Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Μπερλουσκονι.Πιτζα.Σπαγκετι.Μπραβο.Μποτζορνο,Βαλεντινο Ροσι,Μποτσελι.Παβαροτι.Ακουα,Τι αμο..

 Οπως ολοι ξερουμε -μιας και εστειλα στον εαυτο μου συγχαρητηριο μηνυμα το οποιο και δημοσιευτηκε στα Χανιωτικα Νεα,- τον Σεπτεμβριο φευγω για την Ιταλια.Οχι,οχι μην ανησυχειτε δεν φευγω για παντα- εξαλλου μονο τα μεγαλα μυαλα την κανουν απο την Ελλαδα.

 Βεβαια και το οτι φευγω ειναι πολυ σχετικο, μιας που ουτε εισητηρια εχω κλεισει, ουτε το πανεπιστημιο ξερει οτι παω, ουτε τα λεφτα της επιχορηγησης εχω παρει,ουτε σπιτι εχω βρει, ουτε καν βαλιτσα δεν εχω.Αλλα οπως και να χει φευγω.

Τωρα θελω να παρετε ενα αδειο μπολακι απο την κουζινα σας , να χωσετε εκει μεσα την ζηλια σας , να παρετε μια καρεκλα και να το καταχωνιασετε σε ενα ντουλαπι που δεν φτανετε , και μετα να διαγραψετε την τοποθεσια απο την μνημη σας.Αφου τα κανετε ολα αυτα, θα ηθελα να παρετε εναν προβολεα και να με διαφωτησετε σχετικα με τα παρακατω:

1.Να κραταω λαπτοπ και τηλεφωνο ή να παω και να το παιζω οτι μολις ηρθα απο το Ελλαντα και εκει επικοινωνουμε μονο με περιστερια αντε και οποιος εχει λεφτα με το ταχυδρομειο;

2.Να συγκατοικησω με αγορια ή θα καταληξω να πλενω σωβρακα και να φτιαχνω μουσακαδες στις Ιταλιες;

3.Γενικες πληροφοριες για την Ιταλια, τιμες, things to do/not ,people to fuck,places to visit και λοιπα.

4.Εμπειριες απο ερασμους.Tell me your story.

5.Αν ξερετε κανεναν καλο παιδι απο σπιτι να του πουλησω το κορμι μου για να αγορασω εισητηρια, ή τουλαχιστον εναν εκατομμυριουχο με ιδιωτικο τζετ να με παει στην Ρωμη, 

6.Σε ποιο ελληνικο νησι πηγατε/θα πατε διακοπες για να ζηλεψω με την σειρα μου.

7.Ποσο μ αγαπατε, ποσο θα σας λειψω,ποσο ωραια γραφω,ποσο ομορφη ειμια γιατι τωρα τελευταια κυκλοφορω σαν μαραζωμενος κροισος που του βουλιαξαν οι βαρκουλες.


πι.ες Ο τιτλος ειναι ΟΛΑ τα Ιταλικα που ξερω.

10 σχόλια:

  1. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ζήλευε, το ΣΚ πάω μυτιλήνη. Ναι, δεν ακούγεται εντυπωσιακό μέχρι να μάθεις ότι με περιμένει γκόμενα. Κανονική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα θες να μαθεις 31 Αυγουστου εχω ραντεβου στον Πειραια 6 το πρωι για διακοπες (καπου). Με ανθρωπους.Κανουνικους.

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Περινιο μια απο τα ιδια.Κατι τετοιες ωρες ειναι που ανατωριεμαι γιατι δεν εκατσα στα αβγα μου που ηθελαν λιγο κλωσιζμα ακομα.

      Διαγραφή
  3. Θαυμάσιο νέο! Να πας, να πας & μη σε σταματάει τίποτε. Και μόνο η αληθινή Τέχνη που θα δεις στην Ιταλία αξίζει πολλά ελληνικά πτυχεία.
    Για σώβρακα δεν ξέρω, εξαρτάται από την εθνικότητα συγκατοίκων. Εκ πείρας ξέρω πως μόνο όσοι δε (επαναλαμβάνω: ΔΕ) συγκατοικήσαμε με Έλληνες μάθαμε γλώσσες & πολιτισμό.
    Το blog πάντως ελπίζω να μην το αφήσεις...
    _____P.S. Καλά οι άλλοι αλλά εσύ από τα Χανιά γιατί πας 'διακοπές';

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δαφνη μου τελικα θα παω ειμαι σιγουρη.Οσο σιγουρος μπορει να ειναι καποιος βεβαια.Toυλαχιστον το πανεπιστημιο ξερει οτι παω, και εχω και εισητηρια!

      Το μπλογκ δεν θα το αφησω αλλα υποθετω οτι θα γραφω καπως πιο σπανια και καπως πιο προσωπικα τυπου " σημερα εφαγα για πρωινο τις μουχλιασμενες φρυγανιες τπυ Ουγγρου συγκατοικου μου "κλπ/

      πι.ες ζεις σε νησι.Σιγουρα με καταλαβαινεις.!

      Διαγραφή
  4. χμ, αυτό το τραγούδι ανεξίτηλο...μπράβο μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σε χειροκροτω σιωπηλα πισω απο τον υπολογιστη μου, σκουπιζωντας με το τριτο μου χερι τα δακρυα συγκινησης μου.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή