Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Πως το λενε μωρε, ρεζούμε;


Καλημερα σας.
Σας αποστέλλω το παρακατω βιογραφικο σημειωμα και σας ζηταω να με εκμεταλλευτείτε παίρνοντας με στην δούλεψη σας για αυτην την καλοκαιρινη περιοδο, χωρις ένσημα , ασφάλειες, και λοιπα εργασιακα διακιωματα. Μετα τις χρήσιμες πληροφοριες , σας εσωκλείω και σημειωμα προηγουμενου εργοδοτη μου.


  • Φωτογραφία προφίλ


  • Φωτογραφια ανφας

  • Προσωπικα στοιχεια:
Ονοματεπωνυμο: Μαρουλι Φρεσκο
Διευθυνση: Πλατεια αριστοτελους, τριτος φοινικας οπως βλεπεις Βρωμαικο.
Ηλικια: 19 χρονων, 9 μηνων, και 20 ημερων. Ωρων δεν ξερω.
Οικογενειακη κατασταση: άγαμητη .

  • Σπουδες
Αχ καλε μου καραφλουλη κυριε με την καρακιτς γραβατα που διαβαζεις αυτην την στιγμη αυτες τις γραμμες. Εγω που με βλεπεις -και απο την καλη και απο την αναποδη- πιο πανω , εχω τελειωσει το δημοτικο με 10, μην αναφερω δε οτι στην ορθογραφια επαιρνα παντα 10 με τονο και αυτοκολλητακι. Στο γυμνασιο εκανα high score και εβγαινα επι δυο συνεχόμενες χρονιες απουσιολογος. Στο λυκειο ημουν υποδειγμα μαθητριας, παντα σεμνα ντυμενη, ακουγα μονο Καρλοτα και οταν με κοιτουσαν τα αγορακια εγω απο ντροπη και σεμνοτητα κοιτουσα κατω τα βυζακια μου , που συνήθως τα χα πεταμενα εξω.Οπως και να χει τελειωσα το λυκειο με 17 και κατι ψιλά ( θα το βγαζα 20 αλλα με φαγανε τα κυκλωματα) και τωρα φοιτω σε μια σχολη που προάγει το πνευμα μου, καλλιτεχνικη μου πλευρα και κυριως το ψωνιο που τοσο επιτυχημενα εκρυβα μεσα μου..
  • Ξενες γλωσσες/Γνωση Η/Υ
Εχω τελειωσει εγγλεζικα ( προφισιενσι ασφαλώς) και παρλαω ε φρανσεζ αμα λαχει. Ξερω και 2-3 λεξεις γερμανικα απο κατι εκπαιδευτικες ταινιες . Την μποντυ λανγκουατζ την παιζω στα δαχτυλα.Αυτο το μηχανημα του διαολα, μονο να το ανοιγω, να το κλεινω και το κλοτσαω ξερω.
  • Επιμορφωτικά σεμιναρια:
Γυρω στα 16 μου συμμετειχα σε μια ομαδα μπασκετ, για ενα χρονο ποριπου. Ακομα δεν ξερω πως παιζεται. .Εχω συμμετασχει σε ενα σεμιναριο για τα ιαπωνικα, το οποιο και παρακολουθησα σοβαρα για πανω απο ενα τεταρτο. Εχω κανει μαθηματα δημιουργικης γραφης (προσεχε bitch θα γινω διασημη.). Φιλοι μου , μικροπωλητες και βιντεα στο γιου τιουμπ εχουν μοιραστει τις γνωσεις τους μαζι μου, οποτε ξερω να κανω ενα σορο πλεξουδιες,κοτσιδια και τζιβες. Εχω κανει μαθηματα υποκριτικης και θεατρικου παιχνιδιου.Παρακολουθησα επισης ενα σεμιναριο για το πως χειριζόμαστε το φωτιζόμενο σπαθι των Τζενται. Ας μην ξεχασω να αναφερω τα μαθηματα βαρατε απο τον αδερφο μου και φυσικα τα μαθηματα για το πως φτιαχνονται τα πασχαλινα κουλουρακια απο την μητερα μου.

  • Επαγγελματικη εμπειρια:
Πνευματικα εργαζομαι απο την πρωτη δημοτικου, μεχρι και σημερα στο πανεπιστημιο. Πρακτικα τωρα δεν εχω εργαστει ποτε αν και μερικες φορες μου δινε κανα διευρο η μαμα μου για να στρωσω το κρεβατι μου. Οπως καταλαβαινετε το ακορεστο παθος για εργασια που εχει συσσωρευτεί τοσα χρονια θελει να βγει και θα με κανει και την πρωτη υπαλληλο να ουμ.

  • Ενδιαφεροντα.

Απο που να αρχισω και απο που να τελειωσω αγαπητε.Καταρχας ειμαι ενα παρα πολυ δραστηριο ατομο που γυμναζεται καθημερινως με μισαωρο περπατημα.Επισης μου αρεσουν τα ταξιδακια οποτε συχνα παραταω οτι κανω ωστε να παω να μπεκροπιω να δω τους φιλους μου σε οποια γωνια της ελλαδας και αν ειναι . Λατρευω τις καταχρησεις καθε ειδους και την επικοινωνια με τον κοσμο ειδικα αν ειναι νεος/α , ωραιος/α και εχει κατι να πει.Ειμαι εξυπνη,διακριτικη,ετοιμολογη, με μπριο, τσαχπινια και πουτανια .Ειμαι επισης εξω καρδια, ευαισθητη, ονειροπολα, δυναμικη, ανένταχτη και θαυμαστρια του Σακη του Ρουβα..Περα απο αυτα εχω μεγαλη συλλογη απο αφισες και κομικς, εχω διαβασει δις ολα τα Harry potter, και χθες πηγα στην εκθεση βιβλιου στην θεσσαλονικη και ηθελα να τα παρω ΟΛΑ.



Σας ευχαριστω για τον χρονο σας.




"Το παιδι μου ειναι το καλυτερο και το ομορφοτερο του κοσμου ολου"
H μαμα του Μαρουλιου













Εχμ, αγαπητοι φιλοι,αναγνωστες,και ασχετοι που μολις δειτε αυτο το κειμενο θα βγειτε απο δω τρεχοντας, ειναι προφανες οτι ψαχνω για δουλεια. οποιος εχει υποψην του κατι ειτε σε καποιο ελληνικο νησι, ειτε σε καποιο αλλοδαπο νησι ας μου το σφυριξει, γιατι δεν θα αντεξω αλλο ενα καλοκαιρι να περιπλανιεμαι στα σοκακια του νησιου μου με τα 5 γραμματα παρεα με αλκοολ και αλκοολικους. Αποφασισα να γινω ενα χρησιμο μελος της κοινωνιας, να κανω το μπαμπα μου υπερηφανο και κυριως να μαζεψω λεφτά να παω κανα ταξιδικι.

Υ.Γ τις χρησιμες πληροφοριες για το πως να φτιαξετε ενα τελειο βιογραφικο τις πηρα απο εδω.

22 σχόλια:

  1. προφίλ φαίνονται τα μπουμπς και ανφας φαίνεται η προσωπάρα Β)
    ένδοξο το νησί με τα 5 γράμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα δροσερό Μαρούλι (η φανατική σου αναγνώστρια ξυπνά αργά). Μιά διευκρίνιση μόνο: τα προφίλ/ ανφάς είναι σκοπίμως ανάποδα γιά να υπονοηθεί η άγνοια της Γαλλικής ή από σφάλμα επηρεασμένο από το 'προφίλ' του Fb; Που & σφάλμα να είναι δεν πειράζει, πάλι αν ήσουν στο νησί της Απωλείας (7 γράμματα) θα σε ήθελα γιά την (3ωρη p.d.) θέση P.A. μου. Αν και δεν είμαι φαλακρός κυριούλης να που ήρθε η πρώτη πρόταση. Ελπίζω να σου φέρει γούρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει. Προσλαμβάνεσαι για προσωπική μου γραμματέας στην διάρκεια κατεβάσματος πορνό από το ίντερνετ. Οι αρμοδιότητες σου είναι:

    Αρχειοθέτηση πορνό.
    Ενσωμάτωση υπότιτλων.
    Αποκοπή άχρηστων σκηνών
    Δημιουργία εξώφυλλων για αναγνώριση του είδους της ταινίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δαφνη για να πω την αληθεια, ξεκινησε απο λαθος. μετα ομως βαριομουν να αλλαξω παλι να αλλαξω την σειρα (ασε που ειμαι ατζουμπαλη και μπορει να διεγραφα κανα κειμενο), ηταν και οι εικονες που με δυσκολευουν και λεω δεν πειραζει, ετσι θα φανουν καλυτερα οι γνωσεις μου!

    Αχ, βαχ, κοιτα ενα πραγμα να θες να δουλεψεις και να μην σε θελουν!

    Σε ευχαριστω για την θεση, αν και δεν ξερω πως ακριβως θα μπορουσα να σου χρησιμευσω! ελπιζω μετα την προσφορα σου να πεσουν βροχη οι προτασεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περινιο, πριν δω τις αρμοδιοτητες μου, καταλαβα οτι ειναι μια δουλεια, με αρμοδιοτητες, ευθυνες και πολυ πνευματικη και οχι μονο κουραση!

    Πες μου , τι μισθο θα εχω για αυτην την τοσο σκληρη δουλεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην ψάχνεις άλλο. Προσελήφθεις. Λεπτομέρειες για τη νέα σου θέση από κοντά όταν και έρθεις Βρυξέλλες για να ξεκινήσεις. Α και θα προσλάβω και τον φίλτατο Πέρη έτσι για να σου κάνει παρέα, τι άλλο θες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Dear Μαρούλι 'Try again, fail again, fail better' έλεγε ο Samuel Becket πως είναι η μόνη ασφαλής μέθοδος να γράψεις καλά & πιστεύω είχε δίκιο μόνο προσθέτω: Read a lot, read again (ό,τι σου αρέσει), Read better (better books καθώς εξελίσσεσαι) . ―Στέλνω το ταχυδρομικό περιστέρι εδώ αντί γιά εκεί, γιά να λάβεις σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τρυποκαρυδε βασιλισσα με εχεις! Ελπιζω να μην περιλαμβανει περισσοτερα καθηκοντα απο αυτα που μου ανεθεσε ο περινιο γιατι νταξ κοριτσακι ειμαι και δεν αντεχω πολλα,πολλα!!

    Δαφνη,θα ακολουθησω την συμβουλη σου και θα συνεχιζω να σας βομβαρδιζω με ποστ παρομοιου επιπεδου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βασίλισσα και λίγα λες. Θεά σε έχω! Τι θεά; Ημίθεα και βάλε να 'ούμε...

    Μη μου στεναχωριέσαι, το job description ειναι κομμένο και ραμμένο για κοριτσάκια σα και του λόγου σου. Και μη πάει ο νους σου στο πονηρό, ειμεθα σοβαρή και τίμια επιχείρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνάω και εγώ. Αξίζεις πολλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Re eilikrina, toso polu st arxidia mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε ειλικρινά,παντα εκτιμουσα την αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tote deksou thn alh8ia pou prosferei h autoktonia kai pese psofa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δεν μπορω γιατι συμφωνα με τον χριστιανισμο η αυτοκτονια ειναι αμαρτια.

    και δεν εχω περιθωρια για αλλες αμαρτιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. nai alla meta thanaton diagrafontai ola. opote psofa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ενταξει ανωνυμε.

    Η συμβουλη σου ειναι σοφη και σκεφτομαι να την ακολουθησω.

    Να ξες ομως οτι θα επιστρεψω ως φαντασμα, και θα σε παρακολουθω οταν κανεις μπανιο,θα σου καιω τα τοστ και θα σου λερωνω τα σεντονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χαχαχαχαχ νταξει οι απαντησεις στον ανωνυμο ειναι ολ δε μανι!

    μπαι δε γουει, το βιογραφικο γαμαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. και ομως αγαπητη λυδια, εγω ακομα περιμενω την απαντηση του στην απειλη μου!

    αχ χθες δεν μπορουσα να κοιμηθω απο την στεναχωρια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μπορει να αποφασισε να μετακομισει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. νταξ ισως να υπερεβαλλα λιγο,αλλα πανω στην αναστατωση μου, στα νευρα μου, στην περιοδο μου ,ξερεις παρασυρθηκα.

    @ανωνυμε: baby come back!

    ΑπάντησηΔιαγραφή