Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Fame S(t)ory


 Οπως καταλαβαινετε το σουβλιστο αρνακι, και τα βαμμενα κοκκινα αυγα μου εφεραν μεγαλη εμνευση, οποτε ναι αυτο που διαβαζετε ειναι ενα ΔΕΥΤΕΡΟ κειμενο μεσα στον ιδιο μηνα.


Οπως θα εχετε παρατηρησει τοσο καιρο που με διαβαζετε,ειμαι ενα μαρουλι ΑΓΡΙΟ, ειμαι μια αμαζονα, ενας ζωντανος θρυλος, εχω επιβιωσει απο κλαμπ τον Ιουλιο σε νησι,απο το προιστορικο καικακι με το δρομολογιο Παλαιοχωρα-Γαυδο, απο πανελλαδικες ΚΑΙ απο τα γυρισματα του Ελλαδα εχεις ταλεντο.Μιλαμε οταν βαζω εναν στοχο, δεν τον πετυχαινω μονο με βελακια αλλα και με ακοντιο, με βολονες ΚΑΙ αμα μου το ζητησουν και με τα Π που εχουν τα συρραπτικα.

Θυμαμαι -μιας και το φερε η κουβεντα που ανοιξα- τοτε που ημουν ενα 5χρονο κεφτεδακι και εκανα ανεμελα ποδηλατο φορωντας μονο το ασπρο μου βρακακι.Τοτες δεν με ενοιαζει τιποτα, ουτε η οικονομικη κριση,ουτε οι νεες τασεις τις μοδας, ουτε η κορη του Ακη Τσοχατσοπουλου, ουτε πως θα γλιτωσω απο αυτα τα φωσφοριζε ρουχα που εχουν κατακλισει την αγορα.Ολα αυτα βεβαια μεχρι που αγκαλιασα τον κακτο του γειτονα, και μου βγαζαν οικογενειακως τις βελονες δυο ωρες,Εκεινη την μερα αλλαξε η ζωη ολων μας καθως ο μπαμπας, -για να με παρηγορησει- ειπε οτι θα μου παρει καινουργιο ποδηλατακι, πιο μεγαλο, με καλαθι και κορδελες, μολις χαλασει αυτο που εχω.





Ο κυβος ερριφθη.



Απο εκεινη την στιγμη η ζωη μου εγινε hardcore. Αρχισα να πεφτω σε χαντακια,τοιχους,αυτοκινητα,γιαγιαδες και κατσικες και δεν σταματησα παρα μονον οταν ειχα το καινουργιο μου ποδηλατο στα ποδια.Σημερα, 16 χρονια μετα ειμαι ενας ζωντανος θρυλος, μια ιστορια που μεταφερετε απο γονιο σε γονιο ψιθυριστα και μονον οταν τα παιδια εχουν παει για υπνο  (Μην τάξεις σ' άγιο κερί και σε παιδί κουλούρι)  , ενα ανεκδροτο που κυριαρχει στα οικογενειακα τραπεζια.Ο σκοπος μου ειχε αγιασει τα μεσα και δεν ηξερα καν ποιος ειναι ο Μακιαβελι.Λιγοι ξερουν ομως οτι αν αυτες οι οικογενειακες στιγμες πρωταγωνιστουσαν σε καποια διαφημιση , θα περνουσε απο κατω με μικροσκοπικα γραμματα και ταχυτητα 3 λεξεων ανα δευτερολεπτο  "Η αγαπη της νεαρας κορασιδας για το διαφημιζομενο προιον κρατησε οσο και αυτη η διαφημιση".Και δυστυχως αυτο ηταν το πρωτο κρουσμα αλλα οχι το τελευταιο.



Και μεγαλωσε ο κεφτες που λετε και εγινε μπιφτεκι και τοτε ηταν που καταλαβα οτι δεν ανηκω στο fan club του Μακιαβελι, αλλα στο fan club του Σακη του Ρουβα και δεν με αποσχολουσε που βαριομουν οτι ειχα κατακτησει γιατι εκεινη την ωρα λικνιζομουνα με τον χορό της νικης.Πριν απο καποιους μηνες Σε μια απο τις ψυχαναλυσεις που μου εκανα καθε παρασκευη 3-6, ανακαλυψα  ενα κενο ΝΑΑΑΑ αναμεσα σε εμενα και την επιτυχημενη πορεια μου στον στοχο το οποιο και τοσο καιρο αγννοουσα. Βασικα error 404 να ουμ το προβλημα δεν υπηρχε καν στο οπτικο μου πεδιο.Εβαζα εναν στοχο,τον πετυχαινα, τον βαριομουν,ακομα και αν ο στοχος ειχε αναπνοη, ή αξιζε οσο το δεξι μου νεφρο.

 




SEEMS LEGIT



(επειδη την εχουμε δει και πολυ 9gagers τελευταια)

Oταν ανακαλυψα λοιπον οτι απο καπου μπαζει ο Τιτανικος μου, ως γαματος ψυχολογος που ειμαι,μου συνεστηκα την γνωστη ουσια ΓΡΑΨΑΡΧΙΔΙΝΗ, και Θα συνεχιζα να γραφω την κατασταση στα τριχωτα αρχιδια του Gozzila γιατι ετσι ειμαστε εμεις οι νεολαιοι αλλα κυριες και κυριοι ο τελευταιος στοχος που περασε απο το τριπτυχο ΕΒΑΛΑ-ΠΕΤΥΧΑ-ΧΕΣΤΗΚΑ ηταν εγω, και οπως δεν καταλαβαινετε τσουζει.

 Αναρωτιομουν λοιπον για να εχει και αυτο το κειμενο happy end,  αν ο Σειρηνακης ψαχνει νεα ταλεντα με ορεξη για δουλεια, γιατι εγω -μεταξυ μας ε;- Καριοφυλλια δεν με βλεπω να γινομαι.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ (για εσας που αναρωτιεστε τι πινω και δεν σας δινω)
Τον Αυγουστο του 2009 πετυχα εναν απο τους σημαντικοτερους μου στοχους και οπως καταλαβαινετε οι πανηγυσμοι κρατησαν 3 μερονυχτα με γλεντια και σουβλιστα αρνια σε ολη την Κρητη μιας και το Μαρουλι μπηκε στην σχολη που ηθελε απο τον γυμνασιο.Και οταν ολοι στο πρωτο ετος παραπονιοντουσαν για την σχολη τους , εγω ειχα το χαμογελο των ερωτευμενων κολλημενο στην μαπα μου και  ψελλιζα "Η σχολη μου εχει αυτο", "Στην σχολη μου οι καθηγητες εχουν δυο ματια","Εμεις στην σχολη μου δεν εχουμε παραταξεις και το κυλικειο μας εχει vodka ". Και αργοτερα ,οταν ολοι εβριζαν την ωρα και την στιγμη που μπηκαν εκει που μπηκαν εγω χορευα μακαρενα στην Γραμματεια μας και τωρα που ολοι βρηκαν καποιο ενδιαφερον σε αυτο που τρωνε στην μαπα τοσα χρονια εγω, εγω, moi, i, je, εγκω,






ΕΓΩ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.









12 σχόλια:

  1. Άσε γιατί και εγώ βαρέθηκα.

    #1 : Πήγες στο Ελλαδα εχεις ταλεντο;
    #2 : Σε τι σχολή είσαι;
    #3 : Που έχω βάλει την ταυτότητά μου και δεν την βρίσκω από το πρωί;

    Μας κακομαθαίνεις, με δύο αναρτήσεις/μήνα. Εδώ μόνο η προηγούμενη ήταν overdose.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαρεθηκες την σχολη σου, η την ζωη σου γιατι εγω νομιζω την πατησα και με τα δυο.

    1.Πηγα, αλλα δεν θα απολαυσετε την αταλαντοσυνη μου μιας και ημουν στο κοινο πισω απο τον αγαπητο Περη!
    2.Στην Καλων Τεχνων, στην Θεσσαλονικη.
    3.Εγω συνηθως την παραταω σε τσεπες αλλα μαλλον ως θα εχεις πολλες και δεν βοηθησα ιδιαιτερα.!

    Το υποψιαστηκα οτι θα σας ερθει ξαφνικο και ετσι μου πιασα με το αριστερο χερι το δεξι και μου ειπα ,
    "ΩΠΑ ΜΑΡΟΥΛΙ , Ο ΜΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ήμουν και εγώ στο Ελλάδα έχεις ταλέντο. Όπως λέει και το Μαρούλι καθόμουν από πίσω της στο κοινό και αντί να χαζεύω τις υστερίες της Μανωλίδου χάζευα τα κωλομέρια του Μαρουλιού. Αλλά μετά με πήραν χαμπάρι (όχι το Μαρούλι) οι άλλοι της παραγωγής και με ανέβασαν με το ζόρι στην σκηνή. Φυσικά εγώ δεν ήθελα να τους κάνω την χάρη να ταλεντίσω και έτσι αναγκάστηκε η Μπουμπούκα να με πάρει πίσω στα αποχωρητήρια.

    Άντε και καλές τέχνες Μαρούλι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγώ είμαι στο Ελλάδα έχεις ταλέντο, σε ένα τρέιλερ!

    Μαρούλι συγχαρητήρια, μου πήρε τρεις ολόκληρες αναγνώσεις να καταλάβω το κείμενό σου! Ρεκόρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχάριστη σύμπτωση μιας και τυχαίνει να είμαι και εγώ καλλιτέχνης, επιπέδου. Πιστεύω να είσαι κι εσύ, όχι από αυτούς που παίζουν ακορντεόν στα πεζοδρόμια ή που κάνουν ατομικές εκθέσεις.

    Ίσως κάποια μέρα να ενώναμε τα ταλέντα μας και να δημιουργούσαμε κάτι που να κάνει τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας να σκάσουν, από τα λεφτά.

    Να απαντήσω και στα από πάνω.
    Βαρέθηκα την σχολή μου. Ή καλύτερα είναι πολύ δύσκολη και αρχίζω να νομίζω πως πτυχίο δεν παίρνω που να χτυπιέμαι. Αλλά λέω ότι την βαρέθηκα για να μην καρφώνομαι.
    Και ας μην ξεχνιόμαστε. Καμιά πικάντικη φωτο κάνει την ανάγνωση πιο ευχάριστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περινιο,φυσικα και σε ειδα γιατι εχω ματια και στον κωλο, αλλα ντρεπομουν να σου μιλησω.Next time.

    Μαστερ, ποιο ειναι το ταλεντο σου;Εγω ημανε στο επειδοδιο το Θεσσαλονικιωτικο με τον ΜΕΘΑΝΙΟ ΜΑΝ.

    Το ρεκορ των 3ων φορων ειναι καλο ή κακο αραγες;

    Mister Ηussar, στο επομενο επεισοδιο θα σας εχω γυμνοστηθα μοντελα.!Ειμαι απο κοινουν τους καλλιτεχνες που νομιζουν οτι ειναι καλλιτεχνες αλλα καταβαθος ειναι αργοσχολη φοιτητες που φτιαχνουν μακετες με πλαστελινη για να περασουν μαθηματα και κωλοχαιρονται.Δεν ξερω πως μπορεις να βγαλεις λεφτα απο αυτο μου το ταλεντο αλλα ειμαι ναοιχτη σε προτασεις!
    Εσυ τι σχολη εισαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ω Επιτέλους το δροσερό μαρούλι τινάζει τα φυλλαράκια του & ανακαλύπτουμε το πετραδάκι που είχε στην καρδιά ('για να βαρύνει' μου εξήγησε αθώο γυφτάκι―άσχετη αλλά ενδιαφέρουσα πληροφορία, το ξέρω).
    & τώρα οι Ερωτήσεις:
    1. αναγνωρίζεστε με τον Κύριο Peri ενώ δε μιλάτε; Είστε όλοι σας τρομερά διάσημοι (κι εγώ με Αλτσχάιμερ αλλά δε μου το λένε ή ... ;)
    2. Πώς και μαζεύεστε σ' αυτό το show; (Κερνάει τσίπουρα σαν το Λαζόπουλο ή ...;)
    3.Όντως θα δούμε έργο του Μαρουλιού; ('Γυμνόστηθα Μοντέλα', circa 2012, Λάδι σε Καμβά σε Πλαστελίνη ή... )
    Ανυπομονώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1: Επιτέλους δίνεις στο κοινό αυτό που ζητά!
    2: Κρίμα γιατί εγώ είμαι μεγάλος καλλιτέχνης που όμως δεν θα αναγνωριστεί πριν τον θάνατό του. Και όχι δεν σκοπεύω να πεθάνω σύντομα, ούτε και χρειάζομαι την βοήθεια (μαχαίρι) κανενός για να γίνω γνωστός.
    3: Είμαι σίγουρος πως κάτι θα βρούμε. Με το δικό σου μυαλό, το δικό μου ταλέντο και μερικές γυμνόστηθες, δεν θα προλαβαίνουμε να ξοδεύουμε.
    4: Ένδοξο, αλλά και καταραμένο φυσικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δαφνη μου καλησπερα! Eμενα προσωπικα σα μπλογκερ με αναγνωριζει μονο η συγκατοικος μου και αλλοι 1-2 φιλοι που εχω πληρωσει απλα ετσι το πα για να μην νομιζεις ο κυριος Περης οτι δεν ξερουμε ποτε κοιταει το κωλι μας.
    Στο σοου αυτο πηγαιμε επειδη
    Α)ΕΙΧΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ
    Β)ΕΙΧΑ ΜΑΘΗΜΑ
    Γ)ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ
    Δ)ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΓΙΕΡΑ ΜΟΥ
    Εγω ακουω τον λαο μου.ΒΥΖΙΑ θελει ο λαος,ΒΥΖΙΑ θα ποσταρω.

    Φιλια πολλα ξανα.

    Μιστερ Hussar
    Στεκομαι στο 4 και λεγω κουραγιο..!Κοντοφτανεις στον γολγοθα η με κυαλια το πτυχιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και πότε θα τα δούμε Μαρουλάκι (τα ΒΥΖΙΑ);
    Ανυψωμένα δια της υψηλής σου τέχνης ελπίζω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διπλή η ερώτησή σου, διπλή και η απάντησή μου.
    Θεωρητικά έχω άλλον ένα χρόνο, πρακτικά άλλο τόσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή