Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Lettuce answers

  Φίλες και φίλοι, το Φιλοσοφιες ενός Μαρουλιου, σχεδον έχει γινει "Πες το στο Μαρουλι". Στα πλαίσια αυτης της αλλαγης πορειας επειτα απο (ψυχολογικες- θα σε κανω unfollow και τετοια) πιεσεις δημοσιευω το email του Γ. που θελει μια δευτερη, τριτη και γιατι οχι μια τεταρτη γνωμη.Την δικια μου του την είπα ( κυριολεκτικά prive) , αλλα ειπε αφου ειμαι μια διασημοτητα να χρησιμοποιησει και τους αναγνωστες μου:

 πι.ες να θυμαστε οτι ο Γ. θα διαβασεις τις απαντησεις σας.





 Πάλι εδώ, δεν άλλαξαν πολλά από την τελευταία φορά που σου έγραψα.Νόμιζα ότι στο λύκειο τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, αλλά ακόμη νοίωθω μόνος, ακόμη δεν έχω αυτοπεποίθηση με τους ανθρώπους γενικότερα, και πως να έχω αφού είμαι άσχημος , απαίσιος , ντροπαλός, δεν έχω στυλ και άλλα πολλά και διάφορα , αλλά κυρίως είμαι κακάσχημος ρε γαμώτο. Δεν είναι καμιά αποκάλυψη , το ξέρω εδώ και χρόνια, αλλά τώρα που για πρώτη φορά θέλω κάποια τόσο πολύ, δεν το αντέχω.

Δεν καταλαβαίνω γιατί μόνο αν είσαι ψηλός και αδύνατος θα δεχτεί να σου μιλήσει φυσιολογικά μια κοπέλα. Και μπορεί αυτή να είναι διαφορετική αλλά σιγά μην ασχοληθεί μαζί μου, αφού δεν ξέρει καν οτι υπάρχω.Και τι να κάνω, να πάω έτσι στο άκυρο και να της πω " Το ξέρω ειμαι άσχημος αλλά κάνε μια καλή πράξη να σώσεις την ψυχή σου";

Και σε ποιόν να τα πω όλα αυτά; Αφού δεν έχω φίλους πραγματικούς μόνο παρέες..Το μόνο που βρήκαν να μου πουν κάποιοι από τη παρέα ήταν να ξεκινήσω γυμναστήριο. Ένας μου δωσε και κάτι σκουπ για να δοκιμάσω. Μήπως το να γίνω ντούκι είναι τελικά η λύση;

Για τον χαρακτήρα μου δεν θέλω να μιλήσω, γιατί πιστεύω οτι στις μέρες μας δεν παίζει ρόλο... Η εμφάνιση μετράει, το στυλ και τα λεφτά που επίσης δεν έχω...

 

7 σχόλια:

  1. Φίλε Γ. δεν ξέρω αν ισχύουν όλα αυτά ή απλώς μας τρολάρει το μαρούλι, αλλά αυτό που έχω να πω είναι πως πράγματι στο λύκειο δεν μετράει ο χαρακτήρας αλλά θα εκπλαγείς όταν καταλάβεις πόσο μετράει αργότερα, και εννοώ στο πανεπιστήμιο. Τα κορίτσια στο λύκειο θέλουν τους ωραίους και συνήθως τα παιδιά που δεν είναι τόσο ωραία τα θέλουν για φίλους τους. Ωστόσο δεν έχεις να χάσεις τίποτα, το να κλαίγεσαι επειδή δεν είσαι ωραίος δεν ωφελεί. Αυτό που πρέπει να έχει κάποιος είναι να είναι ελκυστικός, άμα έχει γνώσεις ή ενδιαφέροντα αμέσως οι γυναίκες ενδιαφέρονται για αυτόν. Οπότε μην κοιτάς να πας γυμναστήριο αυτά είναι μαλακίες και συνήθως σε κάνουν πιο άσχημο γιατί καταστρέφουν τον εσωτερικό κόσμο. Αυτό που θα σου έλεγα είναι να περνάς καλά και να μην σε νοιάζει τόσο πολύ, να διαβάζεις να περάσεις σε καλή σχολή και να κάνεις τη ζωή σου. Το να κάθεσαι να ασχολείσαι με την εξωτερική εμφάνιση δεν ωφελεί αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει, σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα τα οποία αλλάζουν, όπως οι παρέες οι φιλίες και τα ενδιαφέροντα. Α και δεν πρόκειται να σε κοιτάξει κοπέλα αν νιώθεις άσχημος. Ότι νιώθεις είσαι σε αυτόν τον κόσμο και οι γυναίκες την απελπισία την μυρίζονται πολύ εύκολα. Αυτά στα λέω γιατί και εγώ κάπως έτσι ήμουν στο λύκειο, ψηλός άχαρος πολύ αδύνατος, και πίστευα πως αυτά είναι πράγματα που δεν αλλάζουν. Ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου καταλαβαίνεις ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα και απλά στο σχολείο αυτό δεν μπορεί να φανεί. Γι αυτό θα σου έλεγα να ηρεμήσεις, να κάνεις παρέες να παίξεις call και όσον αφορά την κοπέλα όσο νιώθεις ότι θα σου κάνει χάρη αν μιλήσει ή βγει μαζί σου καλύτερα μην ασχοληθείς καν. όταν νιώσεις καλά με τον εαυτό σου τότε θα ξέρεις τι να κάνεις και με την κοπέλα... Φιλικά Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από πότε έγινε το blog μέρος για να γράφει τα παράπονά του ο καθένας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεχε αυτο δεν εχει γινει ακομα,
      αλλα αμα ακομα εχετε προβληματα τα δέχομαι στο δευτερο μου μπλογκ (iwasalettuce.tumblr.com) Οπου εγω και οποιος αλλος βρισκεται στο σπιτι προσπαθουμε να δινουμε τις πιο πολιτικα ορθές απαντήσεις!

      Διαγραφή
  3. Κατ'αρχην, να γινεις ντουκι για να αρεσεις στα κοριτσια big no no... Τωρα αν το θες για σενα, παλι δεν θα το προτεινα αλλα εκει δεν μπορω να πω μην το κανεις. Πιο γενικα ως 23χρονη, μακρια απο την εφηβεια, αλλα οχι και τοσο, το μονο που εχω να πω ειναι οτι ο χρονος που σπαταλας προσπαθωντας να γινεις αυτο που πιστευεις οτι θελουν οι αλλοι ειναι πιο χαμενος και απο το να επαιζες καντι κρας η να κοιτουσες τη ρωγμη στον τοιχο.
    Το μονο που θα σου ελεγα να κανεις ειναι να αρχισεις να προσπαθεις(γιατι παιρνει χρονο) να γινεις η καλυτερη εκδοχη του εαυτου σου, ο εαυτος που θες να εισαι. Κυριως αναφερομαι σε χομπι, ενδιαφεροντα, γνωσεις, δραστηριοτητες, φιλιες κλπ γιατι η εφηβεια ειναι σκυλα σε οτι αφορα την εμφανιση αλλα ευτυχως ολα αλλαζουν (και μετα μπαινεις στον πειρασμο να εξαφανισεις παλιες φωτο αλλα μην το κανεις, εχουν και αυτες τη χαρη τους :Ρ).
    Οταν βρεις πραγματα που σ'αρεσουν και σε γεμιζουν, αφενος θα εχεις γινει πιο χαρουμενος και γεματος αφετερου θα εισαι ενας ωραιος τυπος με ενδιαφερον και πιστεψε με αυτο μετραει πολυυυυ περισσοτερο στις κοπελες τουλαχιστον απο την ηλικια που θα εχει και περισσοτερη αξια να ασχοληθεις πιο εντατικα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις. δεν ήταν ακριβώς τρολάρισμα, ήταν πρόβα για μια εργασία που είχαμε στη σχολή (δε μπορώ να σας πω περισσότερα γιατι -εχω δεσμευτεί).

    Υπόσχομαι οτι θα σας αναφέρω στον ευχαριστήριο λόγο μου, όντα με το καλό ορκιστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή έγραψε ο φίλος Pikos Apikos και επειδή αυτά που λες αγαπητέ Γ. τα ακούω χρόνια και τα βλέπω απο φίλους και γνωστούς, θα σου πω με τη σειρά μου κι εγώ δυο πραγματάκια.

    Πρώτα απόλα, νιώθω ότι τα βλέπεις όλα λίγο μονομερώς. Λες λοιπόν ότι είσαι κακάσχημος (θα το σχολιάσω μετά αυτό από μόνο του) και μας λες ότι η τύπισσα που σου αρέσει δεν θα σε κοιτάξει ποτέ γιατί δεν μετράει ο χαρακτήρας. Για κάποιο λόγο πάω στοίχημα ότι η κοπελιά που σου αρέσει θα είναι από τις πιο ωραίες της τάξης και εσύ φυσικά γουστάρεις την πιο γουάου, ενώ την κοπέλα που κάθεται στο πίσω θρανίο και δεν μπαίνει στην κατηγορία "καύλα του σχολείου" γιατί δεν έχει κάνει ακόμα βυζάκι, κώλο ή φοράει κάτι ρούχα που της παίρνει η μαμά της, δεν την κοιτάς καν. Μην έχεις δύο μέτρα και δύο σταθμά!

    Αλλά επειδή σε έκραξα και στεναχωριέμαι και δεν μπορώ να μην μιλάω με λύσεις, θα σου πω: Δεν είσαι κακάσχημος. Αυτό γιατί δεν έχω δει κάποιον ποτέ μου που να ήταν αντικειμενικά και πέρα κάθε βοήθειας κακάσχημος. Εκτός, τι να πω, είσαι ο The Hound και σου 'καψε το μισό πρόσωπο ο μεγάλος σου αδερφός. Αλλά πάλι για κάποιες γκόμενες είσαι αντρουά. Γι' αυτό ξεκόλλα, είσαι στην εφηβεία, αλλάζεις και όπως ΌΟΟΟΛΟΙ μας πρέπει να περάσεις και την άχαρη φάση. Είμαι βέβαια της άποψης πως ό,τι δεν μας αρέσει πάνω μας, πρέπει να το αλλάζουμε και να προσπαθούμε να γίνουμε ο καλύτερος εαυτός μας. Αν έχεις στραβά δόντια βάλε σιδεράκια, αν είσαι μονόφρυδος και σου τη σπάει, βγάλε τα φρύδι ανάμεσα (και οι πιο κούκλοι πέφτει τσιμπίδι), αν νιώθεις αγύμναστος, πήγαινε γυμναστήριο (αλλά θα κάνεις 1-2 χρόνια να δεις αποτελέσματα, να το ξέρεις, αυτά αργούν).

    Όσον αφορά το ότι δεν έχεις στυλ, μάλλον απλά ήρθε η ώρα να πας μόνος σου για ψώνια και να μη σου τα διαλέγει η μαμά. Τζιν, φούτερ το χειμώνα, t-shirt το καλοκαίρι!

    Και μία απάντηση στον Piko Apiko, γιατί σου τα είπε ωραία, αλλά παρέλειψε κάποιες λεπτομέρειες και φαίνεται ότι δούλεψε το μυαλό του και έριξε την πιο ωραία Ελληνίδα. Μου είπες Piko πριν 3-4 χρόνια: "Αν δεν μπαζώσεις, δεν χτίζεις".

    Αυτά.

    p.s.: Ο έρωτας, το σεξ και τα συναφή, είναι τόσο ωραία. Μην περιμένεις να σε κοιτάξει η τέλεια γκόμενα για να τα χαρείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή