Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Τα χρονια της αθωότητας.

Τις τελευταιες μερες με εχει πιασει μια εντονη νοσταλγια για τα σχολικα μου τα χρονια τοσο πολυ που ακουω συνεχεια αυτο το κομματακι που ηταν και πολυ χιτ στα νιατα μου..Ναι ρε γαμωτο ολο σκεφτομαι τι ωραια που περνουσαμε σε κεινο το καστρο και με πιανουν τα ζουμια.Νταξει δεν μπορω να πω οι εξετασεις και η περιπετειώδης ζωη του φιλου μου του Χαρυ μου προκαλουσαν αγχος αλλα τελικα ισχυει αυτο που λενε οτι οι απο τις χειροτερες περιοδους βγαινουν οι καλυτερες αναμνησεις.Ασε που εκει εκανα και διασημους φιλους που εσεις μονο ακουστα διαβαστά τους εχετε.

Που λετε ολα ξεκινησαν οταν ημουν εντεκα και η μαμα μου ενα ωραιο πρωινο του Αυγουστου, βρηκε στο γραμματοκιβωτιο μαζι με τους λογαριασμους της Δεη , του Οτε , και τα συνηθισμενα γραμματα θαυμαστων μου, και ενα επιστολοχαρτο διαφορετικο απο τα αλλα.
Το χαρτι αυτο ηταν λιγο κιτρινισμενο, λιγο ξεφτυσμενο, γραμμενο στα εγγλεζικα, με κατι κουτσουλιες πουλερικων και εγραφε απέξω "Hogwarts".

Εγω για να σας πω την αληθεια δεν ηξερα τι ειναι αυτο γιατι δεν ειχαν βγει ακομα τα βιβλια της J.K Rowling, αλλά ενθουσιάστηκα γιατι ελεγε οτι ειναι τσαμπε, μου παρείχε φαγητο και στεγη και ηταν και στην Αγγλια.Οι γονεις μου βεβαια ενθουσιαστηκαν ακομα περισσοτερο (αν και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο αφου ημουν τοσο ησυχο παιδι). Ετσι που λετε 1 Σεπτεμβρη ηρθε και με πηρε ενας καθηγητης μου, ο Mr Snape, γιατι ο σταθμος τον τρενων ηταν κομματακι μακρια. Με πηρε καβαλα σε ενα σκουπόξυλο πολυ μεγαααλο και για να μην πεσω με κρατουσε απο το τουρλωτο μου κωλαρακι.

Η πρωτη μου μερα δεν ηταν και πολυ γουαου γιατι μολις εφτασα ειδα καποια πραγματα που μολυ με στεναχώρησαν:
  • Τα αγορια κοιμόντουσαν σε διαφορετικους κοιτωνες απο τα κοριτσια.
  • Ειχα ξεχασει στο σπιτι το καλο μου το ροζ το στρινγκ.
  • Και σε ολοκληρο καστρο δεν υπηρχε ουτε μισος ελληνας που να μπορει να εκτιμησει τις λεξεις σουβλακι, τσικουδια, μαλακας.
Οπως και να χει σιγα σιγα προσαρμόστηκα και μαλιστα απεκτησα και μεγαλη φημη και στους καθηγητες και στους μαθητες για τις υπεροχες πιτες που εκανα με πρασιναδα κατευθειαν απο τις οικογενειακες μας φυτειες στον Μυλοποταμο.

Κοιταξτε τωρα το σχολειο σαν κτηριο δεν ελεγε πολλα. Σαπιο, παλιο, καναμε μαθημα σε μπουντρουμια που μυριζαν μουχλα ασε που δεν ειχαμε ηλεκτρικο αλλα φωτιζομασταν με κερια. (κατι σαν τα ελληνικα δημοσια σχολεια φανταστείτε αλλα πιο μεγαλα και χωρις ηλεκτρικο).Παρολαυτα τα μαθηματα ηταν πολυ φηνα , μαθαιναμε πολυ ενδιαφεροντα πραγματα ,( ειδικα κεινο το μαθημα για το πως μεγαλωνουμε και μικραινουμε διαφορα πραγματα) και τα κρεβατια ηταν τεραστια και μαλακα , ενω ειχε μεγαλο μπουφε σε καθε γευμα (καμια σχεση με φοιτητικες λεσχες.)

Οι συμμαθητες μου γενικα ηταν κατι μυξιαρικα κωλοπαιδα που επαιζαν με το ξυλακι τους. Ετσι εγω κατεληξα να κανω παρεα με τον Ρον και τον Χαρυ, που ηταν η πιο ώριμοι εκει μεσα (ενταξει και οι πιο famouz). Ε την πουτανιτσα την Ερμιονη δεν την συμπαθουσα μωρε γιατι ηταν πολυ επιδειξιομανής και φυτο,και εγλυφε ολους τους καθηγητες . Το μπαζο, καποια στιγμη την επεφτε και στον δικο μου για να της βαλει καλυτερο βαθμο αλλα θα σας πω παρακατω για αυτην την ιστορια που μου κόστισε ενα σπασμενο νυχι και σ'αυτην τουλαχιστον 3-4 τουφες και της λερωθηκε και το ραβδι .

Ο Διευθυντης μου ηταν ενα καλο ανθρωπακι με πολυ μεγαλη, γενειαδα.Παρα πολυ γλυκος 20 χρονια νεοτερος να ηταν και θα τον επαιρνα και αυτον.Απο γκομενακια η σχολη δεν ελεγε και πολλα μωρε.Τα πρωτα 4 χρονια ημουν πολυ ψαρωμενη (ιδιαιτερα με κατι κανονισμους που αφορουσαν αντρικους-γυναικειους κοιτωνες) οποτε ημουν πιο αθωα και απο την λευκη μου κουκουβαγια.E καποια στιγμη στο πεμπτο ετος εκανα μια σοβαρη σχεση την οποια ηξεραν μονο οι δυο φιλοι μου Ρον και Χαρυ και αυτο γιατι ο τυπος ηταν μεγαλυτερος και καθηγητης.Ναι αγαπητοι μου αναγνωστες εκανα σχεση με τον Severus Snape.Οχι βρε κακοβουλα οντα δεν το εκανα για τους βαθμους.Πω μια χαρα μαθητρια ημουν. Το μελανο σημειο σε αυτην την ιστορια αγαπης και σεξ ειναι οτι στα τελευταια μου ετη οι δυο μου καλοι φιλοι Ρον και Χαρυ, τσακώνονταν συνεχεια με τον Severus και απο οτι μου ειπαν μετα το εκαναν γιατι με ηθελαν κολασμενα.

Καπως ετσι περασαν 7 χρονακια.Ημουν παρα πολυ καλη μαθητρια οποτε τελειωσα στην ωρα μου και μαλιστα με παρα πολυ καλο βαθμο.Ε μονο σε ενα μαθημα δεν τα πηγαινα καλα αλλα οταν εκανα την γνωστη μου πιτα στον καθηγητη εκεινος με περασε με 10 και εισηγήθηκε στον διευθυντη να μου απονείμουν τιμητικά εναν μακρύ βαρυ πραγμα, κατι σαν σπαθι που δεν εκοβε, κατσε να δεις πως το λεγανε ..Σπαθι του Γκριφιντορ; κατι τετοιο.

Ναι που λετε ηταν παρα πολυ ωραια κεινα τα χρονια τα αθωα τα λευκα. Ακομα θυμαμαι το παρτυ που καναμε κεινη την τελευταια βραδιά πριν την αποφοιτηση ...ειχα φερει και ουζα απο την πατριδα και ολοι ξετρελαθηκαν.Αφου να φανταστείτε ενας που ειχε ερθει και υποστηριζε οτι ειναι Λορδος ειχε πιει τοσο πολυ που αν ειχε μυτη θα του βγαινε το ουζο απο κει.Και επειδη δεν του κατσε καμια , προσπαθησε να μεγαλωσει το πεος του μπας και γινει κανα θαυμα , και αυτοανατιναχτηκε ο μαλακας.


(Ακολουθουν καποιες φωτογραφιες απο κεινα τα χρονια)


Eδω ο Χαρυ με παρενοχλει σεξουαλικα.Επειδη ειστε μαγκλ δεν μπορειτε να δειτε την κινουμενη εικονα αλλα αν κινουνταν θα βλεπατε το δαχτυλακι του Χαρυ να μπαινοβγαινει στην τρυπα ενω εγω εχω γλαρωσει απο σεμνοτητα.


Εδω αυτη η πως την λενε εχει παρει απο πισω τους φιλους μου μπας και την παρουν και αυτην αλλα δεν.. Νταξει ο Ρον σε εκεινο το παρτυ της αποφοιτησης με τα ουζα που λεγαμε ηπιε τοσο πολυ που την εβαλε κατω και της αλλαξε τα φωτα αλλα ακομα προσπαθει να μας πεισει οτι ηταν ενα στιγμιαιο λαθος.( Ναι φυσικα αγαπητοι μου αναγνωστες του χω πει οτι μας τα παν κι αλλοι χωρις επιτυχια).


Εδω καποιοι απο τους καθηγητες μου που χειροκροτουν οταν παιρνω το πτυχιο μου για μαγια και ξορκια.Και για τους κακοβουλους ενα εχω να πω:ΕΙΜΑΙ ΝΤΥΜΕΝΗ.
p.s το ξερω οτι το μωρο μου ειναι το πιο καλοντυμενο.


Εδω η αλλη η μπαζολα η Ερμιονη κανει οτι μπορει για να ριξει τον δικο μου.
Προς ενημερωση σας μπορει να της εδωσε 10 ποντους αλλα δεν της εκατσε.
( ε τι να κανουμε του αρεσει το ροζ σαν χρωμα)


Ο καυλας μου.


Υ.Γ1 Χαρυ αν διαβασεις αυτο το κειμενο , ελπιζω να μην θυμωσεις που ειπα ολη την αληθεια χωρις φοβο και παθος
Υ.Γ2 Αυτη η κακομοιρα η Ερμιονη που σας ελεγα , καποια στιγμη η πουτανα την επεσε στον Severus MOY για να της βαλει 10 στα φιλτρα.Ελεος το τσολι.
Υ.Γ3

4 σχόλια:

  1. Θα πεθάνω. Επιτέλους γνωρίζω κάποιον απ'το ΧΟΓΚΟΥΑΡΤΣ.
    (καλά, οκ..οι περιγραφές είναι όλα τα λεφτά. λιώνω.)
    (πάει στην πεντάδα με τα καλύτερα μπλογκ ποστ σ'όλη την ιστορία)
    (πλιζ μη σταματήσεις ποτέ να γράφεις, δε ξέρω τι θα κάνω χωρίς εσένα :D)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιτα κανονικα ο Mr Dumbledore μας ειχε πει να μην πουμε τιποτα αλλα νταξει βασιζομαι στο οτι δεν ξερει ελληνικα :p
    Νταξει και να θυμωσει θα του ξανακανω μια πιτα και ολα jamaica.

    (οπως προστάξατε δεσποινις μου) :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο που σου ερχονται ολες αυτες οι ιδεες?
    γαμανε χααχχαχαχα
    τελειο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πραγματικα δεν ξερω.
    και σου το ορκιζομαι τα γραφω νηφαλια!

    (σμουτς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή