Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

2014

Μερικοι απο σας πιστευετε οτι ο τιτλος ειναι συμβολικος και οτι θα σας πω παλι κατι που κατεβασε η κουτρα μου ενω επαιζα στο μπανιο με τα παπακια μου.Αλλοι παλι, πιστευετε οτι ειναι ασχετος ,γιατι (με) ξερετε οτι το αμεσως χειροτερο μου απο το να βαζω τιτλους σε κειμενα, ειναι να βαζω τονους σε κειμενα. Ολοι κανατε λαθος. Ο τιτλος τα λεει ολα γι'αυτο και αυτη τη φορα, ηταν το πρωτο που εγραψα.Ναι αργησα λιγο, το ξερω, αλλα το σπιτι μας ειναι κρυμμενο πισω απο ενα τεραστιο πευκο και δε το βρισκουν τα παιδακια να μας πουν τα αρχιμηνια και τα γνωστα, οποτε τωρα πηρα πρεφα, οτι αλλος ενας χρονος περασε χωρις να χασω ουτε ενα γραμμαριο.



Το 2014 μπηκε δυναμικα ... στο στομαχι μου κυριες και κυριοι. Αλλα οχι, μην φτασουμε ακομη στην κτηνωδια του χριστουγεννιατικου δειπνου ας δουμε το συγκλονιστικο πριν.
23:30 Το μαρουλι κοιμαται.
23:45 Το μαρουλι κοιμαται.
23:50 Το μαρουλι κοιμαται παρα τις απεγνωσμενες προσπαθειες την οικογενειας να κανουν οσο το  δυνατον περισσοτερη φασαρια μπορουν.
23:56 Ανοιγω με δυσκολια το ενα ματι. Με βγαζουν εξω στο μπαλκονι να δω τα πυροτεχνηματα (δεν εχω βουληση κοιμαμαι ακομη). Περναω ωραια, χρωματα στον ουρανο ,μουσικες, φιλια απο την φαμιλια και ευχες, μεχρι που συνειδητοποιω οτι φοραω καλοκαιρινα και εξω εχει 7 βαθμους.Παω να μπω μεσα. Ωπ χωρις να ακουσω τα καλασνικοφ;
Και μετα αφου γλιτωσαμε τα κρυοπαγηματα,μετα απο τις απαραιτητες μακαβριες δηλωσεις μου (γιατι καθε χρονο ανακαλυπτω μια καινουργια ασθενεια χαρη στο google την οποια και νομιζω οτι εχω ), εχουμε προβολη του πρωτου επεισοδιου απο τις Οικογενειακες Ιστοριες για το 2014 με τιτλο
"4 Ατομα Ενα Γουρουνι".

Αν και ανασαινω με δυσκολια, 2 ωρες μετα, τσουπ να μαι εκει κατω αριστερα να πινω βοτκες και να μπανιζω ενα πιπινι που πιθανοτατα εχει αποφυλακιστει λιγες μερες πριν. Η γλιτωσε απο φονικη επιθεση λυσσασμενων σκυλιων δεν ειμαι ακομα σιγουρη. Και εκει που ειμαι ετοιμη να ανοιξω τα φτερα μου για το επομενο μπαρ τσουπ, νεαρος αγνωστων λοιπων στοιχειων ερχεται να χειροκροτησει την ομορφια μου. Την χειροκροταει, μου φιλαει τα χερια τα ποδια, και μου ανακοινωνει οτι θα γινω γυναικα του, γιατι τον εχω τρελανει, και οτι θα με παρει στην Πορτογαλια να σπειρουμε πορτογαλακια. Σαν μια σωστη κυρια μου ειμαι, ριχνω χυλοπιτα πασπαλισμενη με γκλιτερ ( οτι προτιμω τα κοριτσια) για να παει ευκολα κατω και φευγω.



Αυτη ηταν η πρωτη γαματη αποφαση για την νεα χρονια, γιατι εννοειται οτι ο τυπος με ακολουθουσε φωναζοντας το ονομα μου, ακολουθωντας με σε τουαλετες, και γενικοτερα κανοντας οτι μπορει για να με εκνευρισει  ενω δε παρελειψε να κατσει σε ενα τραπεζι μονος του, απεναντι ακριβως απο εμενα και την παρεα μου, και να με κοιταει ολο το βραδυ με νοημα στα ματια.
Ενταξει ισως και λιγο πιο κατω. Περιττο να αναφερω οτι ακομα δεχομαι σχολια, που ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ετσι;

Αλλα σταματαει η πολυποικιλη ερωτικη ζωη του Μαρουλιου εδω; Οχι φυσικα. Κατι λειπει απο αυτην την βραδια.Α ναι μαλλον θα ειναι το πιπινι, που ερχεται απειλητικα προς το μερος μου με βλεμμα "θασουγαμησωτομυαλο".Και δωστου γελακια με το πιπινι, και δωστου σφηνακια με το πιπινι, και αρχιζω και σκεφτομαι οτι μπερδεψα τις γιορτες και εχουμε Πασχα λιγο πριν το Χριστος Ανεστη, δωστου να κλαιω στον μπαρμαν γιατι το πιπινι θα το ξαναδω μονο με τη βοηθεια της Νικολουλη. Η εστω του Παμε Πακετο.

μικρο πι.ες γιατι τωρα μου ρθε
 Εσυ αγνωστε ψηλε μουσατε, μου με εβγαλες φωτο σε γνωστο μπαρ των Χανιων που ξεκιναει απο 2 και τελειωνει σε ξ, οταν ειπες οτι τη θες για προσωπικη χρηση εννοουσες να τη βαλεις σε κανα αλμπουμ ε; ε;


Λενε οτι , ο,τι κανεις την πρωτη μερα του χρονου,θα το κανεις για ολη τη χρονια.
Παρολο που μου το χει πει η γιαγια μου, η μαμα μου, οι φιλοι μου και μια διαφημιση, εγω δε τα πιστευα, λεω πιπες λενε σαν τοτε που μου λεγανε οτι τα παραπανω μου κιλα θα τα παρω σε υψος.
Και ξημερωνει κυριες και κυριοι η επομενη μερα (2 ωρες μετα που κοιμηθηκα) και μαντεψτε τι περιελαμβανε: φαγητο , λιγο φαγητο ακομα, και για επιδορπιο πολυ φαγητο,εναν πορτογαλο που εμφανιστηκε στο μπαρ που ημουν , και εκατσε απεναντι μου ακριβως κανοντας με να νιωσω πολυ ανετα, και λιγη ωρα μετα, ακριβως διπλα πισω μου εκατσε το αγνοουμενο τεκνο, μαζι με αιθερια υπαρξη. Τρομαξα φιλες και φιλοι και δε ξαναβγηκα. Πολυ φοβαμαι οτι αν συνεχισουσε ετσι το '15 θα με βρει , ειτε 520 κιλα, ειτε με καταθλιψη απο τις πολλες χυλοπιτες η στη καλυτερη με κουτσουβελo αγκαλια καπου στην Πορτογαλια.



Η δικη σας αρχη του '14 πως ηταν αληθεια;







πι.ες ξερετε ηδη πως εχετε τις καλυτερες ευχες μου για το νεο ετος, δεν θελω να πιασω τωρα υγειες,ευτυχιες,αγαπες,δημιουργικοτητες,καιτουχρονουδιπλες,γιατι  ξερετε δεν μου αρεσουν οι φλυαριες

12 σχόλια:

  1. Μια χαρά σου μπήκε το 2014 μαρουλάκι!
    Αλί σε μένα που με βρήκε αγκαλιά με τη λεκάνη και τροφική δηλητηρίαση με το που άλλαξε ο χρόνος.
    Ελπίζω να μη μου πάει έτσι όλη η χρονιά,δεν θα το αντέξω :P

    Σε φιλώ και ο,τι καλύτερο εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμένα το 2014 με βρήκε στο τραπέζι με οικογένεια κ λοιπούς συγγενείς να τρώμε κ το πρώτο μήνυμα που έλαβα έγραφε "θέλω να σε γλείψω" από άγνωστο νούμερο που βρήκε λέει τον αριθμό μου σε αγγελία τελετεξτ (που δεν έχω βάλει). η συνέχεια ήταν σε ένα σπίτι χωρίς θέρμανση με πολύ αλκοόλ κ άλλα καλούδια κ παρέα να ψιλοχορεύουμε κ να περνάμε έτσι χαλαρά.
    καλή χρονιά μαρούλι κ καλή επιστροφή στα βόρεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα με βρήκε το 2014 αγκαλιά με μια πιατέλα καταίφια κάτω από τη θαλπωρή του πρωτοχρονιάτικου οικογενειακού τραπέζιού, με Σπύρο Παπαδόπουλο στην τιβι να χορεύει ζεμπεκιές!!Και μετά ως προκομμένο κορίτσι που απέδειξα ότι είμαι το 2013 ακολούθησε εργασία και χαρά με χορό και ξεφάντωμα μέχρι την αυγή!! καλή χρονιά περιπετειώδες μαρουλάκι!!!!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και μεις παπαδοπουλο βλεπαμε. παιζει ο τυπος να τρελανε την ειτζιμπι

      Διαγραφή
  4. Εγώ τίμησα τη βοτκίτσα στην αρχή της χρονιάς. Αλκοολικιά θα γίνω να δεις!
    Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχαχαχαχα, μπορει να με κοριδευετε δεσποινις the writer , αλλα την τελευταια εξοδο στα Χανια, την τελειωσα τρεχοντας προς τα ταξι, ενω ο stalker της πρωτοχρονιας μου φωναζε οτι θελει να μου μιλησει για το γαμο μας.

      οχι για να μη λετε υπερβολικη

      Διαγραφή
  5. Ο ψηλός θα ήθελε να σε βγάλει στο gochania αλλά μάλλον θα κατάλαβε ότι αυτό το μαγαζί μάλλον δεν το δείχνουν εκεί και τώρα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    πι.ες χρειαστηκε πολυ σκεψη, αναζητηση στο google, και ενα ολοκληρο κοτοπουλο με πατατες, για να καταλαβω το σχολιο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχαχαχα! εσυ κοπελια, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΥΡΑ. χαχαχαχαχαχαχα

    ω 12 8εοι του Ολυμπου, ευχαριστω πολυ που παρολο την αποτυχια της σαν αν8ρωπινο ον, η συγγραφεας του blog, δεν πτοειται,αλλα συνεχιζει να υπαρχει
    και συνεχιζουμε να την αποκαλουμε βιασμενη κι εμεις με την σειρα μας.

    πι.εσ. : ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΛΑ8ΟΣ, ειμαι σιγουρη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σ αγαπαω, οσο και να με πληγωνεις
    ξερω οτι ησουν , εισαι και εισαι η μεγαλυτερη μου φαν

    φιλια στο μπιγκ μπεν ή σε οτι αλλο μπιγκ υπαρχει κοντα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή