Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ας γινει .


Οπως ολοι ξερουμε ζουμε δυσκολους καιρους: πανεπιστημια κλεινουν. φασιστες υπαρχουν, ανθρωποι αυτοκτονουν γιατι δεν εχουν να φανε,φοιτητες στη θεσσαλονικη εχουν 40 λεπτα μεχρι την πρωτη Οκτωβρη,καζανακια σταζουν και δεν εχουμε λεφτα να το φτιαξουμε οποτε καθε φορα το παιζουμε Τιτανικος και βγαζουμε νερα με τη λεκανιτσα και παει λεγοντας.

Ειμαι σιγουρη οτι μου στρωθηκατε τωρα παρεα με μια τσαγιερα,και περιμενε να διαβασετε σοβαρο πολιτικο αρθρο γεματο μηνυματα και κοινωνικη κατακραυγη, ετοιμο να δωσει μια κλωτσια στα αρχιδια του συστηματος.
Ωπα,Ωπα guys καταρχην με αγχωνουν οι προσδοκιες σας και επειτα, σε ποιον θα πω τον προσωπικο  μου πονο, αν οχι σε μια σελιδα στο ιντερνετ που ειναι προσβασιμη σε ολους,  ενω η κορυφωση της επιτυχιας της ειναι οτι εγινε σελιδοδεικτης στον υπολογιστη του αδερφου μου;
Στα λογια μου ερχεστε.

Οταν τον ειδα που λετε, αρχισα να ακουσω  καμπανες, και μπρος στα ματια μου, αρχισε να τρεχει η ζωη μας σαν ταινια και λιγο πριν τα βαφτησια του τριτου μας παιδιου , εγινε διαλειμμα για διαφημισεις και καπου εκει καταλαβαινω οτι η τεστοστερονη με ποδια εχει σταματησει να εξηγει αυτο που τον ρωτησα,και εγω πρεπει να προσποιηθω οτι καταλαβα χωρις να θυμαμαι καν την ερωτηση.

Λεω κατευθειαν στον εαυτο μου - Κατσε Μαρια, σε ξερω, παλι νομιζεις οτι εισαι η Ιουλιετα και αυτος το γνωστο σε ολους ανηλικο , και εχεις αγορασει εισιτηριο για την παρασταση , πριν καν αρχισουν οι προβες-, αλλα εννοειται οτι δεν με ακουσα και συνεχισα την προβολη.

Ειδα που λετε στα ματια του σεξ,μια σχεση,ενα ταξιδι στην Ιταλια,και μια τουρτα σοκολατα , αλλα αυτος ειδε στα ματια μου, τους φακους επαφης μου. ΜΟΝΟ. Εκει που ολα εδειχναν λοιπον οτι το Μαρουλι θα γινει σαλατα, μας προεκυψε χυλοπιτα.



Το ξερω, ειναι σαν να σας λεω οτι οτι η Παολα σνιφαρει κοκες στα αποχωρητηρια των κυνοτροφειων που αδει, - δυσκολο να το πιστεψετε, αλλα αυτη ειναι η πικρη,γυμνη αληθεια που στην περιπτωση της Παολα εχει και ψευτικα βυζια. Ναι ειναι αληθεια, πεταξα σε καποιον το μπαλακι, και οχι απλα δεν τον πετυχα, αλλα ουτε καν εσκυψε να μου το πιασει.

Νταξ, ημουν κυρια ομως εχω , και κυρια παρεμεινα , Ουτε κλαμματα,ουτε υστεριες, ουτε πολυωρες συζητησεις για το γιατι εβαλε 2 τελιτσες στο μηνυμα και οχι μια και πως θα ηταν ο κοσμος αν ολοι βαζαμε 3 τελειες.  ουτε καν του κανα like ολο νοημα στο facebook.Ναι. Αληθεια.Στην αρχη, εκανα την παπια, σεξυ μεν, παπια δε, και συνεχισα να προσποιουμε το συμβολο του σεξ, μηπως και τον πετυχω σε μια ευαισθητη στιγμη και τον αποπλανησω. Οταν ειδα οτι αυτο δε πιανει προχωρησα στο plan B που εχω δει στις ταινιες: τον αγνοησα για να καταλαβει τι εχασε. Το προβλημα με αυτο το plan ειναι οτι δεν με ειχε προσεξει ποτε για να καταλαβει οτι τον αγνοω, οποτε με αγνοησε πιο σκληρα απο οτι τον αγνοουσα εγω.

Κατσε ρε αλητη, που στην αρχη ντρεπομουν να πω για την απορριψη σου στις παρεες μου, γιατι νομιζα οτι θα με περνουσαν για φαντασιοπληκτη, που στις εξομολογησεις της Lifo 4 φιλοι ειπαν οτι εισαι μαλακας, που ο διαχειριστης της πολυκατοικιας μου , μου ειπε οτι εισαι τοιουτος και να μην ανησυχω γιατι ο γιος του ειναι αντρακλας , αλλα ετσι ειναι, οταν καποιος αλλος θα χαιρεται  την 1,71 cm κορμαρα μου, τα 88 προβατα και τα 4 στρεμματα ελιες σε ορεινη περιοχη τσι Κρητης τοτε ρε, τοτε θα εισπνεεις και σε καθε εκπνοη θα λες το ονομα μου..


Μεχρι τοτε ομως εγω δεν θα κατσω με τα χερια σταυρωμενα να κοιταω το ταβανι, ρωτωντας τις αραχνες αν ζεις ο Μεγας Αλεξανδρος, αλλα θα προχωρησω δυναμικα στο Plan C στα πλαισια του οποιου θα σας παρακαλουσα απο εδω και περα να με αποκαλειται Αδερφη Μαρια (ολοκληρο θα ειναι Αδερφη Μαρια η Πενταγιωτισσα, σε περιπτωση που σας ρωτησει ο εν λογω αλητης την ωρα που πινει )


Αχ,και παλι αχ,Σατανουλη και δε σε εχω πισω μου.

















(Το θελημα του Θεου)






3 σχόλια:

  1. Ωραίο πράγμα που μπορείς και σατιρίζεις ότι κι αν σε στεναχωρεί.Και μην μασάς,η απόρριψη δεν είναι ντροπή!Μάλλον πόνος θα έλεγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νταξ η αληθεια να λεγεται οτι ειμαι η προσωποποιηση της υπερβολης.Απο ολα τα χαστουκια που χω φαει απο αντρικα γυμνασμενα χερια,αυτο ηταν με το τριανταφυλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομιζω εχω επηρεασει το μπλοκ σου πολυ δυναμικα.

    πι.εσ. : συνεχιζεις να εισαι βιασμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή