Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Τζιβοτετοιοι



Ακου λοιπον φιλε μου μια αχρηστη πληροφορια για μενα .Εχω τζιβες.Μην φανταστεις πολλες 6-7 για να ποζεριαζω στους φιλους μου για να μου φυγει η καυλα .Εσενα τωρα δεν σε νοιαζει φυσικα γιατι έχεις εκτιμήσει τον εσωτερικο μου κοσμο.Παρολαυτα εγω θα ηθελα να σου σφυριξω δυο φωνηεντα γι αυτο το θεμα γιατι με πνιγει το δικιο του αδικημενου.Εχοντας συπληρωσει δυο χρονια επιτυχημενης πορειας στον κοσμο της τζιβας οφειλα , πρωτα στον εαυτο μου, επειτα στους λοιπους τζιβατους και τελος στους ασχετους να γραψω κατι γιάυτες.
Ακολουθουν- κυριως απο απο το προσωπικο μου αρχειο -καποια σχολια/παρατηρησεις/ερωτησεις που εχουν ακουσει τα υπεροχα χιλιοτρυπημενα ροζ μου αυτακια.



TOP 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.



1) ΤΙΣ ΠΛΕΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ;

Οχι, μας εχουν κοψει το νερο, οποτε πλενομαι οποτε με φτυνουν/βρεξει/ το καλοκαιρι στην θαλασσα.

2) ΤΙΣ ΧΤΕΝΙΖΕΙΣ;

Αυτο που βλεπεις ειναι μια τουφα με 23382 κομπους.Μετα απο αυτην την πληροφορια μπορεις να βαλεις το μυαλο σου να δουλεψει και πριν μου ξαναμιλησεις να βουτηξεις την γλωσσα σου σε αυτο;

3) ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

Μη, Μη το αγγιζεις, ειναι κεραιες για να επικοινωνω με τους φιλους μου στον Αρη.

4) ΛΥΝΟΥΝ;

Εδω ειναι γνωστο οτι με σαλιο και υπομονη ο ελεφαντας γαμαει αρνι, οι τζιβες δεν θα λυνουν; Αλλα ποιος εχει τοση υπομονη/μαλακτικη;

5) ΜΑΚΡΑΙΝΟΥΝ;

Οι δικιες σου τριχες μεγαλωνουν;ΝΑΙ; Ω τι εκπληξη! Και οι δικιες μου το ιδιο!

6) NA ΤΙΣ ΑΓΓΙΞΩ;

Οχι μη στασου θα εκραγω! αααα!(credits:twobutterbiscuits)

7) ΑΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΒΗΞΩ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ;

Οχι ρε συ πως σου ρθε αυτο;Αν μου τις τραβηξεις θα ερθω σε οργασμο! ατιμουλι βρηκες το σημειο G μου.

8) ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ;

Συνήθως ανασκελα. Εσυ πως κοιμασαι ξερωντας οτι το IQ σου ειναι μικροτερο απο αυτο της Paris Hilton.?

9) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ;

Κοιτα φιλε μου αν συνεχισεις να μου λες μαλακιες το πιθανοτερα ειναι οτι θα καραφλιασω. (credits to:santefilter)

10) TA ΕΚΑΝΕΣ ΣΕ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ;

Ναι , τα εκανα στα "Ζωζω's coiffure".Μαλιστα μου τα εφτιαξε η ιδια η Ζωζω κινουμενη υπο τους ρυθμους του Manu Chao.


*ΕΡΩΤΗΣΗ BONUS (ειναι bonus γιατι δεν μου πηγαινε να πω "top 11")



11)ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ;

ΟΧΙ (κλαιγοντας) , οι συμμαθητες μου στο πανεπιστημιο με πειραζουνε και ενας απο αυτoυς οταν κοιμομουν στο θρανιο μου μου τα εκανε και τωρα δεν ξερω πως να τα βγαλω, μπουχου.



Ουφ διαλλειμα για διαφημίσεις γιατι ειναι ετοιμο το γαλατακι μου η συγγραφεύς θυμηθηκε καποιες επικες στιγμες και δεν θελει να ξεσπασει τα νευρα της σε εσας.





ΤΟP 7 ΜΥΘΟΙ

1) Εχεις τζιβες αρα καπνιζεις χορτο.

Tι πρεπει να εχεις για να κανεις μπαφο: α) τζιβανα, β) XXL χαρτακι, γ) χορτο (με ή χωρις) καπνο, δ) τζιβες, ε) αναπτυρα ή σπιρτα ή δυο πετρες για να τις τριψεις μεταξυ τους.. Μην τυχόν και δω καποιον χωρις τζιβες να καπνιζει παράνομη και κακια πρασιναδα γιατι θα το πω στην μαμα μου!


2) Εχεις τζιβες αρα πιστευεις στον Bob Marley.


Δηλαδη πρεπει απαραίτητα να ακούς Bob Marley και να τον προσκυνας καθε βραδυ πριν πεσεις για ύπνο. ΠΡΕΠΕΙ να ακους reggae, reggae και κυριως reggae.Αν τυχον σε δουν να σιγοτραγουδας κατι ακυρο, σοκαρονται τοσο οσο θα σοκαρονταν αν σε εβλεπαν να πρωταγωνιστεις στο 3ο φουξια DVD της Τζουλιας.


3) Εχεις τζιβες αρα εισαι ενα χαμενο στον χωροχρονο παιδι των λουλουδιων.

Δεν εχει σημασια αν εχεις γεννηθει μετα το 1990.Δεν εχεις σημασια αν εισαι αναρχικος και για σενα ειρηνη και επανασταση ΔΕΝ πανε μαζι.Δεν εχει σημασια αν νομιζεις οτι το Woodstock ειναι ινδικο φαγητο,γιατι αν εχεις τζιβες , εισαι χιπις.


4) Εχεις τζιβες αρα ψειρες/κατσαριδες/καποιο αλλο ειδος απο το ζωικο βασιλειο αναπτυσσεται πανω στο κεφαλι σου.

Ε ναι γιατι ειναι γνωστο σε ολους οτι οσοι εχουν τζιβες ειναι απλυτοι,αφραγοι,αστεγοι και ρεμαλια , που κοιμουνται σε περιεργα μερη οπως παραλιες,παγκακια,βραχους κλπ ενω ειναι και εξαιρετικα φιλοζωοι εξου και εχουν ολοκληρη πολιτεια απο ζωακια πανω στο κεφαλι τους. ΟΛΟΙ.


5) Εχεις τζιβες αρα εισαι αλλος ενας αριστερος/αντιεξουσιαστης/αναρχικος που κατεβαινει σε πορειες γιατι βαρεθηκε τους φραπεδες.

Σε περιπτωση που ΔΕΝ το ξερατε οφειλω να σας ενημερωσω οτι τα μαλλια σας δειχνουν τι είστε.πχ ΑΝ ειστε ξανθια , ειστε σκυλού.ΑΝ ειστε ξυρισμενος γουλι ειστε φασιστας.ΑΝ έχετε τζιβες ειστε αριστερος/αναρχικος.ΑΝ εχετε μοικανα ειστε μπαχαλακιας.Οχι αγαπητε αναγνωστη μην ξαναπεις οτι αυτη η λογικη ειναι ηλιθια.


6)Εχεις τζιβες αρα προσπαθεις απεγνωσμενα να γινεις μαυρος.

Αγαπητε τζιβατε δεν ηξερες οτι με αυτο σου το μαλλι δειχνεις οτι εχεις συνδρομο χαμενης ταυτοτητας, δηλαδη οτι προσπαθεις να γινεις κατι που δεν εισαι;Τι εννοεις οτι δεν ηξερες οτι ΜΟΝΟ οι σκουροχρωμοι ανθρωποι μπορουν να εχουν τζιβες, να ακουνε reggae , να φορανε πολυχρωμα ρουχα κλπ.Τι παει να πει οτι απλα σου αρεσαν οι τζιβες;Εισαι ενας τρελος ψυχακιας. Δεξου το, παρε τον ασπρουλιαρικο κωλο σου και πηγαινε σε εναν ψυχίατρο οσο ειναι καιρος ..


7) Εχεις τζιβες αρα πρεπει να ντυνεσαι εναλλακτικα.

Τι δεν καταλαβες;Ο Ευταξιας το ειπε καθαρα:Οι τζιβες πανε με πολυχρωμα η/και φθαρμενα σαλβαρια/φορεματα/πολυχρωμες μπλουζες, μπλουζες απο εναλλακτικα συγκροτηματα (οχι αγαπητε το ροζ σου t-shirt με το logo "I love Kalomoira" δεν ειναι εναλλακτικο), δερματινα σανδαλια και δερματινη ή πολυχρωμη υφασματινη τσαντα.Προσεχε γιατι στην Σαμοθρακη το καλοκαιρι θα εχει fashion police.


Υ.Γ αυτου του top γαμω τις ταμπελες και αυτους που τις βαζουν.


ΩΠΑ ΩΠΑ.Ξανα ενα διαλείμματακι γιατι η μπλογκερ διαπιστωσε οτι και αυτη εχει πεσει στην λουπα καποιου απο τα παραπανω στερεοτυπα/μυθοι και πρεπει να παει στον κοντινοτερο καθρεπτη και να ριξει μια χλεπα στο ειδωλο της.



Αντε και ετσι για να ευθυμησουμε λιγακι σας παραθετω και καποιες ατακες , οχι για να δειτε κιολας σε τι επιπεδα βλακειας μπορουν να φτασουν οι ανθρωποι καμια φορα.(ωπα και ηθικοδιδακτικο χαρακτηρα η μπλογκαρα μου!)

TOP 6 ATAKEΣ

1)ωχ ρε συ δεν καταλαβα οτι αυτα ηταν τα μαλλια σου.(γνωστος)

Συγνωμη κιολας φιλε αλλα δεν προσεξες οτι κρεμονται απο το κεφαλι μου;

2)ωχ ρε συ αυτο ειναι σαν πλαστικο.(γνωστος)

Ναι φιλε εχω πλαστικοποιήσει τις τριχες μου για να μην μου τις χαλασουν οι μαλακιες που πετας.

3) Ξεμπλεξε παιδι μου τα μαλλια σου να σου πλεξω εγω πλεξουδες (by γιαγια)

Τα σχολια ειναι περιττά.(σ.σ Η γιαγια μου ακομα πιστευει οτι θα μου κανει πλεξουδες γιατι ολα τα καλα παιδια που πανε στο πανεπιστημιο ετσι κανουν.)

4)Ρε συ εισαι σαν αβαταρ!(φιλος)

Σε ευχαριστω μονακριβε μου φιλε τωρα μου ανεβασες το ηθικο!. Ειχα να νιωσω τετοια χαρα και αυτοπεποιθηση απο την τελευταια φορα που μου την επεσε ξελιγωμένος παππους.

5)Να στο τραβήξω γω να δω τι θα γινει (αγνωστος μαλακας).

Να διευκρινίσω απο την αρχη οτι εχω μια τζιβα η οποια επεκτείνεται πολυ με πολυχρωμες κλωστες.Επισης ο αγνωστος αυτος μαλακας φορουσε κοστουμι και γραβατα και κρατουσε χαρτοφυλακα.Πολιτισμος σου λεει μετα.

6)ΜΜΜΜΜ. Σαν μαστιγιο ειναι.! (καποιος με πεος)

Να διευκρινίσω ξανα οτι προκειται για την τζιβα-πολυχρωμο κοτσιδι που ανεφερα και πιο πανω.Ε δεν θα ηθελα να σχολιασω αυτην την ατακα γιατι ειμαι και κοριτσακι ειναι και βραδυ , εχει και πανσεληνο..


Αντε και ετσι πριν κλεισουμε για να σας φτιαξω, αντε παρτε και καμποσες φωτογραφιες...
(ω θεε με εκανες τοσο μεγαλοκαρδη.ΦΤΟΥ ΜΟΥ)







Παρτε και ενα τραγουδακι επειδη αντεξατε ως εδω.ΦΤΟΥ μην σας μαθιαξω.Σας εχω λιγους αλλα καλους.


special thanx για το ασμα στην Chrisa.

THATS ALL FOLKS



Y.Γ1 Εγραψα ΟΛΟ αυτο το κειμενο 3 φορες.Γιατι οταν γαμιουνται τα παντα δεν βαζουν προφυλακτικο ως γνωστον.

Υ.Γ2 Μιλαω για τις τζιβες, ή ραστα ή κοτσιδια ή dreadlocks. (οπως βολευεται ο καθενας).
Ισως αυτο να επρεπε να το βαλω στην αρχη του κειμενου, αλλα δεν γαμιεται για να φτασατε ως εδω θα καταλαβατε περι τινος προκειται.

Υ.Γ3 Καλα ε δεν ξερω πως το διαβασατε ΟΛΟ αυτο. Εγω βαριεμαι μετα το πρωτο top.
(ok αυτο ηταν δικαιολογια για τυχον λαθη.)

Y.Γ4 Τις φωτογραφιες τις πηρα απο εδω.(Οριστε πασαδες σας εχω, μεχρι και τα λινκ ετοιμα σας τα δινω.)

Y.Γ5 αν θες πληροφοριες-οδηγιες για τζιβες πες μου.ΤΟ ΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ

41 σχόλια:

  1. μαχαχααχαχ μαρέσει που έβαλες και το σαντεφίλτερ.
    αχ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σας θαυμαζω εσας που το διαβασατε ολοκληρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιζει να ειναι το καλυτερο σου αρθρο με μεγαλες αληθειες μεχρι τωρα! (Αν και δεν μου εχουν τυχει οι Τοπ 6 ατακες).και το 'ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ;' ειναι μακραν το πιο εκνευριστικο!
    Αντε τσαγια τωρα, παω να στριψω κανα τριφυλλο, ακουγοντας Μπομπ. Το βραδυ εχω να κατεβασω κατι βιτρινες στο Συνταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καποια στιγμη πρεπει να ανανεωσω αυτο το κειμενο!

    Πλεον απαξιω να συνεχισω την οποιαδηποτε συζητηση με οποιον μου πεταει αυτην την ατακα.

    Γεια μας και ντοντ γουορι μπι χαπι και μπατσοι γουρουνια δολοφονοι να ουμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρούλι εδω αβοκαντο λοιπόν εχω τζιβες απο το καλοκαίρι (εφαγα ενα πακέτο γιατι δεν τις προσεχα και γίναν χειρότερες και απο σκατα ) τέλος πάντων μου τις έφτιαξε ενας φίλος ξανα και ολα κομπλε (το πισω μέρος του κεφαλιού μ ειμαι γεμάτο τζιβες ) χθες έτυχε να πέσει μια η οποία ηταν αρκετά μακρια εχω και πιο μακρια που δεν έπεσε (φρικαρα μην αρχίσουν και γαμιουνται ξανα ολες ) εγω βάζω σαπούνι πράσινο για να κολλάνε καλυτερα γιατι με το βελονακι δεν το. Χω και πολυ ... Αν μένεις Αθήνα και ξέρεις κανενα καλο αλλα ΚΑΛΟ μαγαζί πες μ να περάσω επίσης λες να πέσουν ολες ; Φιλία ξωτικενια αβοκαντο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου καλο μου αβοκαντο,συγνωμη που καθυστερησα τοσο να σου απαντησω!

    Δεν εχω να σου προτεινω καποιο μαγαζι μιας και δεν εχω ιδεα απο Αθηνα αλλα για να μην εχεις αυτο το προβλημα ξανα καλο θα ηταν να φτιαχνεις μονη σου τις ριζες σου τουλαχιστον μια φορα το διμηνο.Η διαδικασια ειναι απλη ανοιγεις με τα δαχτυλα σου ενα ανοιγμα στην ριζα της τζιβας και περνας απο κει την τζιβα και τις γυρω τριχουλες ωστε να μην αδυνατιζει τοσο η ριζα και να υπαρχει κινδυνος να σπασει.

    Δεν χρειαζεται μαγαζι γιάυτο. Δεν θα σου πεσουν ολες μην φοβου, απλα αν ψηλαφισεις καποια ριζα υπερβολικα λεπτη καλο θα ηταν να πεις στο φιλο σου εγκαιρως να σου την φτιαξει.Επισης ελπιζω να μην πεταξες την τζιβα που σου εεπεσε μιας και μπορεις να την ξαναβαλεις στα μαλια σου!

    Φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωωωωω Μαρούλι ! Τις έραψαα με
    Κλωστη και ειναι μακριές μακριές και κωλο χαίρομαι δεν το καταλαβα αυτο με την ριζα μου το ξανα εξηγειις ! (Δίνω πανελλήνιες διάβασμα συνεπαγεται νεύρα άγχος κλαμαα κατάρες στο συστημα αύπνοια γρρρ για αυτο άργησα και εγω να απαντήσω ) και έειδη θέλω κάπου να μοιραστώ τον πόνο μου σκέψου μονο ΠΩΣ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΓΡΆΦΩ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΡΡ! Αυτα απο το αβοκαντο -ξωτικο μπόλικα φιλία στα μούτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καθριν αργησα να σου απαντησω τοσο,που νομιζω οτι οχι μονο εχεις ηδη μαθει πως φτιαχνεις την ριζα,αλλα την φτιαχνεις και στους αλλους.

    Καλη επιτυχια με τις Πανελληνιες,ενημερωσε με για την προοδο σου.

    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θελω να χυσω μεσα σε τζιβες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και γω σε ενα ποτηρι και μετα να τα καταπιεις ενω παραλληλα τρως μακαρονια με κιμα.

      ειδες παραξενος που ειμαι ο κοσμος;

      Διαγραφή
  10. O συντάκτης αυτού του άθλιου άρθρου αναφέρει στο: "7) Εχεις τζιβες αρα πρεπει να ντυνεσαι εναλλακτικα." - "Προσεχε γιατι στην Σαμοθρακη το καλοκαιρι θα εχει fashion police"

    Μας προβάλλει τα επιχειρήματα του και τις έξυπνες ατάκες θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι "ξέρεις κάτι, δεν χρειάζεται να τηρώ όλα αυτά για να έχω αυτόν τον τύπο μαλλιού" αλλά απο την άλλη ξενερώνει και θέλει fashion police ο κύριος/ρια στην Σαμοθράκη. Ε λοιπόν έπεσε στην παγίδα που έφτιαξε ο ίδιος με αυτήν την αθλιότητα και φαίνεται για μια ακόμα φορά πόσο ανασφαλή και τραγικά με ένα κύμα εγωκεντρισμού είναι τα άτομα στην Ελλάδα ΠΑΝΤΟΝΤΕ της φάρασης αυτή;ς του κυρίου / κυρίας. Ελλάς το μεγαλείο σου. Μπράβο κύριε/ρια ξεφτιλισμένε, δεν θα μεγαλώσετε ποτε και δεν θα γίνετε άνθρωποι ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια σου. Ειμαι Η κυρια ξεφτυλισμενη.Το παραπανω χμ κομματι δεν θα το χαρακτηριζα αρθρο αλλα ενα κειμενο ο,τι να ναι που εγραψα πριν απο περιπου δυο χρονια με σκοπο προφανως οχι να αλλαξω τον κοσμο.

    Παντως μπραβο νομιζω οτι βρηκες το μοναδικο κομματι που δεν απευθυνει κριτικη στους αλλους αλλα σε μενα , και ναι ξερω γω μου αξιζε, πρωτη εγω με εβριζα τοτε για τις σκεψεις που ειχα κανει γυρω απο ενα συγκεκριμενο ατομο που ετυχε να γνωρισω.

    Τελοσπαντων, το ολο σχολιο/αξυπνη ατακα κλπ ηταν ειρωνικη . λυπαμαι που δε στροφαρεις αρκετα γρηγορα για να το καταλαβες πριν αφησεις τετχοιο σχολιο.

    και γω σ αγαπω,φιλια
    Μαρουλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γειά,ρε είχα 6 τζίβες για 2 χρόνια,έπιασαν ψείρες και τις έκοψα. Θέλω να τις ξανα βάλω αλλά υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτός από τα αντιψειρικά να σκοτώσω τις καργιόλες που μεγάλωσαν μέσα στις τζίβες μου; (εκτός από το να τις κάψω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κοιτα λογικα μιλωντας αν απομονωσεις τις τζιβες και τις ψεκασεις με φαρμακο θα πεθανουν και θα μπορεις αφοβα να τις ξαναβαλεις.

    Αν και νομιζω οτι αν τις αφησεις μεσα πχ σε μια σακουλα που δεν εχουν που να πανε για καμια 15αρια μερες θα πεθανουν ετσι κ αλλιως.
    ψαξε στο google για το ποσο χρονο ζωης εχουν εκτος της κεφαλης, ε ασε τις και 10 μερες παραπανω να χεις το κεφαλι σου ησυχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. γειαα . . εκανα τα μαλλια μου πλεξουδακια . . μηπως ξερεις? αν βαλω κανονικο shampoo θα μεινει στις ριζες ή θα ξεπλυθει κανονικα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ συγνωμη δεν τσεκαρω συχνα τα σχολια!

      φανταζομαι παντως πως θα πληθει κανονικα αν κανεις απαλο μασαζ και ξεπλυνεις με αφθονο νερο, οπως συμβαινει και με τις τζιβες

      Διαγραφή
    2. χαχχα δεν πειραζει , ευχαριστω οπως και να χει . :) . πλενονται κανονικα . ολα ενταξει τελικα :)))

      Διαγραφή
  15. έχω μια χαζή μάλλον ερώτηση, όταν οι τζίβες μακραίνουν πώς μπλέκονται οι τρίχες που μόλις έχουν βγει από τη ρίζα? ;Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααν καταλαβαίνεις τι εννοώ έτσι όπως τ είπα...

      Διαγραφή
    2. καταλαβαινω, αλλα ειναι δυσκολο να σου απαντησω γραπτα.

      γενικα μιλωντας μπλεκονται απο μονα τους αφου δε χτενιζονται, και εξω γυρω στο τριμηνο καθε φορα εφτιαχνα τις ριζες ως εξης : ανοιγεις με τα δαχτυλα σ μια τρυπα στην μεση της τζιβας στο υψος της ριζας και περνας απο μεσα την τζιβα , το κανεις 2-3 φορες μεχρι να μαζεψει

      Διαγραφή
    3. αα μαλιστα, σε ευχαριστω πολυ:)

      Διαγραφή
  16. Γεια σου φιλε... Τι παιζει με θαλασσα και τζιβεσ??? πρεπει να ξεπλενουμε??? κανει καλο να μενει το αλατι και ιωδιο στη τζιβα??? (δυο φορες πηγα να γραψω αυτο το σχολειο ετσι ωραια δομημενο με τονους και μαλακιες αλλα γαμω το browser μου... Δυο φορες σε λεω... αλλα χαλαλι τα λες ωραια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γεια σου φίλε μου! Κοίτα εγώ δεν είχα όλο μου το κεφάλι τζίβες, οπότε ποτέ δεν τις ξέπλενα και ποτέ δεν έγινε τίποτα. Ξέρω όμως απο φίλους με τζίβες ότι αν αργήσουν να στεγνώσουν πιθανότατα θα μυρίζουν λίγο άσχημα δεν ξέρω όμως αν οφείλεται στο ιώδιο. Εγώ βέβαια ποτέ δεν έχω μυρίσει τίποτα αλλά όφειλα να στο πώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλησπερα σ ολους παιδια....η ξαδερφη μου ειχε πεσει σε κωμα περιπου 1,5 χρονο....ο θεος ομως εκανε το θαυμα του και επανηλθε.....το προβλημα ομως ειναι πως τα μαλλια της εχουν μπερδευτει τοσο πολυ που εχουν γινει τζιβα και ειχε μακρυα μαλλια.....δεν θελει να τα κοψει κοντα για να φυγουν οι τζιβες και ειναι πολυ πεσμενη στην ψυχολογια της απο τον 1,5 χρονο που εχασε απο την ζωη της και τωρα και απο το γεγονος πως ισως χρειαστει να κουρεψει πολυ κοντα τα μαλλια της....σας παρακαλω πολυ αν υπαρχει καποιο προιον η κατι αλλο που θα μπορουσαμε να κανουμε να ξεμπλεχτουν ευκολα τα μαλλια της ενημερωστε με.....ευχαριστω πολυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλησπερα σ ολους παιδια....η ξαδερφη μου ειχε πεσει σε κωμα περιπου 1,5 χρονο....ο θεος ομως εκανε το θαυμα του και επανηλθε.....το προβλημα ομως ειναι πως τα μαλλια της εχουν μπερδευτει τοσο πολυ που εχουν γινει τζιβα και ειχε μακρυα μαλλια.....δεν θελει να τα κοψει κοντα για να φυγουν οι τζιβες και ειναι πολυ πεσμενη στην ψυχολογια της απο τον 1,5 χρονο που εχασε απο την ζωη της και τωρα και απο το γεγονος πως ισως χρειαστει να κουρεψει πολυ κοντα τα μαλλια της....σας παρακαλω πολυ αν υπαρχει καποιο προιον η κατι αλλο που θα μπορουσαμε να κανουμε να ξεμπλεχτουν ευκολα τα μαλλια της ενημερωστε με.....ευχαριστω πολυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τρια πραγματα μονο μπορειτε να κανετε : υπομονή, να χρησιμοποιήσετε πολύ μαλακτικό , και ένα χτενάκι. Θα παρει μέρες, μπορεί να δείτε πολλές τρίχες να βγαίνουν εκτός μάχης , αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι σαν να μην υπήρχε ποτές αυτή η τζίβα.Καλή επιτυχία, και μια καλή καινούργια αρχή εύχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γεια χαρα, θελω να κανω μερικες τζιβες και εχω μερικες αποριες, αν μπορεις να μου τις λυσεις θα με ευχαριστουσε. Αρχικα να πω πως εχω κοντα μαλλια.
    1. Μπορω να παρω τριχες απο καποιον που θελει να κουρευτει;
    2. Υπαρχουν ετοιμες τζιβες;
    3. Υπαρχει καποιο ελαχιστο μηκος για την περιοχη που θελω να βαλω τζιβες ωστε να λειτουργησει σαν βαση;
    4. Αν παρω τριχες πρεπει να ειναι απο την αρχη μακρυες ή αν ειναι μετριου μηκους "κουμπωνουν" μεταξυ τους ωστε να αυξανεται σταδιακα το μεγεθος της τζιβας απο κατω;
    5. Γενικα τι μπορω να κανω αν δεν εχω μακρυα μαλλια απο πριν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμε γεια χαρά! Το λάπτοπ μου μας άφησε χρόνους, οπότε υποθέτω ότι μέχρι να σου απαντήσω εσύ όχι απλά θα έχεις τζίβες αλλά θα σου χουν φτάσει μέχρι το κώλο.Απαντάω όμως σε περίπτωση που έχει και κάποιος άλλος τις ίδιες απορίες

    1.Μπορείς, φυσικά, αφού βέβαια γίνουν τζίβες στο κεφάλι του άλλου.
    2.Υπάρχουν.Βγαίνουν και σε διάφορες αποχρώσεις , αλλά δεν στις προτείνω, φαίνονται από χιλιόμετρα ότι είναι ψέυτικες (γυαλίζουν, εχεις δει ποτέ άκυρο πολύχρωμο εξτένσιον σε γυναικείο κεφάλι;έτσι) εκτός βέβαια αν τις ντύσεις από πάνω με φυσική τρίχα.Αλλά και πάλι, έχουν περίεργη υφή και τους πρώτους μήνες είναι σχετικά άκαμπτες.
    3.Ναι. Εγώ π.χ χρειάζομαι τουλάχιστον μιαμιση παλάμη.Φαντάζομαι ότι ύπαρχουν άνθρωποι που ξέρουν καλύτερα από μένα και χρειάζονται λιγότερο. Σκέψου όμως ότι όταν κάνεις τζίβα το μαλλί μαζέυει, η μία παλάμη γίνεται σχεδόν μισή.
    4.Ναι μπορείς , αλλά σε μορφή τζίβας. Εγώ είχα μια τζίβα "ματισμένη" σε 2 σημεία.
    5. Γενικά αυτό που θα σου πρότεινα είναι να τα αφήσεις λίγο να μακρύνουν, και ψάξε άτομα που κόψανε τζίβες και τις έχουν κρατήσει (είναι πoλλοί) και θα στις βάλουν μην αγχώνεσαι! Γκουντ λακ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μενω Θεσσαλονίκη μήπως ξέρεις που μπορώ να βρώ σαμπουάν για τζιβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εχω 15 τζιβες...πως μπορουμε να τις ξεμπλεξουμε τωρα? Ειναι σχετικα λεπτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γεια γεια γεια γεια!! Λοιπόν μικρό μαρούλι.. Ήθελα να σε ρωτήσω.. Είναι αλήθεια αυτο που λένε ότι τις τζιβες τις αφήνεις και φτιχνουν μονες τους με τον χρόνο ή πρέπει να τις φτιάχνεις εσυ με βελονάκι; (για τις τρίχες που περισσεύουν μιλώ) φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ανώνυμε, είναι αλήθεια, αλλά και πάλι θέλει ειδική περιποίηση ώστε να μην γίνει όλο το κκεφάλι μια τζίβα

      ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ: ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΖΙΒΑ. ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΛΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΙΑ ΚΥΚΛΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΑΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ! ΦΙΛΙΑ

      Διαγραφή
  26. Σε εχει ξαπλωσει δελτας; εχεις ωραιο μαλλι για σαββατοβραδο. Μου θυμιζεις εναν φιλο στο κερατσινι. Ωραιες μερες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κυριλέ μαρούλι μια τελευταία ερώτηση φίλε μου είχες κάποιο θέμα τριχόπτωσης η είναι μύθος ότι χάνεις τα μαλλιά σου επειδή εξασθενεί ο θύλακας από το βάρος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Θελω να κανω τζιβες αλλα δε ξερω ποσο θα βγει περιπου η τζιβα..δλδ θα βγει πανω κατω στο μηκος που ειναι και ισιο το μαλλι ή πχ το μισο

    ΑπάντησηΔιαγραφή