Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Οου μαι δοντ.



Προσοχη.Το κειμενο που ακολουθει ειναι ανιαρο και δεν σας αφορα. Προλαβαίνετε να ακουσετε το τραγουδι και να φυγετε.

Χμ.Εμεινε κανεις;


Οι περισσοτεροι απο εσας σιγουρα,διαβαζοντας με θα εχετε σχηματισει την αποψη οτι ειμαι ενα πανεμορφο και πανεξυπνο,σουπερ ανεμελο και χαζοχαρουμενο ακατεργαστο διαμαντι που το μονο για το οποιο νοιαζεται ειναι το π
το πανεπιστημιο.Και ομως πισω απο αυτο το γαματο προφιλ,οσαν αλλη συνεντευξιαζόμενη του σταρ , εχω κρατησει μακρια απο τα φωτα της δημοσιοτητας τον προσωπικο μου γολγοθα, και συνεχιζω να υπηρετω τον καθηκον μου προς εσας. (μπηχτή υπ'αριθμον 1)

Κατω απο το ξωβυζο φορεμα μου,δεν φοραω την στολη του superman. Κατω απο τα τεραστια βυζα μου κρυβεται μια ραγιζμενη καρδια ετοιμη να σπασει. (μπηχτη υπ'αριθμον 2) Ηρθε η ωρα να σας πω λοιπον τον πονο μου και για αλλη μια φορα να μου δωσετε την πανσοφη και καθησυχαστική συμβουλη σας.Και επειδη σας αγαπαω και σας σέβομαι, δεν θα σας τον χωσω ασάλιωτα, θα σας το παω απο Αυστραλια μερια μεσω ενος μικρου κουιζ.

Συμφωνα με τα ελληνικα δεδομενα,ποτε ενα ατομο περναει απο το αγγουρο στο ωριμο;
α) με την σεξουαλικην δραστηριοτηταν που δεν περιλαμβανει (μονο) το αριστερο χερι.
β) με μαχη,στην πλατεια του χωριου της φυλης. Οποιος νικησει,εχει περασει στο επομενο σταδιο.
γ) με το φύτρωμα των φρονιμιτων.

Ο γολγοθας μου αγαπημενοι μου -εν δυνάμει- φιλοι ειναι οτι ωριμαζω, και δε το κανω ουτε με το αλφα,ουτε με το βητα.Ναι το κανω με το γαματα.Και ολο ποναω και ολο κλαιγομαι στους γυρω μου.Και δεν ειναι μονο οτι με ποναει γαμω το βυζι της Ντολυ, ειναι οτι φοβαμαι οτι θα μου στραβωσουν και τα δοντια και μετα πραγματικα θα χρειαζομαι σακουλα.

Για να γινω λοιπον αυτο που ειμαι σημερα -μιαεμμονικησπαζαρχιδω- περασα απο τα εξης τρια σταδια:
Σταδιο πρωτο: Η αρχη του τελους
Ολα αρχισαν οταν ρωτησα τους γονεις μου,αν αλλαξαν τα δοντια μου γιατι ετσι μου παν οτι γινεται οταν βγαζεις φρονιμιτες.Οι γονεις μου φυσικα δεν με αντιμετωπισαν σοβαρα,οπως εγινε και στις τελευταιες 37228 ασθενειες που "ειχα". Ρωτησα τον μικρο μου διμετρο αδερφο .Η μπουφλα δεν ηταν η απαντηση που περιμενα και πλεον περα απο το δοντι ποναω και αλλου,γαμημενη ενδοοικογενειακη βια.
Σταδιο δευτερο:Η μεση του τελους
Περναει ο καιρός και εγω προσπαθω να ξεχαστω μεσα στο ποτο και τις ακολασιες. Και εκει που κατεβαζω λεμοναδα με ελαχιστη vodka-not αρχιζω και ρωταω τους φιλους ,τους γνωστους και τα πληθη ανδρων που μου την πεφτουν ,αν εχουν βγαλει φρονιμιτες,αν πονεσαν,αν στραβωσαν,και αν το ξεβαμμενο πορτοκαλι στο μαλλι,παει με τα καινουργια μου δοντια κλπ.Η αρχη του τελους της κοινωνικης μου ζωης ειχε αρχίσει ενω της οικογειακης ειχε φτασει στην μεση. Τωρα που το σκεφτομαι οι δευτεροι αιμα δεν μπορουν να αλλαξουν, οποτε θα τους βασανιζω αιωνια.
Τριτο σταδιο: Το τελος της αρχης
Ειναι γνωστο οτι σε μερικους επαγγελματιες βγαζεις τα σωψυχα σου,οπως για παραδειγμα στους ψυχολογους,ψυχαναλυτες,μπαρμεν,μεντιουμ,πωλητριες ρουχων κλπ. Καταλαβαινεις ομως οτι κατι δεν παει καλα,οταν βγαζεις την εμμονη σου με τους φρονιμιτες σε εναν ατυχο ταξιτζη και αμεσως μετα σε ενα σουβλατζη την ωρα που αλοιφει με γιαουρτι την πιτα σου. (προστυχοι) .Τοτε ερχεται το τελευταιο σταδιο-αυτο δηλαδη που οι δικοι σου εχουν σταματησει να ανησυχούν,και κατεβαινουν στο Λευκο Πυργο με λοιπους αγανακτισμένους και πλακατ " λευτερια στους φρονιμιτες του μαρουλιου" Η μηπως αυτο το σταδιο να ρθε οταν πηγα σε interactive παρασταση οπου λες μιαν ιστορια και στην παιζουν οι ηθοποιοι (προστυχοι) , οποτε εγω ξαναβρηκα την ευκαιρια να πω για τους φρονιμιτες μου;Η μηπως το οτι γραφω ολοκληρο κειμενο για τους φρονιμιτες μου, με βαζει χωρις εισιτήριο στο τριτο σταδιο;

Υ.Γ οχι στους ταξιτζιδες δεν βγαζεις εσυ τα σωψυχα σου.Αυτοι τα βγαζουν.


Χρονογραφημα Γολγοθα

Ιουλιος 2010 Ξεκινανε καποιες ενοχλησεις αλλα αποφασιζω να αυτοθεραπευτω με την δυναμη της θετικη σκεψης.Μου λεω οτι δεν ποναω και προσπαθω να με κανω να το πιστεψω ενω παραλληλα ακουω οπερα μαστουρώνοντας με αρωματικα στικακια.
Αυγουστος 2010 Η ανωθεν συνταγη που μου χορηγησα δεν εφερε το επιθυμητο αποτελεσμα οποτε μια ηταν η λυση: Γαργαρες με αλκοολ.Η καταποση δεν ηταν υποχρεωτικη.
Σεπτεμβρης 2010 : Ξεκιναει το ψηστήρι απο την ελληνιδα μανα ζαρζαβατικου με τεσσετα γραμματα προκειμενου να παει το βλασταρι -εγω-στον οδοντιατρο.
Οκτωμβρης 2010 Το ψηστήρι πέτυχε. Πάω στον οδοντιατρο, ο οποιος βρισκει δυο,τρεις σπηλιες -τυφλα να χει αυτη του Νταβελη-. Ο πονος μου ειναι μεγαλος το πρηξιμο δε,ακομα μεγαλυτερο, δεν τολμαω να του πω για τους φρονιμιτες γιατι πιστευω οτι στο τελος το χαμογελο μου θα μοιαζει καπως ετσι:
Δεκεμβρης 2010 Πλεω σε πελαγη ευτυχιας και κουραμπιεδων.Οι δεκα επισκεψεις στον οδοντιατρο αποτελουν,μια συναυλια της hannah montana, μια εκπομπη της Τατιανα Στεφανιδου , ενα κακο ονειρο που παει περασε βρε αδερφε!.
Γεναρης 2011 Η ξεγνασια ειναι σαν το βαζακι με την merenda.ΔΕΝ κραταει για πολυ.Ξεκινανε οι μικροενοχλησεις και φυσικα η κλαψα σε ατομα που δεν μπορουν να την αποφυγουν.
Φλεβαρης 2011 Εξεταστικη και γκομενοδουλειες.Ειμαι too busy,και στην ατζεντα μου δεν εχω σημειωσει πουθενα 'να πονεσω απο τους φρονιμιτες".
Μαρτης 2011 Error 404.Not found.
Απριλης 2011 Επιστροφη σε παλαιες μεθοδους ανακουφισης. Ουζο με συνταγη γιατρου. Πλεον το προβλημα δεν αντιμετωπιζεται στο δοντι αλλα στο σκωτι.
Μαης 2001 Αρχιζω και ψαχνω παλιες φωτογραφιες, και τις κοιταζω με μεγενθυντικο φακο.Βλεπω πως κυκλοφορουσα εξω και το προβλημα περα απο οδοντιατρικο γινεται και στιλιστικό.
Ιουνης 2011 Εξεταστικη, και εγω , αντι να ασχολουμε με θεματα οπως τι θα πεσει αυριο,που εχασα παλι το στυλο μου,τι επαθε παλι το φωτοτυπικο και μου φαγε την φωτοτυπια γαμω την τρυπα υποδοχης του γαμω, εγω ασχολουμαι-NAI σωστα μαντέψατε- με την διαρροή ραδιενέργειας στην Ιαπωνια.


Εσεις που θα μου πειτε να παω εις τον ντοκτορ: Εγω να παω, γιατι φυσικα δεν φοβαμαι,και,εγω ειμαι μεγαλη γυναικα, εχω παει και στην τραπεζα μονη μου αν θελετε να ξερετε,αλλα,ε,ε αυτο που φοβαμαι ειναι
α) μην μου κάνει κήρυγμα για τα σκουλαρικια.Ειλικρινα προτιμω να ακούσω λογιδριο του καρατζαφερη ενω ειμαι δεμενη και στην τηλεοραση παιζει Dora ,την ωρα που μου βγαζουν τα νυχια με ταναλια αφου πρωτα μου τα εχουν βαψει χρυσα.
β)μηπως μου πει να κάνω ακτινογραφιες.Ειλικρινα προτιμω να του κατσω παρα να ξεβιδωσω 14 σκουλαρικια.Να σημειωθει εδω οτι ειναι ενα χουφταλο που μιλαει συνεχεια ενω εχω την Σαρα και την Μαρα μεσα στο στομα μου και περιμενει απαντηση.
γ) πες κανω τις ριμαδες τσι ακτινογραφιες,και τους βγαζω, πως θα περασω το καλοκαιρι χωρις αλκοολ;
Εσεις που θα μου πειτε να μην παω εις τον ντοκτορ: Κοιταξτε, αν και οπως προανεφερα δεν εχω κανεναν απολυτως προβλημα με αυτο το επαγγελμα, θα προτιμουσα να μην παω. Ξερετε τωρα δευτερο string δεν εχω να βαλω, οδοντοντιατρους θα πληρωνουμε τωρα; On the other hand που ελεγα τοτες που ηξερα αγγλικα , πολυ φοβαμαι οτι θα στραβωσουν τοσο που θα πρεπει να πουλησω το δεξι μου νεφρο για τα ξαναισιωσω.Ασε που αν στραβωσουν, να ξερετε δεν θα ειμαι τοσο θεα στις αφισες που θα εχετε κολλημενες πανω απο το προσκεφαλο του κρεβατιου σας.
Εσεις που θα με γραψατε στα (νοητα) αρχιδια σας Δεν σας αδικω,αλλα μην ειστε τοσο σκληροι μαζι μου..εχω εξεταστικη, ζεσταίνομαι, εχω μεινει με ελαχιστα εγκεφαλικα κυτταρα και η λεσχη του απθου χθες αντι για ομελετα οπως ελεγε το προγραμμα,ειχε σπανακοριζο.


Βρε εγωισταρε το φεγγαρι δεν γυριζει γυρω απο σενα.Ουτε καν μυγες δεν γυριζουν γυρω απο σενα.Για κεινη την εποχη λεω που δεν με πονουσε τιποτα.

Πι.Ες τωρα που τελειωσαν τα δυσκολα μαθηματα, και μου χουν μεινει μονο τα αγγλικα, εχω μια απιστευτη ορεξη για διαβασμα.

Γιατρε μου θα γινω καλα;

13 σχόλια:

  1. Μαρούλι μου δροσερό σε καμαρώνω που παρά τους αφόρητους πόνους δεν αμελείς το ιστολόγιό σου. Είναι οι πόνοι όμως ή η μετεξεταστική κόπωσις ..ή μήπως είμαι εγώ που δεν κατανοώ; Είναι η σκέψη σου τόσο βαθιά που χρειάζονται εξηγήσεις άραγε; Ιδού (some) απορίες:
    1. Γιατί στο α) το χέρι είναι αριστερό;
    2. Είναι "η Ελληνίδα μάνα ζαρζαβατικού" που έχει 4 γράμματα ή το ζαρζαβατικό; Πρόκειται γιά σημαντικό υπονοούμενο που δεν έπιασα;
    3.Πώς αποφάσισες πως πρόκειται γιά φρονιμίτες; Διότι α)Το σκίτσο σου άλλα λέει (όπως και β) η ηλικία σου). [i.e.:οι 4 φρονιμίτες βγαίνουν πίσω & όσο εξελίσσεται η ανθρωπότης αργούν να βγούν. ΟΙ δικοί μου―& σε περνάω χρόνια & ζαμάνια― σήμερα είναι μόνο 2 κι ο οδοντίατρος μου είπε πως έχω καιρό, μεταλλαχθήκαμε κι ίσως να μη βγουν ποτέ).
    4.Γιατί χωρίς αλκόλ μετά από εξαγωγή δοντιού; Ποιάς φυλής ταμπού είναι αυτό;
    ___________Αυτά τα λίγα (μεταξύ πολλών αποριών που γεννά το σοφό σου πόνημα)-γιά να μη σε κουράζω άλλο με ζέστη & πονόδοντο- ως καλωσόρισμα στον κόσμο του καλοκαιριού τώρα που ξεμπέρδεψες με τις εξετάσεις & περιμένουμε οι αναγνώστες σου συχνότερα & δουλεμένα αριστουργήματα γιά να χαράξεις το δρόμο γιά το Πούλιτζερ (& να σκάσουν οι εχθροι σου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα Δαφνη! Η αληθεια ειναι οτι τωρα που τελειωσε η εξεταστικη,οι πονοι σα να μειωθηκαν.
    Οσον αφορα τις αποριες σου
    1.το χερι ειναι αριστερα γιατι μετα απο μινι δημοσκοπιση που εκανα οι περισσοτεροι/ες βολευονταν με το αριστερο.
    3.χεχε, οχι οχι δεν προκειται για σημαντικο υπονοουμενο απλα μου αρεσαν αυτες οι σπαζοκεφαλιες (οπως το νησι με τα πεντε γραμματα)και τις συνεχισαν.Η μαμα μου λοιπον με τα τεσσερα γραμματα :p
    4.Μου παν οτι μετα την εξαγωγη,θα παρω αντιβιωση.Απο οσο θυμαμαι στην αντιβιωση δεν κανει να πιουμε, αρα δεν θα πινω.Αχ βαχ.

    Χεχε,υποψιαζομαι οτι τωρα στις διακοπες,τα κειμενα μου θα ναι γεματα με φωτογραφιες απο τα μερη οπου διακοπιζω.
    Νταξ ή τουλαχιστον ετσι ελπιζω.Αλλιως θα ανεβαζω καθε μερα κειμενα οπου θα κλαιω την μιζερη ζωη μου!

    Φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εμείς πάσχουμε από φρονιμίτες. Πότε πονάνε, πότε όχι, ανάλογα με τον καιρό ένα πράμα.
    Εγώ και αγγλικά μόνο να είχα πάλι δεν θα είχα όρεξη για διάβασμα. Πάντως έχω αφήσεις στην άκρη ένα project και να διαβάσω στατιστικές Fermi-Dirac και Bose-Einstein που δεν πρόλαβα να τις διαβάσω στην εξεταστική. Έτσι για να έχω κάτι να κάνω στις διακοπές, αν κερδίσω κάνα λαχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά που μου το θύμησες...πρέπει να πάω στον οδοντογιατρό να κοιτάξει τους φρονιμήτες μου. Οι δίκοί μου ξεκίνησαν να βγαίνουν πριν κάνα 5άρι χρόνια κι ακόμα βγαίνουν. Ευτυχώς δε με πονάνε. Κι ευτυχώς τα δόντια μου δεν έχουν στραβώσει (απ'όσο ξέρω).

    Τώρα τι να σου πώ; Δε γαμείς, πήγαινε στο γιατρό μωρε. Μια ψυχή που ναι να βγει ας βγει. Και μην ανησυχείς, όσο έχεις τα βυζά κανείς δεν θα σε κοιτάει στα δόντια...χεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. exiled Hussar,μετα το κομεντ σου συνηδητοποιησα οτι εγραψα σε ολο το κειμενο λαθος την λεξη φρονιμιτης και τωρα βαριεμαι να το διορθωσω.
    Αμα σου πω εγω τι άφησα για σεπτεμβρη..παιδι μου σε λιγο θα εχω στην πλατη μου,πιο πολλα χρονια απο μαθηματα.

    Τρυποκαρυδε,μου αρεσε αυτο με τα βυζα και τα δοντια. τωρα θα εχω δικαιολογια για να φοραω συνεχεια ξωβυζα.

    αμα πας να με πεις,να σε πω, να πεις στον διατρο καποιες ερωτησεις,να σου πει,να με πεις,να σου πω ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στον Τρυποκάρυδο το πρόσεξες άδικο Λαχανικό; Κι εγώ που από tact απλώς το ανέφερα σωστά γιά να διορθωθεί σιωπηλά...
    Από την άλλη εκτιμώ που δε χρησιμοποιείς την άθλια google διόρθωση που θα σου το είχε εντοπίσει αλλά που διαιωνίζει τα λάθη ομόηχων που καταδικάζουν το γράφοντα τοποθετώντας τον στην κατηγορία που οι Άγγλοι ονομάζουν "The Great Unwashed". Ξέρεις γιά τι λέω (που θα ήθελα να το βγάλω πανώ στο Σύνταγμα):
    Παιδάκια επαναλάβετε μετά από εμένα:
    α πρόσωπο ενικού: -αι/
    β' πρόσωπο πληθυντικού: -ε.
    (Παράδειγμα για να σας εντυπωθεί, αυτό που ξέρετε όλοι: α) είμαι- β) είστε. Δεν είναι & δύσκολο).
    Αλλά Μαρούλι μου παρασύρθηκα & ζητώ συγγνώμη που κάνω κατάχρηση του κομψού σου salon με τις εμμονές μου. Συγχώρεσε τη θαυμάστριά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δαφνη,καλυτερα να μου το ελεγες, αφου ολο το κειμενο ηταν βασισμενο στην λεξη φρονιμιτης.

    Αυτο με το ε και το αι το κανω ακομα; και τον ξερω τον κανονα αλλα μαλλον απο την βιασυνη μου τα γραφω οπως να 'ναι.

    Αγαπημενη μου, το μπλογκ μου ειναι καμβας για να ζωγραφιζεις τις εμμονες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βλέπεις λοιπόν που ο Φρόυντ είχε δίκιο & στα αστεία μας λέμε τις πιό σωστές αλήθειες; Είσαι όντως το αξιολάτρευτο "έξυπνο κουκλί" που περιγράφεις κάτω από το "Ποιά είναι η κοπελιά;" δήλαδή το Μαρούλι.
    Κι ωστόσο, χωριάτης (δυστυχώς) δεν είμαι αλλά δώσε θάρρος & την έβαψες. Δηλαδή (να το θάρρος): Τι κρίμα κρίμα κρίμα που έβγαλες από την εικόνα εκείνο τα ολοστρόγκυλο μαρούλι που τραβούσε την προσοχή & τράβηξε κι εμένα....
    Καλό απόγευμα & γράψε μας συντόμως (κι εκτενώς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ωπα! αν ειναι ετσι να το γυρισω το μαρουλι!

    αχ,παω να βαλω μπουγαδα η χαρωπη νοικοκυρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να το, το είδα & χαμογέλασα!! Το καμαρώνω πάλι στη σελίδα μου!! Καλές δουλειές & γλέντια σαββατοκυριακάτικα.. (& γράφε, γράφε, γράφε μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπημένο Μαρούλι. Μόλις διάβασα αυτή σου την ανάρτηση και έχω μείνει με το σαγόνι κατεβασμένο. Όχι γιατί ψάχνω και εγώ τους φρονιμίτες μου μη βγάλω κανένα πρόβλημα αλλά γιατί ΕΣΥ, η με τα πέντε γράμματα από το νησί με τα πέντε γράμματα ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Και όχι μόνο να αντιληφθείς αλλά να χειριστείς και να παίξεις μαζί της.

    Εκεί που συγκεντρωμένη παρατηρώ το χρονοδιάγραμμα του μαρτυρίου σου και φτάνω στον μήνα Απρίλιο του 2011 και προετοιμάζομαι για τον Μάη του ίδιου χρόνου... μεταφέρεσαι στον χρόνο στο 2001!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Με έχεις τρελάνει!



    (Υ.Γ. σίγουρα θα αναρωτιέσαι πόσο καμένος μπορεί να είναι κανείς ώστε μετά το κείμενό σου να κάνει τέτοιο σχόλιο με τόσες λέξεις, αλλά να ξέρεις ότι την Τετάρτη δίνουμε Βιοχημεία - ρώτα την Τόνια να σου δείξει για τι βιβλία μιλάμε - οπότε ελπίζω να καταλάβεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η αληθεια ειναι οτι την αισθηση του χρονου την παιζω στα δαχτυλα. Πως και δεν τα εβαλα ολα 2009 να ψαχνομαστε ολοι απορω.

    Δεν πειραζει νομιζω οτι αυτο το λαθος ειναι πολυ κιουτ και δειχνει οτι ειμαι και εγω ανθρωπος και κανω λαθη και, ναι ενταξει βαριεμαι να το διορθωσω!.


    Υ.Γ δεν πιστευω οτι εισαι καμενη! εισαι απλα πολυ φανατικη αναγνωστρια και κοιτας περα απο αυτα που βλεπουν οι αλλοι.

    Ναι εχω γνωση για τι παλουκι προκειται και ευχομαι καλη επιτυχια ,δυναμη, ο θεος μαζι σου, και εις αλλα με υγεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή