Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Love the way she lies.


Όπως όλοι έχετε παρατηρήσει εδώ και καιρό γράφω σπάνια.Πολλοί θα υποθέτετε οτι έχω βρει γκόμενο, δουλειά, καριέρα ή έστω βρε αδερφέ μια σειρά που ν' αξίζει. Λιγοι από εσάς πιστεύετε οτι είμαι με ουροκαθετήρα στην βιβλιοθήκη της σχολής μου και όταν η βιβλιοθηκάριος δεν κοιτάει γράφω και από μια λέξη εξού και αργώ τόσο.

Η αλήθεια είναι , όσο και αν δεν την περιμένατε, ότι πράγματι έχω αφιερωθεί τόσο πολύ στη γνώση που πλέον έχω 15 βαθμούς μυωπία σε κάθε μάτι και διαβάζω με κυάλια. Στις δύσκολες αυτές στιγμές έχω τους πιστούς μου φίλους που έρχονται για κανα μισάωρο κάθε Παρασκευή και μου κρατάνε το χέρι.

Σε αυτους τους φίλους αφιερώνω αυτό το κείμενο.

Βασικά σε μερικούς απο αυτούς.

ΒΑΣΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙ ΕΙΡΗΑΝΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ.

Η Ρίρι (για συντομία) γεννήθηκε πριν 20 μισό χρόνια σε γνωστό -για τις καλλιέργειες και την καρπερότητα του χώματος -χωριό των Χανίων.Απο την πρώτη στιγμή που η νουνά έκανε δώρο στην μικρή Ρίρι το πρώτο της γλειφιτζούρι φάνηκαν τα σπάνια ταλεντα της, τα οποια ολο το χωριό βοηθησε στο να καλλιεργηθούν. Τα χρόνια περνούσαν, η μικρή Ρίρι μεγάλωσε ,έβαλε βυζιά και αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της, να γευτεί καινούργια πρόσωπα, να γνωρίσει καινούργιες γεύσεις και γιατί όχι να γίνει και αυτή μια αιώνια φοιτήτρια. Κάτι οι Παοκτζήδες, κάτι οι φοιτητές, κάτι που η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη του έρωτα, το Παρίσι της ελλάδας, κάτι που είναι είναι και κοντά στα σύνορα, η Ρίρι αποχαιρετώντας ένα ένα όλα τα αγόρια του χωριού, ήρθε στην πόλη που το Μαρούλι παλεύει για την τέχνη.Και ενώ το Μαρούλι, ιδρώνει πάνω απο τον Τσέχωφ , τον Μπέκετ , και τον Σαιξπυρ , η Ρίρι ιδρώνει πάνω απο τον Τάκη, τον Γιάννη, τον καφετζή της γειτονιάς , τον διαχειριστή, τον κομμωτή, τον περιπτερά , την αποκάτω,  4 υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους ( δύο απο την νπολυκατοικία μας) και ένα σωρό άλλους που δεν ήθελαν να προβούν σε περαιτέρω δηλώσεις.

Η Ρίρι σύντομα προσαρμόστηκε στους όχι και τόσο γρήγορους ρυθμούς της Συμπρωτεύουσας, και απέκτησε έναν στενό κύκλο πελατών φίλων. Όμως παρόλο το βαρύ της πρόγραμμα δεν ξέχασε το Μαρούλι που χει χαθεί απο προσώπου γης και καμιά φορά - κυρίως τις Παρασκευές , στα ρεπά της- έρχεται και μου κρατάει το χέρι , που κρατάει το στυλό που τρέμει απο το πολύ το γραψιμο. Η Ρίρι όμως παρόλο που εμφανισιακα μοίαζει με αγνή χωριατοπούλα που το χειρότερο που μπορεί να σου κάνει είναι να σου δέσει την κατσίκα λίγο πιο σφιχτά  και αυτή απο το παράπονο της να κατεβάσει λιγότερο γάλα,από τότε που έμπλεξε με κακές παρέες (φήμες λένε για 17χρονα που καπνίζουν χόρτο και δουλεύουν στην DUREX) έχει αρχίσει μία ζωή, την οποία πληρώνω κυρίως εγώ. Γιατί κυρίες και κύριοι με το που γυρνάω το καλοχτενισμένο γεμάτο γνώσεις κεφάλι μου,η Ρίρι μπαίνει στο Facebook ( που έχω αποκλειστικά για να κλαίγομαι στους καθηγητές μου φυσικά) και μου το κανει Lamebook και απότερο σκοπό μια μέρα να με βάλουν στο Ξύδι και γιατί οχι και στο Star.

ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ (και των 764 facebook φίλων) ΑΡΧΕΙΟ



       
Καλλιτεχνικές ανησυχίες της Ρίρι.




Ένα στάτους -αληθινή ιστορία της Ρίρι.Στο δημοτικό έχασε τα μισά εγκεφαλικά της κύτταρα σνιφάροντας Uhu ( συνήθεια που έκοψε μαχαίρι μετά απο ένα τραγικό ατύχημα με την μικρή Αννούλα).




Όταν η Ρίρι είχε απογευματινές λιγούρες.





Το ένα απο τα δύο μηνύματα ήτα απο τη Ρίρι, και ήταν μήνυμα πάθους πράγμα που ενισχύει τις υποψίες μου για το οτι με θέλει κολασμένα και τα κάνει όλα αυτά για να τραβήξει τη προσοχή μου.




 Ένα συνηθισμένο απογευμα της Ρίρι.



 Όταν η Ρίρι εμνέυστηκε απο το 9μιση εβδομάδες (αλλά το γιαούρτι της βγήκε ληγμένο).



Όταν η Ρίρι έχασε ένα κηροπήγιο σε κάποιες ιδιαίτερες στιγμές και ξέσπασε στο δικό μου facebook.


 Η Ρίρι τιμάει τη πατρίδα μας ( το τελευταίο σχόλιο είναι δικό της για να καταλάβετε με τις είδους άτομο έχω να κάνω).
 Η μέρα που οι φίλες μου με είδαν με άλλο μάτι.



Ωπ μισό, αυτό είναι πράγματι δικό μου στάτους.


171 εκατοστά μοντέλο και με λέει στούπα.Και βασικά Ρίρι το στούπα δεν είναι καν λέξη , αγράμματη που ακόμα στέλνει ο μπαμπάς σου λάδι στον δάσκαλο που χες στην πρώτη δημοτικού.





 Όταν η Ρίρι φιλοσοφεί (στο δικό μου λογαριασμό πάντα)




Τουλάχιστον ο μικρός μου αδερφός δεν ήξερε τι σημαίνει ρειβ.





Όταν η Ρίρι έμαθε να βάζει θαυμαστικά.



Όταν άρχισαν όλα. ( ούτε μισό λάικ δεν είχα , σε περίπτωση που αναρωτιέστε).


Έτσι λοιπόν η Ρίρι σε εβδομαδαία πλέον βάση , έχοντας αποκτήσει έναν πολύ θερμό πυρήνα θαυμαστών συνεχίζει ακάθεκτη υπο βροχή like να ρίχνει λάσπη στην εικόνα που με τόσο κόπο, Σαίξπυρ και ιδρώτα έχτισα. Δοκίμασα τα πάντα φίλες και φίλοι.Την απείλησα, την πήρα με το καλό, την πότισα, την τάισα, έπεσα γονατιστή λες και βλέπω την Παναγιά να δακρίζει, της αγόρασα Pretty bra και pretty κολάν αλλά τίποτα. Στο ίδιο μου το σπίτι και θα πρέπει να κάνω log out από το facebook. Αλλα η ζωή Ρίρι είναι μπάφος και γυρίζει



17 σχόλια:

  1. Δεν εχω λογια ειναι μεγαλη μου τιμη <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω ενθουσιαστει τοσο που απανταω στον εαυτο μου !!

      Διαγραφή
    2. Μονολογω απο εκστασιασμο !!!

      Διαγραφή
  2. +1 οσοι πιστευετε οτι το Γαβαλοχωρι ειναι κωμοπολιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και η θεσσαλονικη ηπειρος.

    τα λεγαμε ΡιΡι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντάξει, έλεγα θα πάω στη θύρα 4 να ψάξω για μπαφοκονέ αλλά δε χρειάζεται, εσύ είσαι το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειμαι η πηγη της εμπνευσης ξεπερναω καθε ναρκωτικο <3

      Διαγραφή
    2. ιιιιι, τα χω κοψει αυτα αδερφε, η Ριρι όμως έχει καποιες άκρες με την βουλγαροαλβανικικη μαφία

      Διαγραφή
    3. Ναι τους εχω γκομενους ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  5. Να παρατήσει τη σχολή για να πηδιέται με 40ριδες; Να μαντέψω εννοεί με φραγκάτους 40ριδες. Γιατί είναι κορίτσι του Θεού κι ελεεί τους συνανθρώπους της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ρίρι δεν κάνει διακρίσεις και ποτέ δε κοιτάει στην τσέπη.
      Λίγο πιο κεντρικά.

      Διαγραφή
  6. Το μαρουλι δεν κανει διακρισεις , παιρνει καθε λογης 40αρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΡΕΕ νταξ και πίπα" είναι αυτό που λέμε ότι η καρδιά του μαρουλιού είναι πολύ τρυφερή;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχαχαχ

      Η Ρίρι τα γραφε αυτά , μη μπερδευόμαστε κύριε πρόεδρε

      Διαγραφή