Τρίτη 30 Απριλίου 2013

MΜΜ.. (οχι το σεξυ)



    Ειναι ψηλη, αδυνατη,εντονα μακιγιαρισμενη,με ισιωμενο μαλλι,πιασμενο ψηλα, αερινο φορεμα,και δωδεκαποντες γοβες με χρυσες λεπτομερειες.Σκλαβωσε το βλεμμα μου απο την πρωτη στιγμη που την ειδα και ξαφνικα μια σιωπη απλωθηκε σε εμενα και τον συνομιλητη μου, κατι σαν αυθορμητη ενος λεπτου σιγη,στη μνημη ολων των ταξιδιων που εχουμε κανει με την ryanair.Ταυτοχτονα γυρισαμε και οι δυο να δουμε την θεα που προσφερει η πισω βεραντα και για μια στιγμη ξεχασαμε σε πιο καταστρωμα θελαμε να παμε. Ναι,ναι αναγνωστη μου ειπα καταστρωμα,γιατι ημασταν σε πλοιο.Σε πλοιο που εφευγε απο τον Πειραια.Στις σκαλες αναμεσα στο εβδομο και το ογδοο πατωμα του πλοιου που εφευγε απο τον Πειραια και θα εφτανε μετα απο 9 ωρες στην Κρητη.

Να βγαλω το μισος μου σε λιστα με κουκκιδες  η να ξεδιπλωσω την ταλενταρα μου σε παραγραφους χωρις αρχη,μεση,τελος,τονους,και νοημα;Μωρε γιατι σκαω, αφου μου το χε πει ο δασκαλος στην τριτη δημοτικου,οτι γραφω ωραιες εκθεσεις-ας ακολουθησω το συστημα 1-4-1.

    Που λετε δεν μπορω να το καταλαβω αυτο.Λες "Ω μαλακα εχω 9 ωρες ταξιδι μπροστα μου,θα συρω βαλιτσες, θα περιμενω ορθια σε ουρες,θα ανεβω σκαλες,θα κοιμηθω σε καναπεδες γιατι δεν εχω παρει καμπινα,επιτελους, η ευκαιρια να βαλω τα χρυσομυγε δωδεκαποντα μου.".Στα αρχιδια μου αν εισαι αγαμητη και ψαχνεις τον ερωτα της ζωης σου στους καμαρωτους ,ειναι 6 το πρωι και εσυ κανεις 5 λεπτα να κατεβεις ενα σκαλοπατι επειδη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΔΩΔΕΚΑΠΟΝΤΑ.

    Οχι να σας πω και κατι , επειδη και μενα η φωλια μου δεν ειναι φρεσκοκαθαρισμενη με χλωρινη, παρτε και την δικη μου βλαχογκλαμουρια:  καθε φορα που ταξιδευω, δεν βγαζω τους φακους επαφης μου,αλλα τους αφηνω στα ματια μου μεχρι να φτασουμε ακομα και αν νιωθω οτι οταν τους βγαλω θα μου φυγει και η κορη μαζι.

   Ας παμε τωρα στο αλλο μεγαλο κεφαλαιο με τον τιτλο ΗΣΥΧΙΑ.Aς παρουμε ενα υποθετικο σεναριο που μολις εβγαλα απο τη μητρα του μυαλου μου (τι σκατα λεω , φοβαμαι οτι μου ριξανε κατι στα γεμιστα).Ειμαστε που λετε χειμωνα στο αεροδρομιο-βαση της ryanair στο Μιλανο (τυχαια οσοι απο σας εχετε παει θα συμφωνησετε οτι ειναι απο τα χειροτερα της συγκεκριμενης εταιριας).Ειναι λοιπον γυρω στις 4 το βραδυ,και ο σεκιουριτας μολις εχει μετακινησει στην αλλη πλευρα του αεροδρομιου που μολις εχουν καθαρισει,το πληθος , και οι ανθρωποι προσπαθουν να ξανα-κοιμηθουν στα οχι και τοσο βολικα καθισματα.Εκεινη την ωρα , ΕΣΥ αγαπητε συνοιδοιπορε που για να εισαι αναμεσα μας ,φανταζομαι ταξιδευεις και εσυ πρωι πρωι , τι κανεις;
α) Βγαζεις τον σκασμο και προσπαθεις να κοιμηθεις.
β) Βριζεις τον σεκιουριτα, την porca puttana , την γκομενα σου και μετρας προβατακια.
γ).Χορευεις gangnam style,και χαζογελας οσο περισσοτερη ωρα μπορεις.

πι.ες δεν υπαρχει μια σωστη απαντηση,υπαρχει ομως μια λαθος απαντηση, που δεν ειναι τελικα και τοσο αυτονοητη.

 Τυχαια επισης να αναφερω οτι φτυσιμο στο προσωπο,μαλλιοτραβηγμα ,απειλες,
μπουνιδια,κλωτσιδια,και αγωνες για το ποιος θα πει τις πιο πολλες βρισιες συναντωνται σε χρυσαυγιτικους κυκλους και θα επρεπε να αποφευγονται απο ενηλικους με βασικο δεικτη νοημοσυνης.  Επισης ειτε το πιστευετε μερικοι μερικοι,ειτε οχι, οι μεταναστες εχουν το δικαιωμα να ταξιδευουν και -κρατησου "φιλε"- να καθονται απεναντι ή στο ιδιο βαγωνι με εσενα.Επισης ολοι ειμαστε σε αυτο το τρενο για τον ιδιο ακριβως λογο με σενα : θελουμε να παμε καπου με οσο το δυνατον λιγοτερα χρηματα.Αμα δε σου αρεσει η κατασταση,ταξιδεψε με πρωινο τρενο,και ακομα καλυτερα κλεισε και πρωτη θεση να χεις την ησυχια σου.Βασικα γιατι δεν αγοραζεις ολο το τρενο ωστε να μην ερχεσαι καθολου σε επαφη με βρωμερα και τρισαθλια πλασματα οπως ο απλος κοσμακης;

Eτσι για το τελος, παρτε μια εικονα απο μια συνηθισμενη μερα στο μετρο.

Μαντεψτε ποση ορεξη εχουν ολοι αυτοι οι ανθρωποι να ακουσουν ποτε σου εκατσε τελευταια φορα γκομενος,ποσα νευρα εχεις,πως εφαγες το κερατο, ποσες παρανομιες εχει κανει ο αδερφος σου (;) και συγκεκριμενα προς την κυρια στον ηλεκτρικο προς Πειραια την 28η Απριλιου,ολοι ακουσαμε οτι ησασταν για κρασια προηγουμενως με την φιλη σας και φανταζομαι ηδη ειχατε αναλυσει το θεμα ,δεν χρειαζοταν να ακουσουμε και ΟΛΟ το χρονικο του κερατωματος σας ουτε ολες σας τις γνωσεις πανω σε γαμωσταυριδια.


Α και, διαολε ΦΥΓΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΜΩΠΟΡΤΕΣ.
Πρωτα βγαινουν αυτοι που ειναι μεσα, μετα μπαινουν αυτοι που ειναι εξω.




6 σχόλια:

  1. Γιατί πιστεύω ότι ο δάσκαλος στην τρίτη δημοτικού ήταν και ο τελευταίος που σου είπε ότι γράφεις καλές εκθέσεις;

    Και τι είναι το 1-4-1;

    Θεσσαλονίκη θα είναι η δεύτερη ή τρίτη μου επιλογή και ευχαρίστως να το συζητήσουμε αν όντως ψάχνεις συγκάτοικο... αν και πολύ αμφιβάλλω ότι δε θα πιάσω την πρώτη.

    Το καλοκαίρι αν ανέβω να ειδοποιήσω; Στείλε μου και το mail σου στο dunnowhatusertoput@yahoo.gr

    Και σ'το λέω τώρα γιατί άμα περιμένω να σε βρω μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόλογος-δύο παραγράφους για το πρώτο ζητούμενο-δύο για το δεύτερο-επίλογος. Νομίζω.
      Υ.Γ. Ποια είναι η πρώτη σου επιλογή και γιατί σε χαλάει η Θεσσαλονίκη και τη βάζεις για δεύτερη και δε θες να έρθεις απ'τα μέρη μας και πού θα βρεις καλύτερη φοιτητική ζωή από την ερωτική πόλη;

      Διαγραφή
    2. Γιατί τεχνολογία ιατρικών οργάνων εκεί δεν έχετε. Ιατρικά εργαστήρια έχετε.

      Μου χρωστάς τα θέματα, μεσιέ. Της φυσικής τα βρήκα, μαθηματικών αν έχεις, φερ' τα.

      Πι-ες: Λόγω οικονομικών ζητημάτων, μάλλον αρχές Ιουλίου θα ανέβω πάνω.

      Διαγραφή
    3. Δε μας αφήνουν να τα πάρουμε, οπότε μας τα δίνουν αφού τα διορθώσουν, οπότε χαιρέτα μου τον πλάτανο.

      Διαγραφή
  2. Ένα, Ένα άνθρωπε μου, του πήρε 3 χρόνια του Έλληνα να μάθει να κάθεται στην δεξιά πλευρά της κυλιόμενης, ε δεν α του πάρει και αλλα 4 να μάθει ποιο βγαίνουν και ποιοι μπαίνουν πρώτα? Λίγη υπομονή και ο Έλλην ο απόγνος του μεγα-αλεξ δεν θα σε απογοητεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε απο ποτε εχουμε μετρο;
      Ας κολλησει καποιος μια αφισα, ας το πουν στα σχολεια, ας καταθεσουμε νομοπλαισιο ας το γραψουμε πανω στις διαφημισεις των σουτιεν (η βυζιων δεν ειμαι σιγουρη) που ειδα σε μερικους συρμους.Ντοντ κεαρ,ας γινει κατι πριν γινω πρωθυπουργος και επαναφερω την θανατικη ποινη

      Διαγραφή