Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

human relationshiTs.

Ηρθε η ωρα για αλλο ενα κειμενο οπου ξεκατινιαζομαι λεω την γνωμη μου για καποιο θεμα.Για να ξηγηθω απο την αρχη να ξερετε οτι τελευταια με εχει πιασει ενα κατι και τα βλεπω ολα μαυρα και αραχνα οποτε μην περιμενετε να διαβασετε για χαρες, λουλουδια , και εκδρομες στα λειβαδια οπου ολοι ειναι γυμνοι , χαρουμενοι και τελειοι.Δεν ξερω και παλι τι φταιει.. ισως τα χημικά που έφαγα στην πορεια, ισως το καινουργιο μου γκρι μανο*, ισως οτι το προφιλ μου στο facebook αναβαθμίστηκε μονο του.Α ναι μπορει να φταιει και οτι πατωνω στην εξεταστικη αλλα νταξει μωρε ετσι και αλλιως τι θα εκανα το καλοκαιρι; γυμνισμο στην Μυκονο διπλα στον γνωστο πελεκανο.;Ενω λοιπον ολοι εσεις αναρωτιεστε/σχεδιαζετε/ψαχνετε να βρειτε τι θα κανετε το καλοκαιρι εγω ξερω απο τωρα : θα σαπιζω πανω απο τα 17 συγγραμματα που θα κουβαλαω για να διαβασω και θα σκουπιζω τον ιδρωτα μου στην πετσετα θαλασσης μου που εχει πανω την DORA την μικρη πουτανα.
Οπως και να χει τα βλεπω ολα μαυρα.Ειμαι σε φαση η-ζωη-η-ζωη-εδω-τελειωνει-σβηνει-το-καντηλι-μου.Και για να μην γινω πιο αποκαλυπτική και απο τον Makis Triantafilopoulos (joke of course), θα ανεβασω καποιες φωτογραφιες και απο κατω θα κανω εναν γενικο σχολιασμο ο οποιος θα ειναι αντικειμενικος και ΔΕΝ θα εχει σχεση με την (συν)αισθηματικη κατασταση της blogger και ετσι
  • εσεις θα κερδισετε στιγμες γελιου (η τουλαχιστον ετσι θελω να ελπιζω και φυσικα μερικες κουλτουρε φωτογραφιες που θα σας βοηθησουν να φτιάξετε ενα ψαγμενο και ενδιαφερον facebook profile.
  • εγω εναν αυτοσεβασμό γιατι δεν θα εχω κλαψομ**νιασει και εδω περα, και επιπλεον ψυχικη ηρεμια γιατι θα έχω ξεσπασει και φυσικα θα εχω καθυστερησει και αλλο το διαβασμα μου , με εναν σχετικα ευχαριστο τροπο και δημιουργικο τροπο.
  • και αυτοι θα συνεχισουν να ειναι μεσα στην ανωνυμια ΚΑΙ στην απορια για τον αν αναφερομαι έμμεσα σε αυτους η οχι.
  • και οι γονεις μου θα χαρουν που αυτά τα 12 χρονια στο σχολειο εμαθα να γραφω και που ασχολουμαι με κατι που δεν χρειαζεται και αλλα απο τα λεφτα τους ενω με κραταει μακρια απο ναρκωτικα/αλκοολ/σεξ/μπατσους/piercers.
Ολοι ειμαστε ευχαριστημενοι δηλαδη ε?

Παμ παρακάτω.
Δέστε τις ζώνες σας και ξεκιναμε για ενα μοναδικό ταξιδι στα αδυτα των ανθρώπινων αισθηματικών σχέσεων.Παρακαλειται οποιος αισθανθεί ασχημα σε καποιο σημειο της διαδρομης να πατησει ALT και F4.Εαν σε καποια σταση νιωσεις μια απιστευτη επιθυμια να στειλεις μηνυμα καπου ενα εχω να πω:Μωρη ασε το κινητο κατω μην σου ξεφυτρωσω το φρεσκοβαμμενο (η οχι) μαλλι τριχα-τριχα.



(Ελα παραδεχτείτε το ξερω να κραταω το ενδιαφερον σας αμειωτο).


Λοιπον η πρωτη η εικονιτσα μας φερνει στο μυαλο τον ανδρα γαμια που δεν κατουραει καθολου.
Ξερεις αυτον τον ανδρα που το μονο σημειο που εκτιμα πανω στο σωμα σου ειναι οι τρυπες σου και...μπα μονο αυτες.Ναι και αν ειχες τρυπα στην καρδια θα στην γαμουσε και αυτην.

Next!




Κλασσικη κατασταση λεω μπαρουφες που δεν εννοω γιατι δεν μπορω να σου πω ακριβως τι νιωθω. Ολως περιεργως πιστευα οτι αυτο ειναι κυριο χαρακτηριστικο των γυναικων παρολαυτα το χω συναντησει και σε ανδρες.Τωρα η εγω επεσα σε μαλακα ή ειναι unisex χαρακτηριστικο.Οπως και να χει το Μαρουλι σηκωνει τα χερια ψηλα.Και σε περιπτωση που δεν καταλαβαινετε τι εννοω οριστε ορισμενα παραδειγματα αυτης της καταστασης:Δεν σε θελω.Δεν σε σκεφτομαι.Δεν θελω καν να σε δω.

NEXT!



Μην το ψαχνεις αγορινα ενας πουτσος ησανε!Νταξει παραημουν ρεαλιστρια
σκληρη, εννοουσα οτι ησουν απλα μια σταση στην ζωη της.Για να σε παρηγορησω και ο επομενος της σταση θα ειναι και μπλα μπλα μπλα.. Ολοι στασεις ειμαστε.
μελαγχολησα next please




Ενταξει τι να σχολιασω εδω, το λεει και η συντέκνισσα η Καμερον καθαρα..κατι παραπανω θα ξερει.
Τωρα τυχον αγορια αναγνωστες σας δινω καποιες επιλογες για να καταλάβετε τι ακριβως εννοει η κοπελα:
α) τα καταπια γιατι δεν εφαγα μεσημεριανο και πειναγα.
β) τα καταπια γιατι τρεφω αισθηματα για σενα.
γ) τα καταπια γιατι η Φωφω μου ειπε οτι κανει καλο στο δερμα.

Υ.Γ σε περιπτωση βλακειας η απαντηση ειναι σε πλαγια γραφη.Εκτος απο ηλιθιοι ελπιζω να μην ειστε και στραβοι.





Ναι σε ολα.Απλα υποθετω οτι αυτος που σε κανει να νιωθεις special δεν ειναι το ιδιο special οποτε μην τον εχεις για θεο και κολλησεις.Καταλαβε το, ειμαστε στην γη και εδω ειναι ολοι θνητοι.
(Και εγω ακομα που βλεπεις ποσο εξυπνη ειμαι, ειμαι θνητη αυτος δεν θα ναι;!)

next!





Για σενα λεει που ηρθες για μια στιγμη και μετα χαθηκες στην αιωνιοτητα και ο μονος γαμημενος τροπος για να σε εχει κοντα της ειναι οι αναμνησεις.. και αυτες οι πουτανες ξεθωριαζουν...duhh τουλαχιστον να σουν μονο ενας..



Με κοιταξε και ..και επεσα πανω του και μετα μου ειπε "Που πας μωρη πατσαβουρα?" και εγω..Ωωω ! ειμαι τοσο ερωτευμενη"... Προσγειωσου μανα μου γιατι θα παρεις στο τελος τον πουλο και οχι με την εννοια που θα ηθελες... Οχι οτι μιλαω εκ πειρας φυσικα..



Ειδικα οταν ειμαι σε λεωφορειο του Κτελ οπως ο τυπας..Οχι οτι δεν σε εχω ξεπερασει απλα κατι εχουν τα γαμημενα υπεραστικα και σε φερνουν παντα στο μυαλο μου.Ισως επειδη ειναι τοσο βαρετα οπως και εσυ. dude Ειμαι σιγουρη οτι νομιζω οτι καρφωθηκα παλι ...NEXT PLEASE



¨Aυτο αναρωτιεμαι καθε φορα που μιλαμε και δυστυχως η απαντηση μενει ακομα ιδια.¨
θα ελεγε καποια που εχει προηγουμενα με καποιον μαλακα και συνεχιζει και νταλαβερίζεται μαζι του..εγω ομως οχι! (φιου μια χαρα το καλυψα παλι..!τιποτα δεν καταλαβαν!)

ΝΕΧΤ!


Αντιο! Αντε κανε την γρηγορα μαλακα πριν προλαβω να
καταλαβω τι γινεται και τρεξω πισω σου οπως γινεται στις Hollywoodιανες ταινιες και λιγο προτου μπεις στο ταξι , σε πιασω απο το σωβρακο , σου δωσω ενα μπουκετο λουλουδια, και μολις πιασει το ψιλοβροχο πεσω στα γονατα και σου κανω προταση γαμου!
ΝΕΧΤ!




ΝΕΧΤ ΛΕΩ!


ΝΕΧΤ ΛΕΩ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ CONTROL;


Μαλιστα.Οπως με ενημερωσαν απο τον ασυρματο οι φωτογραφιες μας τελειωσαν οποτε αυριο παλι over.
Μπορείτε να λύσετε τις ζωνες σας και να πατε ησυχα προς τη εξοδο!Παρακαλω ελέγξτε μηπως ξεχασατε τα χαρτομαντηλα ή τις αναμνησεις σας.Ευχαριστω.


*μανο=οζα.

** οι γαματες εικονες ειναι απο το tumblr (aka το νεο μου κολλημα).


1 σχόλιο:

  1. εκτος απο απελπ εεεε απαγοητευμενη συναισθηματικα αποδειχτηκες και σινεφιλ.. χαχχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή