Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Τσουζει αλλα με αρεσει.

πρωτα



και μετα




Το ξερω οτι δεν περιμενατε να το πω ποτε αυτο,αλλα

χθες ηπια.

Ναι είναι γνωστό ότι τέτοια πράγματα εγω δεν τα κάνω αλλά με παρέσυραν οι αλκοολικοί γκάνγκστερ που κάνω παρέα οι οποιοι με εκβιαζαν οτι αν δεν πιω πανω απο 2 ποτηρια βοτκα θα ανεβασουν στο ιντερνετ ενα home made ροζ βιντεο οπου η barbie μου και ο action man κανουν αχαλινωτο σεξ.Ε οπως καταλαβαινετε επρεπε να το κανω για να σωσω την υποληψη μου. Αλλά αλλού ειναι το θεμα μας.

Η βραδια λοιπον κυλουσε ως εξης : εγω προσπαθουσα να χυσω στα κρυφα το αλκοολουχo μειγμα που κρατουσα σε ενα πλαστικο ποτηρακι , και οι αλκοολικοι φιλοι μου που λεγαμε, με βλεπανε , με αναγκαζαν με το ζορι να το πιω και μετα μου επαιρναν αλλο.Στα βασανιστηρια επισης να προστεθει ο απαισιος θορυβος που αυτοι αποκαλουν μουσικη (εγω κολαση) , στον ρυθμο του οποιου με εξανάγκασαν να κουνησω το πληγωμενο μου αλλα παντα πανεμορφο κορμι.Ολα βεβαια αλλαξαν οταν βρεθηκε προθυμο αυτι να ακουσει τον πονο μου οποτε ξαναεκανα αυτο που κανω καθε φορα εκανα αλλες μια-δυο φορες που εχω μεθυσει: κλάφτηκα λεγοντας αληθειες ανακατεμενες με το υποσυνηδειτο , με μια τζουρα φιλοσοφιας, και μια πρεζα φαντασιας ενω ολο αυτο το μειγμα προέρχονταν απο τα σκοτεινα μπουντρουμια του μυαλου και της καρδιας μου (και της ψυχης μου αν αυτη υπάρχει).Εν ολίγοις , κλαψομουνιασα χάνοντας τα λογια μου λογω του μεθυσιου.

(καντε υπομονη μετα απο δυο παραγραφους ορεκτικα , μπαινω επιτελους στο ψητο.)


Που λετε αναμεσα σε αλλα επικά που ειπα οπως
"ΠΑΙΖΕΙ PRODIGYYYY" ενω επαιζε το ΕΛΑ ΜΟΥ του Σακης Ρουβας.
ή
¨Ειμαι πολυ διασημη μπλογκερ πως ειναι το faeenamalaka; καπως ετσι"
ειπα και αυτο:
"Ειμαι μαζοχα. Και δεν το λεω παλι με την σεξοτετοια του εννοια."


¨Ε ναι λοιπον, αυτο ηταν, ηρθε η επιφοίτηση, το αγιο πνευμα με επισκέφτηκε ενω εγω , λικνιζόμουν σε αυτους τους ρυθμους (απο την απειλή των αλκοολικών φίλων μου πάντα) . Άναψε μια λαμπα πανω απο το κεφαλι μου και φώτισε ολο το καπηλειό και τα σεξουαλικώς ερεθισμένα νιάτα.Μεσα σε λιγα δευτερολεπτα τυλιχτικα στο φως της γνωσης.Δεν ήμουν πια η ιδια. Ηξερα. Και πλεον ειχα μια αποστολη: να μεταφέρω την γνωση που μου δοθηκε και σε εσάς. Επρεπε να αποκαταστήσω την υποληψη μιας λεξης στην ελληνικη κοινωνια.Ακούστε λοιπόν προσεχτικά το μήνυμα μου.

Ο μαζοχισμος ειναι μια παρα πολυ παρεξεγημενη λεξη.Μη μου κανεις τωρα την παρθενα γιατι σου λειπει κατι πολυ βασικο: ο Παρθενικός Υμένας.Σιγουρα οταν λεω Μαζοχισμος σου έρχονται στο μυαλο πραγματα οπως:χειροπεδες , μαστιγια, γρατζουνιες, αγγουρια, σπαγγατα, Αλεξανδρατου, Σουλα, ντολμαδακια κοτες κλπ.Κοιτα δηλαδη τι ευκολο που ειναι να παρεξηγηθεις/παρεξηγησεις:
( μην ρωτας ,παρε ματι υποθετικο διαλογο και θα καταλαβεις)

Μαρουλι: Ρε Ζωζω εισαι πολυ μαζοχιστρια μιλαμε.
Ζωζω: Τι λες ρε Μαρουλι; Εγω δεν κανω τετοια πραγματα.Αφου ξερεις μονο με την μονιμη μου σχεση, ποτε Τεταρτη και Παρασκευη και παντα με κλειστο το φως.
Μαρουλι: Ζωζω δεν το εννοουσε ετσι, με παρεξηγησες.Εγω το ειπα γιατι..
Ζωζω: Μαρουλι δεν σου επιτρεπω!και ξερεις πολυ καλα οτι κεινο το βιντεακι γυρίστηκε εν αγνοια μου και οτι δεν ειχα καλεσει εγω τους δυο υδραυλικούς και τα εργαλεια τους.

(σ.σ Δεν εχω φιλη Ζωζω)


Και ομως αγαπητέ παρθενε αναγνωστη αυτη η λεξη ειναι τοσο αθωα οσο και η λεξη " παρθενια". Ο μαζοχισμος δεν ειναι φιλοι μου η σεξουαλική ευχαρίστηση προερχομενη απο τον πονο ΑΛΛΑ το να κανείς κατι που ξερεις οτι σου προκαλει πονο . Μαζοχισμος λοιπον ειναι ο εθελούσιος πονος.(Φαε την σκονη μου Πλατωνακο)
Βαζω στο παραδειγμα που θα σας φωτίσει παλι την Ζωζω γιατι μου τελειωσαν οι φιλες και στο κατω κατω η Ζωζω ειναι η σταρ του κειμενου. Η Ζωζω που λετε εχει σχεση ενα χρονο περιπου με τον Νωντα. Το χρονικο της σχεσης ειναι το εξης:
  • 1ος μηνας: Και οι δυο μεσα στα μελια.Τον ερωτα τους ζηλευει και ο Φωσκολος.
  • 2ος μηνας:Η Ζωζω ειναι στα μελια ενω ο Νωστας ψαχνει αλλη αρκουδιτσα να του γλυψει το μελι
  • 3ος μηνας:H Ζωζω ψηλωνει μερικους ποντους γιατι ο Νωντας βρηκε αρκουδιτσα να του γλυψει το μελι. Χωριζουν.Ο Νωντας την παρακαλαει.Tα ξαναβρισκουν.
  • 4ος μηνας: Ο Νωντας βγαινει με τους φιλους του και η Ζωζω καθεται σπιτι και τρωει τα λυσσακα της ποπ κορν μπροστα απο την τηλεοραση.
  • 5ος μηνας: Καυγαδες. Η Ζωζω ειναι ακομα στα μελια ενω ο Νωντας νοιαζεται πιο πολυ για το σκυλι του γειτονα που δεν βγαζει σκασμο ολο το βραδυ παρα γιάυτην
  • 6ος μηνας: Η Ζωζω επαναστατει οταν αυτος βλεπει ποδοσφαιρο και χωριζουν. Εκεινος δεν εχει καταλάβει τιποτα μεχρι φυσικα να τελειωσει ο αγωνας. Οταν το καταλαβαίνει παραγγελνει πίτσα γιατι δεν του άφησε τίποτα μαγειρεμένο η ανεπρόκοπη.
  • 7ος μηνας: Ο Νωντας βγαινει, πινει,γελαει, πηδαει. Η Ζωζω βγαινει, πινει , κλαιει (γιαυτον), ξερναει.
  • 8ος μηνας: Ο Νωντας εχει καυλες και καμιά υποψηφια να την βαλει κορωνα στο κεφαλι του.Στελνει μηνυμα στην Ζωζω. Τα ξαναφτιαχνουν.
  • 9ος μηνας: Ολα μοιαζουν σωστα.Μελια τρεχνουν , κολλανε , οι υπολοιποι γυρω τους αγανακτουν και κανουν οτι δεν τους ξερουν.Αυτοι οι δυο μαζι ειναι για φτυσιμο.
  • 10ος μηνας: Ο ερμης ειναι αναδρομος.Ο Νωντας βρισκει αλλο αιδιο να πηδαει, αφηνει την Ζωζω και ξαναγυρναμε στην φαση του 7ου μηνα.
  • 11ος μηνας: Τα ξαναβρισκουν αφου η Ζωζω του αφηνει μηνυματα λατρειας ανα 10λεπτο και του υποσχεται τριο με καμια τσουλα φιλη του.

Ερώτηση κατανόησης:



Τι ειναι η Ζωζω;


ΜΑΖΟΧΑ





Αυτα ειχα να πω. Οφειλα να λυσω αυτην την παρεξηγη ωστε ολοι να χρησιμοποιουμε ελευθερα αυτην την λεξη στην δουλεια/το σχολειο/την σχολη χωρις να αγχωνόμαστε μηπως στα επομενα γενεθλια μας μας παρουν δωρο χειροπεδες σετ με ολοσωμο δίχτυ. Και τωρα μετα απο την απενεχοποιηση της λεξης βγειτε και εσεις με το κοκκινο στρινγκ/μποξερακι στο δρομο, φωναζωντας ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΟΧΑ ωστε να γιορτασουνε ολοι μαζι την υπεροχη αυτη γιορτη , του Αγιου Βαλεντινου.

Οσο για μενα;







Υ.Γ1 Ο τιτλος ειναι στα Θεσσαλονικιώτικα γιατι η την τιμουμε την πολη που σπουδαζουμε ή δεν την τιμουμε.
Υ.Γ2 Που παω και τα βρισκω αυτα τα ονοματα;
Υ.Γ3 Καποια στιγμη φλυαρισα τοσο πολυ που ξεχασα τι ελεγα.
Υ.Γ4 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 24 ΩΡΕΣ..


Υ.Γ5 Ξεκινησα να γραφω αυτο το κειμενο στις 4 το μεσημερι και το τελειωσα στην 1 το βραδυ οποτε εχει μπει και επισημα 14 Φλεβαρη οποτε βρε σεις τυχερα εχετε και Μπονους τραγουδακι


Υ.Γ6 Δεν μου αρεσει ο Γραμμενος ως τραγουδιστης.

8 σχόλια:

  1. Προσκυνώ το μεγαλείο αυτού του κειμένου. Δε θα πω τίποτ'άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μου φτιαξες το βραδυ ισως και την μερα ολοκληρη.
    Να υποθεσω ανηκεις και συ στην κοινωνικη ομαδα
    " Ωραιες μαζοχες" και σημερα το καταλαβες ετσι; :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λατρεύω τα σβησμένα σου σχόλια!!! Είναι... είναι... και τι δεν είναι!

    και μόλις είδα ότι αυτό που σου γράφω αυτή τη στιγμή είναι η τρίτη σου κωλοτρυπίδα και πέθανα στο γέλιο.

    Κάθε φορά που μπαίνω εδώ μέσα κάτι νέο με κάνει και γελάω.

    είσαι θεά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχα
    εχω περασει μερικα απο αυτα τα σταδια οπως η Ζωζω
    μονο που δεν ξοδεψα ενα χρονο για εναν μαλακα
    ευτυχως!!
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ?
    Εγραψες παλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Αγγελικη ελπιζω να καταλαβες οτι το κωλοτρυπιδες δεν ειναι ειρωνικο.Το χρησιμοποιησα με βαση την λογικη "οι γνωμες ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες, ολοι εχουν μια!".Επισης Το πως λατρευω να κανω σχολια και να τα διαγραφω δεν φανταζεσαι.

    @Γεωργια νταξει τι να πω, ευτυχως ξεμπερδεψες!

    χαιρομαι που χαίρεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ γραφεις ακριβως οπως πρεπει να γραφει μια γυναικα. Ντροπη σου μου βαζεις τα γυαλια κατ'αυτό τον οικτρό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητε ερωτυλε παιζει να ειναι το ωραιοτερο κοπλιμαν που μου χει κανει ποτε αρσενικο.

    Μην ανησυχεις για τα γυαλια , σου πανε.

    Επισης μου λες για το facebook αλλα ενα linkακι δεν μου δινεις.Ειπαμε Μαρουλι ειμαι οχι Πυθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κίνηση 1: Διαβαζεις τα γνωστα σχολια στο προφιλ μου και βρισκεις link
    Κίνιση 2: Ακουλουθείς την πεπατημένη με τα link.

    Ερωτύλος.γρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή