Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Hello to my fans *




Αγαπητοι αναγνωστες, μην νομιζετε οτι δεν ειχα ορεξη ουτε να γραψω status στο Facebook γι'αυτο και χαθηκα, το εκανα κυριως για να σας αφησω μονους ωστε να καταληξετε στο ποσο μ αγαπατε.Απο την τελευταια φορα που τα ειπαμε δεν αλλαξαν και πολλα : το μαρουλι ψαχνει γκομενο, δουλεια, λεφτα,προσωπικοτητα και χμ, θα ηθελα και ενα καινουργιο χομπυ.

Το καλοκαιρι μου ηταν γεματο και σχεδον δεν προλαβα να σκεφτω οτι ειμαι μια αποτυχια χωρις δουλεια που καθεται ολη μερα σπιτι.Ευτυχως ηρθαν και ανθρωποι αγαπημενοι απο τα βορεια και τους εκανα τουρ  στις ομορφιες της κρητης και καπως ετσι απεκτησα ενα μαυρισμα που θα ζηλευαν χιλιαδες κοπελες που καταφευγουν στα σολαριουμ.

 Ωντας τρικολορε πλεον -με ενα βαθυ ασπρισμα στο κωλο-δε δυσκολευτηκα να βρω την καλοκαιρινη μου αγαπη.Ενα αγορι,ολο τρελα,ολο τσαχπινια,χαρη και ευγενεια, μια καυλα με ποδια, ενα πλασμα με φανερα και κρυφα ταλεντα,ενας Αντρας κυριες και κυριοι , ενας αντρας -λεω συγκινημενη-  που κατεστησε σαφες οτι αν ημουν η τελευταια γυναικα πανω στη γη, θα ανοιγε μια τρυπα στο χωμα και αυτη θα ηταν η ερωμενη του.

 Ας μη παραπονιεμαι ομως, μπορει στο μαυρισμα και στα ερωτικα τα πραγματα να μην πηγαν οπως τα περιμενα αλλα τα επαγγελματικα μου απογειωθηκαν, ακριβως δηλαδη οπως τα λεγε το ζωδιο μου στο cosmopolitan Αυγουστου.H μια προταση μετα την αλλη.Μπερδευτηκα δεν σας το κρυβω, ολοι με ηθελαν, αλλοι με επαιρναν τηλεφωνο και εκλαιγαν οτι η επιχειρηση τους θα κλεισει χωρις εμενα, αλλοι, εστελναν πεσκεσια σπιτι ,ενας με απειλησε κιολας,ετσι και γω δεν μπορουσα να παρω μια τελικη αποφαση κατω απο τετοια συναισθηματικη φορτιση. Καποια στιγμη ειχα κλειδωθει στο σπιτι μου και απ'εξω ειχαν μαζευτει καμια δεκαρια εργοδοτες και μου φωναζαν μεσημαριατικο

" 900 ευρω και ΑΣΦΑΛΙΣΗ"

"900 ευρω ,ασφαλιση και θα σου πληρωνω ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ"

"900 ευρω,ασφαλιση,θα σου πληρωνω τις υπερωριες, και απο τις 8 ωρες θα καθεσαι τις 3"


Ειχα αποκλειστει στο ιδιο μου το σπιτι , το πανεμορφο σκυλι μας ειχε τρελαθει απο την φασαρια και το κοσμο και εκανε αναποδες τουμπες,και το χειροτερο απο ολα ειναι οτι δεν μπορουσα να ανοιξω στον ντελιβερα και τα σουβλακια θα κρυωναν,ετσι με αυτοθυσια βγαινω εξω και τους φωναζω


"Δεν θελω να δουλεψω ρε,δεν τα θελω τα λεφτα σας, εδω στο καναπε θα καθομαι ολο το καλοκαιρι και θα ξοδευω τα λεφτα των γονιων μου",και αυτοi εφυγαν με την ουρα στα σκελια.


Αλλη μια δυνατη και ευχαριστη στιγμη του καλοκαιριου ειναι οταν αποφασισαν να με πεισουν οτι ειμαι 23 χρονων και καλο θα ηταν σιγα σιγα να αρχισω να ψαχνω τον πατερα του παιδιου μου.Γεννηθηκα 18 Σεπτεμβριου του 1991, και συμφωνα με αυτο το site ειμαι 21 χρονων ή 263 μηνων, η 8010 ημερων, και μαντεψε μητερα μεχρι ποτε θα ειμαι 21.Ναι,μεχρι τις 18 Σεπτεμβρη.Και μετα μαντεψε ποσο χρονων θα ειμαι;Ναι 22.Οσο για το επιχειρημα "η στρογγυλοποιηση γινεται προς τα πανω" ας πουμε τοτε οτι ειμαι 30 να τελειωνουμε .Αντε τωρα ολοι μην σας ευχηθω καλο χειμωνα,.


Eτσι για το τελος, σας βαζω το hit του καλοκαιριου, το οποιο ο γειτονας μου κυριες και κυριοι το χε ανακαλυψει απο τελη Μαιου, και μας το εβαζε μερα-νυχτα ωστε να το μαθουμε και να κανουμε εντυπωση.Σε τοσο γαματη γειτονια μενω.






Ηello to my fans*
 (Ατακα πεσιματος προς Μαρουλι , Ιουνιος 2013)


13 σχόλια:

  1. H οπτιμιστική παρουσίαση των γεγονότων με εντυπωσίασε!

    Το αγόρι αγνόησέ το, υπάρχουν άλλοι καλύτεροι! Και σίγουρα όχι μόνο στο σπίτι μου!

    Αλλά προτιμώ τα διδακτικά ποστ σου με ίχνη αστείων. Αποφάσισα ότι σε κατατάσσω στο τοπ 10 σημαντικότερων συγγραφέων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Μαρούλι
    δεν ξαναλέω καλώς ήρθες και τέτοια,
    αλλά γράφε λιγάκι πιο συχνά, έστω και για το άτσαλο μαύρισμα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δικιο Δαφνη μου, οτι και να πειτε εχετε δικιο, *σκυβω το κεφαλι , πεφτω με τα μουτρα σε μια σοκολατινα*

      Διαγραφή
  3. Ευτυχώς δεν έχω ιδιαίτερη αγάπη με τα ραδιόφωνα γιατί μπορούν να καταστρέψουν ένα καλό τραγούδι με το να το βάζουν ξανά και ξανά. Ευτυχώς γιατί άκουσα πρώτη φορά το Get Lucky τον Ιούλιο και δεν το έχω βαρεθεί μέχρι αηδίας ως τώρα.
    Η αισιοδοξία σου μου αρέσει. Εγώ θα κλαψούριζα συνέχεια. Drama queen είμαι, κάπως πρέπει να δικαιολογήσω τα μισθά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε εμενα το βαζε συνεχεια. ΣΥΝΕΧΕΙΑ
      Εχω την υποψια, οτι τραγουδουσε και καραοκε τα πρωινα!!

      Ρε ειμαι Η ντραμα κουιν, απλα ειμαι τετχοια που το καλυπτω κια ολοι γελανε και λενε οτι ειμαι γαματη, ενω κατα βαθος κλαιγομαι.

      Διαγραφή
  4. Ρε καλώς το το Μαρούλι !
    Που στο πούτσο χάθηκες εσύ ; (συγγνώμη για την αθυροστομία)
    Κάτσε να διαβάσω το άρθρο τώρα....


    Ααααα ντάξη τότε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περι, παλιοφιλε, χρονια και ζαμανια!!!

      Μια μερα θα γραφω καθε μερα, και κανεις δε θα το πιστευει!
      αι προμις

      δε ξερω τι γραφω, μολις εσπασα το προσωπικο μου ρεκορ , εφαγα 3 σουβλακια,και εχω μεθυσει απο τη χαρα μου!!

      *σουβλακια στα χανια ειναι τα πιτογυρα

      Διαγραφή
  5. Είσαι ενα κωλόφαρδο μαρούλι, και μας έλειψες κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μμμ,κωλοφαρδο;
      Ειναι μια αποψη και αυτη!

      θα προσπαθησω να γραφω πιο συχνα υποσχομαι!

      Διαγραφή
  6. allilegih se olous osous oi goneis tous vazoun xronia!!akou ekei tha kleiso ta 22 kai tha mpo sta 23...!!ti einai autes oi mpourdes..olo afto tha leo otan me rotane tin ilikia m..pfffff eimai 21 kai simfona me auto to site http://www.mathcats.com/explore/age/calculator.html tha gino 22 se 13 days

    ΑπάντησηΔιαγραφή