φυλης , μην προσπαθησετε για κανεναν γκευ λογο να της δειξετε οτι την πλησιασατε για τον ωραιο της κωλο, η επειδη θελετε το βραδυ να κοιμηθητε πανω στα βυζια της, η επειδη εχετε να γαμησετε δεκατεσσερις μηνες  -το ξερει ηδη.Ολες το ξερουν ηδη . Η διαφορα με τις γυναικες αυτης της φυλης ειναι οτι εχουν πλασει στο μυαλο τους μια παραλληλη πραγματικοτητα στην οποια το φλερρρτ γινεται ως εξης



 και ξενερωνουν ακομα και αν τους πεις "εισαι πολυ ομορφη".

Αν υπαρχει θεος, εχει σιγουρα χειροτερο χιουμορ απο μενα ,τον Λαζοπουλο και τον Σεφερλη μαζι και γι'αυτο στις παραπανω γυναικες στελνει αντρες που ζουν μεσα σε μια αλλη παραλληλη πραγματικοτητα  στην οποια ολες οι γυναικες θελουν κολαζμενα το πουλι τους.Ολες ομως, ακομα και οι προαναφερθεισες παρθενοπιπιτσες που κρυβονται πισω απο ατακες ταινιων στις γωνιες των μπαρακιων και περιμενουν τον πριγκιπα καβαλα στο mohito να ρθει να τις παει σινεμα.


Και ετσι για να μην νομιζετε οτι τωρα που πηγα Erasmus εγινα μια κλεισομυαλη reborn virgin που με ασπρα βρακια, που παει καθε Κυριακη στην αλλη ακρη της πολης που ειναι η Ορθοδοξη Εκκλησια και οταν βλεπει σεξουαλικως ερεθισμενα νιατα να χαμουρευονται στα μπαρ, τα βαζει να φιλανε την εικονα της μεγαλοχαρης , σας βαζω ετσι για το τελος μια φωτογραφια μου οπου μπορειτε να δειτε καθαρα την νυχτερινη ζωη εδω στην Ιταλια.


πι.ες
Αν αναρωτιεστε με εριξε με δυο ατακες τις οποιες παραθετω  για να μαθαινουν οι νεοτεροι και να θυμαμαι εγω.

"You can search me in youtube, im a famous italian musician"

"I can lick you better than anyone else."

 

15 σχόλια:

  1. Τι σου είπα ρε γαμώτο; Δεν σου είπα μακριά από ιταλούς; (και ισπανούς) Άτιμη μοιχαλίδα!

    Να μη μ'ακούει καθόλου αυτή η κοπέλα ρε πούστη μου...τς τς τς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρομεντική κορασίς, έχω ενστάσεις. Αλλά πρώτα τα καλά, ότι το κείμενο αυτό είχε πλάκα όπως τα παλιά όταν είχα πρωτομπεί.

    Και οι ενστάσεις. Το συντριπτικό 99,5% των γυναικών έχει στο μυαλό του ένα ρομαντικό οαραμύθι και περιμένει απλώς τον πρωταγωνιστή. Οπότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να υποδυθούμε τα έξυπνα ρομαντικά κωλόπαιδα που ψάχνουν τον αληθινό έρωτα να τους βάλει στον ίσιο δρόμο... Και αυτό είναι όλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε μαστερ, οτι αυτο το κειμενο ειχε την παλια μου αιγλη δεν περιμενα να το ακουσω, γιατι η αληθεια ειναι οτι γερασα και τιποτα δεν ειναι πια οπως παλια.

      Αγαπητε Μαστερ οι γυναικες μεταξυ μας ολες ετσι ειναι αλλα (μην το πεις πουθενα) περνανε φασεις που το μονο που θελουν ειναι -κατσε να θυμηθω πως το λεει ο σοφος λαος - ΠΟΥΤΣΟ.Σοου σε εκεινες τις φασεις δεν χρειαζεται να το παιξεις τιποτα ιφ γιου νοου γουατ αι μιν.

      Γεια χαρααα κιολα!

      Διαγραφή
    2. Ναι, και αυτό. Αλλά σε εκείνες τις φάσεις έχω παρατηρήσει ψάχνουν πιο μυώδη πράματα. Ιφ γιου νοου γουατ αι μιν.

      Διαγραφή
  3. Έπρεπε να του πεις "you can search me on blogger. i'm a famous greek one".
    Κι επειδή κι εσύ κι ο Μάστερ μου βάλατε ιδέες, πάω να τις γράψω. Ξερνάμε αύριο, μη βιάζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα τον Δία... Ατάκες τις ονομάζει αυτές ο τύπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς δεν ήταν αυτά τα πρώτα πράγματα που είπε!

      Το "I'm a famous... bla bla bla" δε μου άρεσε γιατί είναι πολύ try-hard αλλά το "I can lick you better than anyone else" είναι πάρα μα πάρα πολύ καλό!

      Διαγραφή
    2. Επίσης, είναι και πάαααρα μα πάααρα πολύ κοινότυπο. Εννιά στους δέκα το ίδιο ισχυρίζεστε. Το ποσοστό που λέει αλήθεια, είναι τραγικά μικρότερο όμως.

      Διαγραφή
    3. Ααααα κατάλαβα, εγώ δεν υπόσχομαι γλύψιμο, όμως δίνω άλλες υποσχέσεις, είμαι μπασίστας και παίζω με δάχτυλα, αν με εννοείτε...

      Διαγραφή
    4. Rockmantic η αληθεια ειναι οτι το κειμενο-οπως και οι ατακες- ειναι ενα κολλαζ εμπειριων εδω στην μαγευτικη ξενιτια.

      Ephee νομιζω ολες οσες διαβασαν το σχολιο σου συμφωνησαν μαζι σου.

      Master φημες λενε οτι δεν θα πρεπε να εισαι και πολυ υπερηφανος που εισαι μπασιστας.

      Διαγραφή