Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Εμενα οι φιλες μου ειναι, Μικρες χελωνες.

Αγαπημενοι φιλοι και φιλες, επιτελους ηρθε η μερα που οι αναγνωστες μου εγιναν 164.Η μερα οπου μπορω επιτελους να μιλησω χωρις να φοβαμαι οτι θα με καψουν σε δημοσια πυρα μαζι με το καθυστερημενο λαπτοπ μου.Η ωρα που θα μιλησω εξω απο τα δοντια χωρις να φοβαμαι οτι καποιος θα μου πει οτι εχω μαρουλακι αναμεσα στα δοντια μου.

Ηρθε η νυχτα μερα που θα γραψω για το ΤΙΤΣΟΥ.

Ωπα ,ωπα δε θελω πανικο.Το τιτσου δεν ειναι καποια αρρωστια, φυτο, φαγητο,πολη της Ασιας (καλα ισως και να ναι ,απο γεωγραφια ξερω μονο που ειναι η Κρητη και αυτο , μονο στο χαρτη της Ελλαδος) ,τιτλος τσοντας ή ολυμπιακο αθλημα.Το τιτσου ειναι το 65ο μαθημα της σχολης μου, και ενας απο τους λογους που δεν θα παρω ποτε πτυχιο.

Πολλοι πολεμησαν το τιτσου.Πολλοι μας εβρισαν.Μας εδιωξαν απο το τραπεζι τους. Κουνησαν το κεφαλι τους δεξια-αριστερα (x2) απο λυπηση,προσευχηθηκαν για μας και tweetαραν ζητωντας τη θανατικη μας καταδικη λες και αυτοι οι αναμαρτητοι ποτε δεν εχουν υποπεσει σε πειρασμο....But οπως και να χει,θα γυρισει ο τροχος και θα ρθει η ωρα που θα νιωσετε οπως ενιωσα και εγω, αλλα θα ειναι αργα γιατι θα σας εχω κραξει ηδη στο μπλογκ μου.. Για την ωρα, αν εισαι αγαπητε αναγνωστη ενας απο αυτους,πατα τωρα Ctrl και F4.

Και τωρα που μειναμε μεταξυ μας ηρθε η ωρα να πουμε μερικες αληθειες : το τιτσου ειναι σαν τα μεταξωτα βρακια : θελει τους καταλληλους κωλους. Και μιας που το φερε η κουβεντα ας αναφερουμε εδω δυο ψυχες καπου στο βορρα που νομιζουν οτι παιζουν τιτσου ενω κατα βαθος παιζουν βιολι χωρις καν να εχουν μαθει τις νοτες. Επειδη το κειμενο βασιζεται σε αληθινα γεγονοτα και δεν θελω να θιξω καποιον ας πουμε την πρωτη ψυχη Μ. η οποια τυχαινει να ειναι και συγκατοικος μου) και τη  δευτερη Χ.  (που τυχαινει να μην ειναι συγκατοικος μου).

Η Μ. και η Χ. λοιπον συνηθως ειναι συμπαικτριες και εχουν δωσει στην αξεπεραστη αυτη ομαδα το ονομα "Μικρες χελωνες" γιατι και αυτες εχουν μασησει το παραμυθι του "Η ελπιδα πεθαινει τελευταια" ενω ειναι κοινο μυστικο οτι ο τελευταιος που θα πεθανει ειναι ο Μητσοτακης.
Εχοντας λοιπον την ελπιδα οτι παρολο που χανουν 995 - 5 θα ερθει το Αγιο Πνευμα και θα τους μαθει να παιζουν, κοκορευονται ασυστολως και κανουν τα καμποσα υποαναπτυκτα αρχιδια μας διπλασια σε μεγεθος.Εννοειται οτι καθε φορα που χανουν [ το καθε φορα θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει και ως παντα] φταιει η κωλοφαρδια των αντιπαλων. η τραπουλα που καποιος την καταραστηκε για να χανουν μονο αυτες,η πανσεληνος, η κουραση και τα μαυρα πιπινακια της θεσσαλονικης που παθαινουν τη πλακα τους με μερικες απο μας.

Ηρθε η ωρα ομως για μερικες αληθειες οπως και ειπα προηγουμενως. Καταρχας το "Μικρες Χελωνες" , δεν ειναι ονομα για ομαδα τιτσου. Ειναι τιτλος για τσοντα που απευθυνεται σε παιδοφιλους χελωνους.Και αν νομιζετε οτι δεν υπαρχει τσοντα με χελωνες δειτε ΑΥΤΟ. Επισης το τιτσου ειναι ενα παιχνιδι που οτι και να λεμε, βασιζεται καπως στην τυχη.Μπορει να εισαι ατυχος μια μερα, μια βδομαδα, αλλα 2 χρονια δεν λεγονται γκαντεμια λεγονται "ας το γυρισω στη πασιετζα".Για να μην το ξεχασω,το να λες "Εγω ειμαι ηθικη , παρε πισω συμπαικτη το 2 που μου δωσες για να κανω βομβα" δεν σε κανει λιγοτερο κλεφτη, και μαντεψε τι... και χωρις τους φακους επαφης σου να παιζεις παλι κλεφτη θα σε λεμε. Επισης μην χαιρεστε καθε φορα που κλεβετε επιτυχημενα, γιατι το να κλεψεις και να χασεις θεωρειται η υπερτατη αποτυχια μεγαλυτερη και απο το ονομα της ομαδας σας.

Ας προσθεσω μια ακομα κουκκιδα στην ατελειωτη λιστα των λογων που εγραψα ολοκληρο κειμενο για σας..Θυμαστε ολες σας τις νικες -λογικο θα μου πεις αφου μετρουνται στα δαχτυλα του ενος χεριου και αυτο αν βαλετε μεσα και αυτες που νικησατε ασκωντας βια - αλλα και παλι λιγο αξιοθρηνητο αν το καλοσκεφτεις.Θα μπορουσα να το παρομοιασω ισως με το να χειροκροτουσατε οταν καποιος αναφερει το ονοματεπωνυμο σας, αλλα ουτε αυτο αναφερει το πληρες μεγεθος της αποτυχιας σας.Να υποθεσω οτι του χρονου τον Ιουλιο θα καταθεσετε στεφανια στη βεραντα του πατρικου μου και θα ριξουμε πιστολιες εις μνημη της ΜΙΑΣ κερδισμενης σας παρτιδας;

 Α μισο,μισο παιδια εχω μια κουκκιδα ακομα.
"Ναι αλλα παντα τερματιζουμε" λεει η Μ. αφηνωντας αφωνη κυριως εμενα.Ναι τερματιζετε γιατι ειναι τιτσου και οχι μαραθωνιος. Ειναι δυο ομαδες, και βγαινετε δευτερες.Σα να χαιρεστε γιατι σας εκατσε το γκομενακι γιατι τον εχετε κλειδωσει στο υπογειο με τις selfies σας, και τον ταιζετε βιαγκρα .Ουαου.Χειροκροτημα και μονο που το σκεφτηκα.

Τελος σατανουλες, παρολο που θελετε να πεισετε τους παντες οτι εχω παντα καλο φυλλο ( γιατι κατουρησα στο πηγαδι οταν ημουν μικρη) , και παραπονιεμαι αδικα οφειλετε να δειτε και αυτο απο το προσωπικο μου αρχειο.



και οι 10 κανονες του τιτσου που θα προτεινα να εκτυπωθουν, να πλαστικοποιηθουν και να αναρτηθουν σε καθε χωρο που προσφερεται για τιτσου.

1. Ου κλεψεις.

2.Ου ξαναμοιρασεις τα φυλλα με την δικαιολογια οτι προεκυψε καποιο προβλημα κατα τη διαδικασια μοιρασματος επειδη ΕΣΥ ειχες σκατοφυλλο.

3.Ου αποκαλεσεις τον αντιπαλο επιθετα που ντρεπομαι να αποκαλυψω επειδη κερδισε ή τον συμπαικτη επειδη χασατε.

4.Ου κανεις μεγαλες δηλωσεις κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου, γιατι πολλαπλασιαζεται με το 10 η χαρα του αντιπαλου οταν σε νικησει

4.Ου πανυγηρισεις επειδη κερδισες ενω ειχες 4 ασσους , 2 δρακους και μια κεντα απο το μαγιονγκ μεχρι τον παππα.Το οτι κωλοτρυπιδα σου εχει διαμετρο 40 εκατοστα,  δεν σημαινει οτι ξερεις και να παιζεις.

5.Ου σηκωσεις χερι στον αντιπαλο.Η ποδι.Η τασακι. Η ποτηρι με νερο.

6.Ου αναφερεις μια νικη που ειχες δυο χρονια πριν για προφανεις λογους.

7. Ου κρατησεις μουτρα, περισσοτερο απο δυο λεπτα μετα τη ληξη του αγωνα.

8.Ου αρνηθεις να μοιρασεις ενω ειναι η σειρα σου,επειδη εχασες.Εισαι ενας looser οχι κουλος.

9. Ου κοιταξεις τα φυλλα αντιπαλου, και στον 10ο γυρο πεις "Μαζευεις λιγο τα φυλλα σου,τα βλεπω ολα"

10. Ου δωσεις στην συμπαικτουρα σου απο 8 και κατω εκτος και αν ειπες Grand, ή αν το μεγαλυτερο σου ειναι το 6 .




πι.ες σας αγαπω και ας ειστε Μαυρα Χαλια.

14 σχόλια:

  1. Μην αρχίσουμε τώρα τις ιστορίες, θα βαράμε facepalm μέχρι μεθαύριο!

    Αλλά, πραγματικά, το τίτσου είναι τέχνη. Και η τύχη παίζει μικρό ρόλο. Και πότε θα πάμε για τίτσου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτα η τυχη παιζει ρολο αν και δεν εχω μετρησει ποσες ατακες εχει.

      Αν εισαι θεσσαλονικη, ΑΣΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΙ ΑΥΡΙΟ

      Διαγραφή
  2. κ ο Σάκης είναι γκέι (λυπάμαι Χ. αλλά θέλω να το βλέπει διαρκώς...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτο με πληγωσε τοσο πολυ που θα.. not

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πιστεύω πως με αυτό το όνομα λαμπρή καριέρα διαγράφεται. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αρέσει. Επίσης επειδή πάντα υποστηρίζω τα αουτσάιντερ ελπίζω την επόμενη φορά που παίξετε να ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες και οι Μ.Χ. να κερδίσουν. Για να αποδείξουν πως δεν έχουν σημασία τα πρώτα 100 παιχνίδια. Τ υπόλοιπα είναι που μετράνε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. διακρίνω μία ειρωνεία αγαπητέ πικο; κ το όνομα πλέον άλλαξε σε Χοτ Μανάρια κ ναι τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν είναι αυτά που μετράνε!

      Διαγραφή
    2. Όχι όχι καμία ειρωνεία. Με ανυπομονησία περιμένω τα κερδοφόρα αποτελέσματα. Βέβαια το χοτ μανάρια δεν μου αρέσει τόσο η αλήθεια είναι. Αλλά τι να κάνεις και με το όνομα στριπτιτζάδικου πάλι τα αουτσάιντερ υποστηρίζω...

      Διαγραφή
  5. φίλε πίκο.... κερδίσαμε!!! ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σου :-) το καινούριο μας όνομα μας έφερε γούρι κ ας σου θυμίζει στριπτιτζάδικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλε Πικο το θαυμα εγινε. Μπορει να πουλησαν τη ψυχη τους στο διαολο αλλα το καταφεραν. Η 25 Οκτωμβιου θα ειναι απο δω και περα εθνικη εορτη και απαιτουν αναλογες δοξασιες σε ολη την ελλαδα.αμην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πτυχιο να φανταστώ πως θυσιάζεται στο βωμό του τίτσου;
    Και κάπου σε μασαζ παραπέμπει πάντως.
    Μικρές Χελώνες......Μαύρα Χάλια......
    Μια Χαρά........
    θα έλεγα περνάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χεχεχε, σε δουλεια να βρισκομαστε ρε παιδι μου!!!

    σκεφτομαι στο εαρινο εξαμηνο να ξεκινησω ρωσικα και τεννις
    φαντασου την ορεξη που χω για διπλωματικες και πτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotlight Global Loan Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείων.

    Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

    Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου υπήρξε ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

    Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή