Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΣΕ ΕΙΔΑ,

χθες το βραδυ σε γνωστο κωλομπαρο της συμπρωτευουσας. Ησουν περιεργος ,μουσατος , καμμενος, και κοιτουσες με ενα πολυ σεξυ βλεμμα το αδειο μπυροποτηρο σου (κυριως).Οι ώμοι σου μου φανηκαν υπεροχοι, ιδανικοι για να κλαψω.Πλησιασα τον μπαρμαν και του ζητησα να σε κερασει ενα σφηνακι μιας και εγω δεν ειχα λεφτα.Με κοιταξε ερωτικα,γελασε, και εφυγε.Δεν με ενοιαξε, γιατι ηταν καραφλος. Ηπια "την δυναμη μου",οτι δηλαδη ειχε απομεινει στο ποτηρι μου και σε πλησιασα κανοντας σεξυ οκταρακια. Πεφτω πανω σου και μου λες "Που πας μωρη μπουλντοζα;".Τοτε κατάλαβα οτι με θες κολαζμενα, αλλα μου το παιζεις δυσκολος για να μην σε περασω για ευκολο.

Καθομαι διπλα σου και αρχιζω να σου λεω ποσο αποτυχημενη ειμαι .Εσυ συγκινηθηκες και μου ειπες οτι με γραφεις στα αρχιδια σου. Εγω εκλαψα λιγο ακομα μηπως με δει ο μπαρμαν και μου δωσει κανα ποτακι . Οταν μου ηρθε αναγουλα με επιασες απο το κεφαλι και με εσπρωξες μακρια για να μην ξερασω πανω σου λεγοντας μου "κοπελα μου, αντε μου στο διαολο.". Ομως εγω γυρισα και αρχισα να τριβομαι στον ωμο σου σαν γατουλα του σεξ.Εσυ μου φωναξες να παρω τις μυξες μου μακρια γιατι αλλιως θα με γαμησεις αναποδα.Ηταν αυτο που περιμενα, οποτε φύσηξα την μυτη μου πολυ δυνατα.

Αν με θυμασαι , και εισαι αναγνωστης αυτου του μπλογκ , περιμενω σχολιο σου.Για να σε αναγνωρισω πες μου τι σου ειπα οταν μου εδωσες την τριτη και τελευταια μπουνια ή που με εφτυσες οταν ηρθες και με βρηκες να ξερναω στην πορτα του μπαρ.






κλεμμένο από εδώ.


Πι.Ες
Αν εχεις τυχη διαβαινε, αν εχεις ατυχια τι να κανεις; (ΑΥΤΗ ειναι η απορια.)

5 σχόλια:

  1. Αν έχεις ατυχία είναι που πρέπει να διαβαίνεις ακόμα πιο αποφασιστικά γιατί θα χρειαστεί να διανύσεις ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα για να καταφέρεις αυτό που θέλεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα πάντως, αν μου τα έκανες όλα αυτά, θα σου καθόμουνα άνετα. c:
    Πέρα από τη πλάκα, τι πειράζει; Ένας άντρας λιγότερος. Και αυτό που λένε για τη καράφλα και τη τεστοστερόνη είναι μύθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πι. ες. & γέλασα βέβαια, πολύ (πόσε φίλες μου θυμίζεις!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Dooli νομιζω οτι μου λείπει αυτη η γαμουημενη αποφασιστικότητα.

    Δεσποινις Λενα, το κακο ειναι οτι η χυλοπιτα δεν ηταν ακριβως απο αντρα, if you know what i mean.Οσο για την καραφλα, τι να πω; μονο οτι την βρισκω εξαιρετικα ντεκαβλε.

    Δαφνη μου, εισαι η προσωπικη μου διαφημίστρια.

    Oλα καλα στο νησι των ανεμων;

    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή