Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΟΡΓΑΣΜΟΣ

Ολα κυλουσαν ηρεμα εδω στο μικρο σπιτι στο λιβαδι.Οταν λεω ηρεμα το εννοω γιατι εδω και μερες ο πουστης ο ιός με εχει ριξει στο κρεβατι και με εχει γαμησει αναποδα .
(Για εσας ανωμαλα οντα που σκεφτηκατε οτι κανω σεξ με καποιον γιο δυο γραμματα εχω να σας πω:
α) ειστε ανορθογραφοι.
β) ειστε πολυ σεξοπορνοδιαστροφικοι και δεν ταιριαζετε με την πουριτανη ατμοσφαιρα του μπλογκ)

Που λετε η ζωη μου εχει μπει σε εναν πολυ συγκεκριμενο ρυθμο:βηξιμο ανα δυο δευτερολεπτα,
πυτετος ανα οποτε του καυλωσει, πονος σε ακυρα σημεια του σωματος ανα δευτερολεπτο.Το πιο ενδιαφερον πραγμα που εγινε αυτες τις μερες να φανταστείτε ειναι οτι δανείστηκα ενα βιβλιο απο την βιβλιοθηκη, ή μηπως να πω καλυτερα οτι βγηκα απο το σπιτι και πηγα στην βιβλιοθηκη;

Εκει λοιπον που σπαω ηλεκτρονικές φουσκαλες και βρισκομαι στην 304η παρτιδα με τον εαυτο μου, διαβαζω κατι που με κανει να ουρλιαξω απο χαρα χωρις να υπαρχει ανδρας ή
σοκολατα σε τουτο εδω το σπιτι.


ΕΡΧΕΤΑΙ Ο MOBY.



Ναι , ναι μαλακες ερχεται ο Moby!
Ναι, σας λεω και σε Αθηνα και σε Θεσσαλλλλλλονικη.!
(Αν παλι δεν με πιστευετε τσεκαρετε εδω και παρτε τα αρχιδια του καλου μου)
Που λετε, απο τοτε που το εμαθα, εχω χυσει δυο λιτρα δακρυων - χαρας και συγκίνησης- και εχω σκισει και δυο στρινγκ (το ενα με αληθινα ψευτικα κρυσταλλα swarovski).Επισης εκανα και καποιες προχειρες σκεψεις γυρω απο το θεμα:

Plan Bραζιλιανικο: Φοραω ενα αερινο λευκο φορεμα και απο μεσα τα πιο προστυχα εσωρουχα της Bικτωριας της Secret,και παω με χαρα και τσαχπινια 5 ωρες πιο πριν στον συναυλιακο χωρο o οποιος και φυσικα ειναι κλειστος, αλλα εγω σκαρφαλωνω στα καγκελα/τοιχους/βραχους και μπαινω μεσα.Επειτα τρεχω σαν τον ανεμο και φτανω στα παρασκηνια οπου ο moby ειναι μονος του φορωντας μονο ενα μαυρο μποξερακι.Με βλεπει.Με ερωτευεται κεραυνοβολα.Κανουμε αχαλινωτο σεξ.Τωρα που το ξανασκεφτομαι Βεβαια διακρινω καποια προβληματακια σε αυτο το σχεδιο που οραματίστηκα στον υπνο μου οπως:
  • Δεν εχω εσωρουχα της Βικτωριας.Ολα μου ειναι απο τον παγκο της Σουζι.
  • Θα φοραω 12ποντα τα οποια συμφωνα με ερευνες 100 κατασκευαστων πλυντηρίων δεν κανουν για ορειβασια.
  • Μπορει ο Μοby να μην εχει δικο του καμαρινι και να ντρεπεται να κανει σεξ ενω τον μπανίζουν οι τεχνικοι του.

plan A: Επειδη λοιπον ανηκω στην κατηγορια "Το καλο το παλικαρι" εχω φτιαξει και εναλλακτικο σχεδιο το οποιο ειναι: Φοραω ενα τιποτα και απο πανω το ασπρο αερινο φορεμα που λεγαμε και παω 5 ωρες νωριτερα στον συναυλιακο χωρο ωστε να σιγουρευτώ οτι θα πιασω πρωτο τραπεζι πιστα μπροστα ακριβως απο τα προστατευτικα κιγκλιδώματα που προστατευονται απο πληθος σεκιουριταδων.
Οταν καταλαβω οτι παιζουν αυτο το τραγουδι , θα σκαρφαλωσω πανω στον σεκιουριτα που εδω και ωρα κοιταει τα βυζια μου , θα ανεβω στην σκηνη, και θα τρεξω πανω στον moby, ο οποιος θα με φιλησει (γιατι με εχει ερωτευτει ήδη τοση ωρα που με τρωει στην μαπα και ακουει την κρυστάλλινη φωνή μου αγριογκαριδα μου) και θα μου το τραγουδήσει κοιτωντας με στα ματια.

Plan B: Επειδη λοιπον υπαρχουν καποιες μικρες πιθανοτητες αποτυχιας και αυτου του σχεδιο (βλεπε λεξεις κλειδια : κιγκλιδώματα, σκαρφαλώσω,σεκιουταδων, τρεξω, αγριογκαριδα) και κυριως επειδη ειμαι πανεξυπνη , εχω σκεφτει και εναλλακτικο σχεδιο του εναλλακτικου μου σχεδιου.Που λετε το μυστικο της τελευταια μου προσπαθειας θα κρυβεται στο Cap D σουτιεν μου, οπου θα εχω τοποθετησει απο πριν, ενα στριγκακι κόκκινου χρωματος , με την φωτογραφια του Moby, οπου και θα αναγραφεται το τηλεφωνο μου και η εξης φραση "aaahh my moby". Εκει λοιπον που ο σεκιουριτας θα κοιταει τα στηθη μου, που θα ειναι ερμητικα στητα, εγω τσουυυυπ πεταω το στρινγκακι, ο moby το κοιταει ,γελαει , με ανεβαζει στην σκηνη και μου κανει δημοσια ερωτικη εξομολογιση.

Σε εσας που παρατηρησατε οτι στο βραζιλιανικο plan φοραω σουτιεν, στο plan A δεν φοραω ενω στο plan Β ξαναφοραω, ενα εχω να σας πω: καντε σεξ.
Σε εσας που αναρωτιεστε που σκατα θα χορεσουν ολα αυτα πανω στο στρινγκακι ενα εχω να σας πω: θα παρω απο κεινα τα στρινγκ που καλυπτουν την περιοχη μεχρι λιγο πιο κατω απο τις μασχαλες.


Το μονο λοιπον που μου μενει ειναι να βρω 50 ευρω ωστε να παρω το εισητηριο.


Αν δεν ξερεις ποιος ειναι ο Μoby αλφα αξιζεις φτυσιμο και βητα ξεστραβωσου.
Και τελος απο ενα αρθρο σαν και αυτο που αποτελει εναν διακριτικο φορο τιμης προς τον Moby δεν θα μπορουσε να λειπει και μια λιστα με τα αγαπημενα τραγουδια μου- του.

10) αυτο γιατι θελω να το αφιερωσω σε καποιον γαμω το βυζι της πεταλουδας

9) αυτο γιατι παντα το εχω στην playlist αν και ποτε δεν δηλωσα οτι μου αρεσει.

8) αυτο γιατι με κανει να θελω να χτυπηθω στην μεση του δρομου

7)αυτο γιατι μου το κολλησανε οι facebook φιλοι μου (δλδ μονο αυτο ανεβαζουνε)

6) αυτο γιατι με μελαγχολει πιο γλυκα και απο πεντε κανατες κοκκινο ημίγλυκο (τι ποιητρια)

5) αυτο γιατι με κανει να νιωθω πολυ ερωτευμενη με τον moby.

4) αυτο που αγγιζει την ψυχη μου και μου θυμιζει κατι μελαγχολικο κατι απροσδιοριστο απο το παρελθον.

3) αυτο που παει παντα με αλκοολ και ιδιαιτερη πατριδα.

2.αυτο που οποτε τα ακουω χρονοπηδαω και λεω τους στιχους απεξω γιατι τους νιωθω.

1.το πιο αγαπημενο. γιατι τα μισα του views τα εχω κανει εγω.



Ξερω να κανω edit η πουτανα.!


Και τωρα σας δινω μερικα υστερογραφα μεταμφιεσμενα με κουκκιδες γιατι ερχονται και αποκριες:

  • Για οποιους εφτασαν ως το τελος (που βαζω στοιχημα οτι δεν ειναι πανω απο 3-4 ατομα,) εχω να σας πω το εξης αγαπημενοι μου ωστε να με θαυμασετε, και να χειροκροτησετε σαν καθυστερημενοι μπροστα απο τις οθονες σας : O blogger και το laptop μου γαμιουνται ασυστολα ετσι αναγκαστηκα να γραψω ΟΛΟ ΑΥΤΟ το κειμενο δυο φορες .Ναι ναι ωρες ωρες με θαυμαζω και εγω.
  • Επισης αξιοθαυμαστα οντα που με ανεχεστε τοσο καιρο, θελω να σας πω οτι θα σιωπησω για λιγες μερες, (εσυ, εσυ με τα μαλλια σκουπησε τα δακρυα σου) γιατι ετοιμαζω ενα πολυ σοβαρο κειμενο με κοινωνικοπολιτικοηθικες διαστασεις για τα ψεύτικα βυζια.
  • Επισης το κειμενο αυτο το γραφω απο χθες το μεσημερι ακουγοντας Moby (μην μου πεις οτι περιμενες κατι αλλο) και εχοντας στην μαπα μου ενα ηλιθιο χαμογελο.Μεχρι που ανακαλυψα οτι τον Ιουνη εγω θα εχω εξεταστικη.Και το χαμογελο παγωσε.
  • Το νεο μου φετιχ οπως θα παρατηρησατε ειναι να μεγεθύνω και να σμικρύνω τα γραμματα αλλα το ορκιζομαι στο no40 αγαπημενο μου πρασινο σταρακι οτι δεν το κανω για να παιξω με τα νευρα σας.
  • Το "μαλακες"¨σε καποιο σημειο του κειμενου ηταν φυσικα χαιδευτικο.

Ως την επομενη σας φιλω (στα μαγουλα φυσικα-για ποια με περασατε;)

Παω να κανω αχαλινωτο σεξ με τον Moby στα ονειρα μου!

4 σχόλια:

  1. αυτο με την φωτογραφιουλα και το ξερω να κανω εντιτ
    ΓΑΜΑΕΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χααχαχα!
    τελευταια σκεφτομαι οτι ισως να μπηκα σε λαθος σχολη.
    νομιζω τα εικαστικα ή η γραφιστική ισως να μου ταιριαζαν καλυτερα :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. hahaha δεν είχε ξαναέρθει (στο rockwave) ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν ειμαι πολυ σιγουρη.
    Προπερσυ;
    δεν ξερω μην λεω και βλακειες, απλα τωρα εχω τεραστιες πιθανοτητες να παω :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή