Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Sweet dreams are made of beer


Eιχαμε που λετε μια εργασια στη σχολη, ξερετε απο αυτες τις ομαδικες που δουλευουν οι μισοι, και οι αλλοι μισοι διαλεγουν την γραμματοσειρα στο power point που θα κανουν οι πρωτοι; Α να μπραβο, τετοια. Εγω που λετε ανελαβα το πιο δυσκολο και απαιτητικο κομματι της εργασιας, ενα κομματι που χρειαζεται δυο ωμους γυμνασμενους και σκληρους σαν του δικους μου, για να ανεβουμε τον γολγοθα του δεκα : επρεπε λοιπον να κατεβασω 3 ολοκληρα βιντεακια απο το youtube. Και μαθαινω σαστισμενες κυριες και αδιαφοροι κυριοι, οτι μπορω να τα κατεβασω βαζοντας πανω στη διευθυνση ενα απλο ss αναμεσα στο www και το youtube.
Περιττο να σας πω οτι εγινε χαμος στο σπιτικο μας, εγω να πεφτω απο τα συννεφα, η συγκατοικος μου να προσπαθει να με σηκωσει σαστισμενη και αυτη απο το βαρος των γνωσεων, ιαχες, επιφωνηματα, το να τα αλλο, ωσπου χιλια ζορια και 15 λεπτα μετα, τα καταφερνουμε.Παμε που λετε στη σχολη, ξεκιναμε και προβολη και






κλαπ κλαπ κλαπ.



Αυτη που λετε, ηταν η πιο συγκλονιστικη στιγμη της εβδομαδος, γιατι εφτασα αγαπητοι αναγνωστες , να ειμαι 22 χρονων πιπινι, και να μαι κλεισμενη μεσα στο σπιτι, αγκαλια με την κουβερτα, προσπαθωντας το μισο βραδυ να τα περασω τη κλωστη στη βελονα, και το αλλο μισο ακουγοντας Βεμπω.

Ωπα αγαπητε αναγνωστη, μη κανουμε 2 παραγραφους και ενα βιντεο απο το youtube προλογο αμεσως να βαρεθεις. Μπορει τη μερα να ειμαι η γιαγια που βριζεις στα αστικα, αλλα τα βραδια μεταμορφωνομαι σε Θεοπουλα.Και εφτασα μεσω Αλασκας στο ψητο που κρυωσε : κανω ονειρα, αγαπητοι φιλοι, αλλα τι ονειρα..

1.Οτι ταξιδευω και κατι παει στραβα. Το τι αναμονη εχω τρενα στα εξωτερικα δεν περιγραφεται. Το τι τρεξιμο ριχνω καθε βραδυ για να μην χασω το αεροπλανο, και το τι ωτοστοπ εχω κανει γιατι ο γκομενος που ακολουθω μου την εχει δει Γκιουλιβερ, ας μην σας το πω και κουραστειτε. Ασε το αλλο που κλεινω στην αρχη λαθος εισιτηρια, και ολο το υπολοιπο βραδυ με βριζω και μου πεφτει η αυτοπεποιθηση και αντε να τη σηκωσω μετα

2. Σαιξπυρ χωρις το σαιξ. Ψεμματα ειπα ρε για να μην καρφωθω, μην μασατε, το σεξ εννοουσα.Καθε βραδυ και με αλλον ρε σεις.  Και δε το φχαριστιεμαι και καθε φορα. Δηλαδη κατσε, και ειναι δικο μου το ονειρο, και δε περναω και καλα;Ασε που ξυπναω αναμαλλιασμενη με αναψοκοκκινισμενα μαγουλα, και αντε μετα να τους πεισω ολους οτι εχεις παρει το δρομο του θεου

3.Ευγενικοι αστυνομικοι. Προκειται για ενα κλασικο αλλα παραλληλα συνδιαστικο ονειρο του τελευταιο μηνα. Εκει που ειμαι εγω απλα πανεμορφη, ερχεται ενας ευγενικος αστυνομικος που ευγενικα με προειδοποιει οτι θα ακολουθησουν σκηνες απο το προηγουμενο ονειρο, και γω τρεχω στα λιβαδεια, μπας και γινει το θαυμα που γινε και στον Forrest τον Gump, και τη γλιτωσω.Γενικα, εχω βασιμες υποψιες οτι γι'αυτο το ονειρο ευθυνεται ο γειτονας μου, που τα μεσημερια ακουει Nivo.

Bonus Με τον φοβο οτι με διαβαζει η Κατια η Ζυγουλη σας λεω το τελευταιο ονειρο που μπορει να μην ειναι καθημερινο της απογευματινης ζωνης, αλλα ειναι απο αυτα της prime time του Σαββατου: Ο Σακης Ρουβας αποφασιζει οτι εγω ειμαι η γυναικα της ζωης του,και με παει βολτα με την λιμο του ενω με ταιζει σταφυλια και μου τραγουδαει το Ολα καλα.

Τωρα που το θυμηθηκα, Σακη, δε φτανει που ερχεσαι στα Χανια 100 μετρα απο το σπιτι μου και δε λες τιποτα, δε φτανει που δε μου απαντας, δεν διαβαζεις καν τα μηνυματα μου ρε;


Απαντα μου  θα φαρμακωθω και θα χασει η ελλαδα μια πιθανοτητα να γιορτασει ενα Πουλιτζερ,



p.s δεν πιστευω να νομιζετε οτι το εχω γραψει το κειμενο απο νοεμβρη, αλλα ξεχασα να το ανεβασω ε;

9 σχόλια:

  1. Ευγενικοί αστυνομικοί μόνο στα όνειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα, είναι προφανές ότι εσύ είχες σχολή την πρωτοχρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θεε μου , μη δεις μια χαζη κοπελα, αμεσως να την ειρωνευτεις

      Διαγραφή
  3. Σε τι σχολες πατε και κανετε εργασιες βλεποντας βιντεακια στο youtube? Εμας γιατι μας εβαζαν να αναλυουμε ηλεκτρονικα φιλτρα και να κανουμε κβαντοποιησεις σε σηματα? :P

    Ονειρο ειναι να κρεμαστει ο τελευταιος μπατσος με τα αντερα του τελευταιου παπα! Τοτε και μονο, ισως τα πραγματα αρχισουν να φτιαχνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, οχι, οχι δε καταλαβες, η εργασια ηταν με ψαξιμο στις βιβλιοθηκες, με διαααααβασμα, με παουερποιντς,με με με , αλλα η δικια μου συμβολη στην ομαδικοτατη αυτη εργασια ηταν να κατεβασω το βοηθητικο υλικο απο το ιντερνετ.

      Χμ, νομιζω χρειαζονται λιγοι παραπανω κρεμασμα...

      Διαγραφή
  4. Μπάτσοι,σεξ,Ρουβάς σε όνειρα...Κακά μεθύσια κάνεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο τοτε που εγραψα το κειμενο εχει προστεθει και ενας καινουργιος εφιαλτης : σκοτωνω κακους που ερχονται να μας βιασουν ριχνοντας τους απο το μπαλκονι.Αν και μεταξυ μας νομιζω οτι γι' αυτην την προσθηκη ευθυνεται το American Horrror Story.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotlight Global Loan Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείων.

    Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

    Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου υπήρξε ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

    Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή