Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Κολαση ειναι οι αλλοι (συμμαθητες).

Θυμαστε κεινα τα χρονια,που γραφαμε τραγουδια σε κασετες,βλεπαμε βιντεο,βγαζαμε κυβερνηση με την πρωτη και διναμε για ενα κουλουρακι 50 δραχμες;Ε,εγω εκεινα τα αγνα, ευτυχιζμενα χρονια που η μοναδικη κριση που υπηρχε,ειναι αυτη που παθαινε η μαμα οταν εμπαινε στο δωματιο μου, πηγαινα στο δημοτικο. Παρολο που το ιντερνετικο μου προσωπειο σας εχει κανει να πιστευετε οτι ειμαι ενας υπεροχος,εκομπλεξαριστος αλλα ταπεινος ανθρωπος,με απιστευτο χιουμορ,υπεροχη εμφανιση και ενα ακομη πιο υπεροχο μυαλο,η αληθεια ειναι οτι στο δημοτικο αναμεσα σε εμενα και την Κυρα-Μαρια που ειχε το κυλικειο,και μας εδεινε τοστ τυρι-ζαμπον-ντοματα-σωματικατηςυγρα,προτιμουσαν τα σωματικα της υγρα .

 Εκεινα τα χρονια ,που ημουν καμπια,ειχα πολλους συμμαθητες που την ειχαν δει μεταξοσκωληκες-με iq που συναγωνιζεται το iq αυτου του τυπου-,τους οποιους ακομα και σημερα,οταν τους βλεπω αρχιζω και φασωνω τον πιο κοντινο τοιχο,σε μια προσπαθεια να αποφυγω την οπτικη και οχι μονο επαφη μαζι τους.Αν υπαρχει θεος,να ξερετε ,ειναι μεγαλυτερο τρολ απο τον μπαμπα μου, οποτε οταν τολμησα να αναρωτηθω  αν μπορουσε να μου στειλει χειροτερους συμμαθητες (by the way, ρητορικη ηταν η ερωτηση,),μου εστειλε τον Μυζηθρα.Ο Μυζηθρας λοιπον, ηρθε στις δυο τελευταιες ταξεις του δημοτικου, (που ειναι και οι σημαντικοτερες,γιατι τοτε εμεις τα κοριτσακια βγαζουμε βυζια) και μου απεδειξε για πρωτη φορα στην ζωη μου,οτι τα χειροτερα δεν ειχαν ερθει.

Ας δουμε ομως λιγο το βιογραφικο του Μυζηθρα για να εχουμε πληρη κλινικη εικονα του ασθενους.Ο Μυζηθρας ,ηρθε στο νησι με τα πεντε γραμματα απο την πρωτευουσα,και πολυ πιθανοτατα πιστευε οτι στα σπιτια μας βλεπουμε τα βραδια με καντιλια και οτι στον ελευθερο μας χρονο βγαζουμε βολτα το κοπαδι με τα προβατα μας.Οι γονεις του Μυζηθρα ειναι χωρισμενοι,και ισως και να ναι δικαιολογια γιατι εγω μια χαρα παιδια εχω γνωρισει απο δυαλυμενες οικογενειες, αλλα ο Μυζηθρας πιστευε, οτι τρεχει πιο γρηγορα απο το φως και ετσι εχει κανει τα παντα πριν τα κανουμε εμεις.Κατι τα ψυχολογικα που τα κουβαλουσε απο την Αθηνα, κατι η εμφυτη βλακεια,κατι η αλλαγη περιβαλλοντος, κατι που νομιζε οτι ηξερε τα παντα ,ο Μυζηθρας καταφερε να μπει σε ολες τις hate list.Ψεματα, ο Μυζηθρας καταφερε να εχει την πρωτη και μονη θεση στην δικια μου Hate list.

.Στο χωριο μου εχουμε την εξης σοφη παροιμια που θα χρησιμοποιησω για να σας δειξω ποσο κρητικια ειμαι (ειναι σκοτεινοι οι καιροι,καταλαβαινετε):




Ητανε που ητανε στραβο το κλιμα,το αποφαε και ο γαιδαρος.

Eπειδη λοιπον,οι επαρχιες ειναι ενα μικρο Hollywood, η μονη και ερημη,μυζηθρομανα,βρηκε εναν αξιο βοηθο στην ανατροφη του καθυστερημενου γιου της, στο προσωπο του δασκαλου μας, ο οποιος ειχε πανω απο 6 sexy τικς που τον εκαναν ακαταμαχητo,οποτε πως να του αντισταθει.Ο κυριος Τικ λοιπον,επειδη μυριστηκε οτι ειναι σε χωριο,και οι ανθρωποι εχουν μαθει για την σχεση του, πριν καν εκεινη του κουνηθει, αρχισε να αποδοκιμαζει και να μαλωνει τον Μυζηθρα για να μην πουν οτι μεροληπτει,πραγμα που εφερε προωρη εμμηνοπαυση στα νευρα του αγαπημενου μου συμμαθητη.

Ε καπου εκει στην δευτερη χρονια της κοινης μας πορειας με τον Μυζηθρα, η αγαπη μας ειχε φτασει σε επιπεδα βραζιλιανικου: ειχαμε ηδη βριστει,σαμποταριστει,πιαστει μαλλι με μαλλι, βυζι με βυζι (ητο γεματουλης ο Μυζηθρας), ειχαμε παει στον διευθυντη,και επειδη ημουν και πιο αλανι ,το ειχα σκασει και μια εβδομαδα για να μην τον βλεπω,τον μαλ ποταπο.Και επειδη μια φορα εσωσα απο βεβαιο θανατο ενα μερμηγκι ,λιγο πριν εισβαλλω στο δημοτικο μας με μπαζουκας και το κανω  Αμερικανικο,με βοηθησε το καρμα και τελειωσε η εκτη δημοτικου, και πηρε ο Μυζηθρας την ξινιλα του,την μανα του την χαμηλοκωλα και τα μεγαλα του τα βυζια και πηγε να μεταδωσει την βλακεια του και στην πρωτευουσα.

Περασαν τα χρονια,και εγλειφα με επιμελεια τις πληγες που μου ειχε αφησει ο Μυζηθρας κανοντας ασκησεις θαρρους καθε πρωι στον καθρεφτη μου, και φτυνοντας και το γυαλικο για να με πιστεψω. Ειχαμε δεν ειχαμε φτασαμε ,ω τι εκληξη, στην τριτη λυκειου οπου μπηκα στην μεγαλη παρεα της Cia κανοντας λογαριασμο στο Facebook.Εκει πεφτω πανω στο προφιλ του Μυζηθρα,ο οποιος ειχε γινει γιαουρτακι και μαλιστα 0%.Παθαινει σοκ η δικια σας,και να σου μια σκοτοδεινη απο τα δεξια, και επεσε στα αριστερα μου μια συμμαθητρια απο τα σαλια και γενικα,επι 13 μηνες,οι μονοι ανδρες που εβλεπα ηταν οι δυο αρχαιοι γαματοι μας,στο εξωφυλλο των αρχαιων, οποτε και νταξ, αρχισα να ακουω καμπανες,πυροτεχνηματα και προφυλακτικα να σχιζονται.

Και να σου που γινομαστε και ιντερνετικοι φιλοι με τον Μυζηθρα,που αν μου το λεγε κανεις 6 χρονια πριν,θα του ειχα μαυρισει την παιδικη του ψυχουλα,και αρχιζουμε και μιλαμε γιατι με το μπλαμπλα κανω εγω παιχνιδι..Με το σις και με το σας ρε φιλε ο Μυζηθρας, που τα διαγωνισματα του στο ονοματεπωνυμο ειχαν ενα σταυρο.Και οχι μονο ετσι, δωστου τα αστειακια,δωστου τα κομπλιμαν, δωστου και Oasis,και δωστου να κανω εγω σταυρους μπροστα στον υπολογιστη λες και μου δακρυσε η εικονα τσι Παναγιας. Και δεν προλαβαινω να βαλω στατους "φιλες και φιλοι¨τελικα οι ανθρωποι αλλαζουν", και μου πεταει ενα "Συγνωμη που σου φερθηκα σαν κοπανος".

Ταταν ημουν και σε ευχαισθητη ηλικια, δυο ωρες μου εκανε αερα ο ανωμαλος απο τον διπλανο υπολογιστη που εβλεπε τσοντες με γυναικες ζωοφιλες.Και να συνεχιζεται το μπλαμπλα εις το τσατ και να αναρωτιεμαι εγω αν μου ειπε ψεμματα η μαμα μου και τελικα οι ανθρωποι αλλαζουν, και εκει που μου λεει να ανταλλαξουμε τηλεφωνα και για μερικα δευτερολεπτα ξεχναω να αναπνευσω , μου γραφει

"8ec na milisoume apo kei,na mou peis kai ti brakaki foras mwraki mou h protimas na anoi3oume cam?"


Πι.ες Οποιαδηποτε ομοιoτητα με προσωπα και καταστασεις ειναι ηθελημενη.

26 σχόλια:

  1. Καλά σού'λεγε η μάνα σου παιδάκι μου. Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι. Απλά μαθαίνουν να καμουφλάρουν την αναπηρία τους με τον καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ρε μανα,α ρε μανα,σε ολα δικιο ρε πουστη μου!.
      Δεν θα γινω ποτε τοσο σοφη οσο η μαμα μου.

      Διαγραφή
  2. Ρε μαρούλι... Δεν κατάλαβα τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ καλο αυτο κυριε Μαστερ,γιατι αν καταλαβαινες, σημαινει οτι θα ησουν ο Μυζηθρας και θα μου ειχες κανει την ζωη στο δημοτικο κολαση οποτε και εγω θα σε μισουσα αιωνια και θα σου ριχνα καταρες να μην σου σηκωνεται το πουλι, πραγμα οχι και πολυ καλο οπως καταλαβαινεις.

      Διαγραφή
    2. Αρα είναι τρου στόρυ, ε;
      Πάντως Έφη είμαι η καλύτερη απόδειξη ότι οι άνθρωποι αλλάζουν, στο δημοτικό ήμουν λίγο μυτζήθρας και πλέον "η άλλη" που λέμε με τη Δάφνη (δες την προ-τελευταία μου ανάρτηση) είναι η κοπέλα με την οποία πλακωνόμουν στο δημοτικό!!!

      Διαγραφή
    3. Επίσης παίζει να 'μαι ο μόνος που παρατήρησε ότι ανά δύο φορές αλλάζεις την ορθογραφια της λέξης "μι/υ/ηζι/υ/ηθρα", εσκεμμένα, να υποθέσω;

      Διαγραφή
    4. Μαστερ,Καλη τυχη με την Αλλη, ελπιζω να μην εχεις την δικια μου τυχη με τους αλλους.

      Πι.ες Συγνωμη που κακοποιησα τα ματια σου με τα ορθογραφικα μου! :)

      Διαγραφή
    5. Γιατί το άλλαξες, ήταν χαριτωμένο!!! ΑΧΟΥ ΤΙ ΓΛΥΚΟ!!!

      Διαγραφή
  3. ρε ρε ρε ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ xD
    πεθαίνω ρε φίλε πεθαίνω με τα ποταπά ανθρωπάκιαααα χοχοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Δαφνη μου,τι να πω,ειναι τσι μοιρας μου γραφτω να συναναστρεφομαι με μυζηθρες.

      Διαγραφή
  4. Εκλαψα ρε Μαρουλι με το ποστ σου, λιγο η μυζηθρα λιγο που ολοι ειχαμε εναν τετοιο, λιγο η ζεστη, τα λογια του παπα...
    Πες μου μονο τι του απαντησες, δεν θελω κατι αλλο- (εξτρα βαθμοι αν του εδειξες το ταμπλερ σου και του ειπες εγω τετοια θελω, αντεχεις; - να φυγει τρεχατος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμ ημανε τριτη λυκειου μαναμ, τι ταμπλρτετοιο,ουτε εμεσεν δεν ειχα.
      Και ξερεις ειναι αυτο που τρια χρονια μετα χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο και λες "Μαλακα κοιτα ατακαρες που θα μπορουσα να του ειχα πει".

      Πι.ες Παντως οτι και να του πα, δεν φανηκε να του αρεσε αφου αν μπορουσε θα με διεγραφε και απο τους ληξειαρχειο.

      Διαγραφή
  5. Κατάλαβα...μόνο εγλω θα υπερασπιστώ τον γίγαντα της διανόησης Μυζήθρα. Πφφφφφ...ας είναι.

    Σωστός ο Μυζήθρας! Και δηλαδή τι ήθελες να σου πει ρε μωρό; Να του δώσεις συνταγή για καλτσούνια και συμβουλές για πλέξιμο σταυροβελονιά; Το καθήκον του έκανε ο άνθρωπας, αφού είδε ότι κι εσύ τσίμπας. Και μην το άρνηθεις γιατί αυτό άφησες να εννοηθεί εις το γραπτό σου. Αλλά ανηχουέη, και κανένα δικαίωμα να μην έδωκες, ερωτώ ξανά-μανά: Τι ήθελες να κάμνει δηλαδής;

    Για να σου δώσω κι εσένα όμως τα δίκια σου, καθώς σου χω και αδυναμία και το ξέρεις, το γκρίκλις ήταν ολίγον τι ντεκαβλέν. Φαντάσου ότι στο στέλνω εγώ πουχου (τυχαίο το παράδειγμα, μην πάει ο νους σου στο πονηρό) και στο στέλνω με τον σωστό τον τρόπο:

    "Θες να έρθω να σε βρω μανίτσα, να μου δέσεις και το βρακάκι σου φιόγκο παπιγιόν γύρω από το λαιμό μου ή θα την βγάλουμε στο χειρογλύκανο με κάμερες μουσουνου και μαλακίες;"

    Αη ρεστ μάη κέης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απειρα ντεκαβλε ομως η ατακα του τυπου. Νομιζω εκει κολλησαμε ολοι- το οτι δεν αλλαζουν οι ανθρωποι δεν νομιζω να εξεπληξε κανεναν..!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητε Τρυποκαρυδε απατωντας στο πρωτο αιτημα σας, πρεπει να αναφερω οτι ναι μεν μου ετρεχαν τα σαλια που ειδα κοιλιακο-τριχα-πεος αλλα νταξ μαναμ εχουμε και ενα επιπεδο, και φερθηκαμε κιουριες,και το πιο πεσιμο που καναμε ηταν η ατακα "αστο καλο σου ποταπε με κολασες".

      Νομιζω γενικα οτι ειμαι πολυ σεμνη και παρθενα σε καθε ιντερνετικη μου συνομηλια γιατι για ενα καθαρο ιντερνετικο avatar ζουμε ρε γαμωτο.

      Ετσα για το τελος αφηνω μια σοφη ρηση του σοφου συγχρονου λαου
      "Τα κρικλις ειναι τα μαλα ντεκαυλε εκτος και αν τα χρησιμοποιει το μαρουλι".

      πι.ες Πως παει εκει στα ξενα;

      Διαγραφή
    3. Χαίρομαι λοιπόν που συμφωνούμε όλοι πως το πρόβλημα δεν ήταν το ότι σου την έπεσε, αλλά ο τρόπος που το έκανε. Και τώρα που το ξεκαθαρίσαμε αυτό πες μου ένα πράμα: ti brakaki foras trelo moro t ouranou?

      Πιες: γαμησε με...βροχή και κρύο. εκεί τι λέει στο ελλάντα;

      Διαγραφή
    4. Το προβλημα φιλτατε ειναι οτι once a malakas always a malakas.
      Επισης δεν θελοω να ακουστω πολυ σεξυ αλλαΦοραω βρακακι μονο 5 μερες τον μηνα αγαπητε, γιατι εχουμε και ενα κολλημα με τον Τζου τον Τριμπιανι .

      πι.ες Χερομαι για να μαθεις αλλη φορα να φευγεις στα εξωτερικα και να σουλατσαρεις στο γιουροπ λες και κανεις ποδηλατο στην αυλη του πατρικου σου! Επαε ζεστη πολυ. ΠΟΛΥ.Και ετοιμαζομαι σλοουλι σλοουλι να κατεβω προς τα κατω, να τιμησω και την λεβεντογεννα με την παρουσια μου!

      Διαγραφή
    5. εχμ,ειχα καιρο να το κανω και νομιζω πως εμαθα επιτελους να γραφω αλλα δε βαριεσαι

      ΧΑΙΡΟΜΑΙ δεν χαιρομαι.

      πι.ες 2 στειλε μου τα νεα σου βρε γαιδουρι να ζηλεψω.

      Διαγραφή
  6. Τονια δεν θυμαμαι να σε εχω ξαναδει απο τα μερη μας!

    Γενικως δεν ειμαι σιγουρη οτι ισχυει αυτο και σε ανθρωπους με φυσιολογικο iq γιατι οπως και να το κανουμε το iq του μυζηθρα εφερνε σε θερμοκρασιες Πολωνιας λιγο πριν τα Χριστουγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειμεθα απο τα ιδια μερη (το γνωστο νησι με τα 5 γραμματα) - απλως εβαλα και ενα αβαταρ ετσι για να λεω οτι κατι εκανα :Ρ

      Διαγραφή
    2. μουχαχαχαχαχ.Το υποψιαστηκα αλλα βαριομανε να πατησω πανω στα λινκ.

      Ποτε θα πας στο γνωστο νησι;

      Διαγραφή
  7. χαχααχχαχαχ ρε μαρουλι που πας και τους βρισκεις ολους;
    γαμω δηλαδη ποσο ξενερα..

    πι.ες γραψε και για τα βυζια στη ναυαρινου
    χαχαχαχαχα

    πι.ες 2 ελπιζω να σου ηρθε το μεηλ

    πι.ες 3 τονια η γνωστη τονια; :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλα αυτη ηταν αρχη της πορειας μου στο δρομο με τους μαλακες.

    πι.ες Ντλεπομαι.Αυριο θα παω να ψαξω για μπουργκα.

    πι.ες2 ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ.Αλλα καεθεσα τις μαλακιες που ειχα deadline.

    πι.ες Νοπ,αλλα και αυτη συμπατριωτισσα.! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευγενικό που είναι το κοινό σου Μαρούλι μου! Κανείς ως τώρα δε ρώτησε τελικά «ti brakaki foras?»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δαφνη μου δεν προλαβες να το πεις και κοιτα τι χαμος εγινε 3 σχολια παραπανω!

      Διαγραφή