Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ (by KTEΛ)

Οπως ολοι ξερουμε, ειμαι ενα ατιθασο επαναστατημενο νιατο, ενα πλασμα ολο ενεργεια που στιβει την πετρα και πινει τους χυμους της με το καλαμακι, μια αιωνια εφηβη, μια ταξιδιαρα ψυχη.Τις μερες που δεν επαναστατω,και δεν διαβαζω βιβλια στα οποια για να βρεις το νοημα πρεπει να ξυσεις τις σελιδες και μετα να τις ποτίσεις με δακρια απελπισιας, ταξιδευω ανα την ελλαδα σαν αλλος Γρηγορης Αρναουτουγλου και μεταφερω τις εμπειριες μου εδω ωστε μια μερα να αλλαξω τον κοσμο και να επιβαλω μειωση των τιμων στα αλκοολουχα.

Κεφαλαιο Πρωτον
Κ.Τ.Ε.Λ

1.Ο χρονος.
Στα λεωφορεια συμβαινει το εξης απιστευτο που παρακαλω να ερευνησει ο Χαρδαβελας: αν και ο χρονος ειναι φαινομενικα ιδιος με αυτον που κανεις με καποιο αλλο μεσο, για καποιο λογο παραξενο, προλαβαινεις να ακουσεις ΟΛΑ τα τραγουδια στο ipod, να διαβασεις ενα βιβλιο που δεν σου αρεσε, το περιοδικο του διπλανου σου, και ολα τα εισερχομενα σου, να τελειωσεις τα μηνυματα του whats up και να σκεφτεις ολους σου τους πρωην.Δεν ξερω τι στο πεος γινεται.Σταματαει ο χρονος;Σταματαει το ρολοι μου; Χανομαστε σε καποια διασταση; Ο οδηγος μας παει απο το Τριγωνο των Βερμουδων; ΟΧΙ; Τοτε γιατι το ταξιδι κραταει μια αιωνιοτητα και μια ωρα παραπανω απο το κανονικο;

2.Η θεση.
Η θεση αγαπημενε αναγνωστη ειναι μια αλλη πολυ πονεμενη ιστορια.Καταρχην οι αριθμοι των θεσεων δεν ειναι ποτε σε καποιο σταθερο σημειο.Στο ενα λεωφορειο θα ειναι πανω στο καθισμα του μπροστινου, στο αλλο πανω στο μπρατσο της θεσης,στο παραλο κατω απο το καθισμα.Οταν με το καλο βρεις την σωστη θεση, και πας να επαναπαυτείς στις δαφνες σου,ερχεται και ο διπλανος σου που πιθανον στην συνεχεια να κανει τηλεφωνικο σεξ, να μιλαει 4 ωρες με το αγορι της, ή η μονη προσπαθεια επικοινωνιας του μαζι σου να ειναι ενα "μπουργκκ" οταν του μαγκωσεις κατα λαθος το μπουφαν.Ενταξει υπαρχει και η μια πιθανοτητα να κατσεις διπλα σε καποιον φυσιολογικο και κοινωνικο ανθρωπο που δεν θα μυριζει κουνουπιδι.Ισως βεβαια απο την αλλη, να καθησεις μονος σου.Ναι μην χαιρεσαι γιατι πιθανοτατα μολις βολευτεις και ζεστανεις καλα και τα δυο καθισματα, τοτε θα ερθεις ο προαναφερθεν διπλανος και θα απαιτησει να παρει και το καθισμα διπλα στον παραθυρο.

3.Η σταση.
Οταν η διαδρομη ειναι μεγαλη, παντα υπαρχει μια σταση.Αγαπητε αναγνωστη, μην νομιζεις πως αυτο γινεται για να μην τετραγωνιστει ο στρογγυλος κωλαρακος σου, γινεται κυριως για να κατουρήσει ο οδηγος, και να σου κλεψει τα λεφτα η καθε βλαχα.Βασικα ισως να γινεται για να μην κατουρισεις τα καθισματα. Οπως και να χει,η σταση φιλτατε γινεται συνηθως σε ενα βλαχικο ταβερνοκαφεφαστφουντψαροπαντοπωλειο που τυχαια χρεωνει ενα τοστ ζαμπον τυρι 3 ευρω.Προσοχη, τα εν λογω φαγαδικα ειναι αμειλικτα, ισως να σου χρεωσουν τις γοπες που πεταξες στα τασακια τους ή τις ανασες που πηρες στο μαγαζι τους.Δεν θα ξεχασω ποτε ενα τετοιο ανθρωπιστικου χαρακτήρα καταστημα καπου στην Λαμια που ειχε μια τυπισσα στους τουαλετες που σου δινε χαρτι για να σκουπισεις τα χερια σου,και διπλα ειχε δισκακι για TIPS.Αν πιαστεις κοτσος φιλτατε αναγνωστη και παρεις ενα κρουασαν που σου το χρεωσαν 2 ευρω, προτείνω να πας στην τουαλετα να κατουρισεις εξω, και να κλεψεις φευγοντας και το κωλοχαρτο.ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΡS.


4.Ο υπνος.
Θα σου φανει απιστευτο αυτο που θα σου πω, μιας και οι θεσεις στα λεωφορεια ειναι βελουδινες, με ενσωματομενο ατομικο μαξιλαρακι, και κουβερτουλα,αλλα, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΣ.Και μαντεψε τι σημαινει αυτο: ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ.Το πιθανοτερο ειναι οτι ολο το υπολοιπο λεωφορειο θα κοιμαται επιδεικτικά (ροχαλητα,ποδια πεταμενα,) και εσυ θα μετρας τα δεντρα που περνάτε.Αν τυχον καταφερεις και κοιμηθεις, να ξερεις οτι ειστε 10 λεπτα μακρυά απο την προαναφερθείσα σταση, οτι ο μπροστινος σου εχει το κινητο του στο (πολυ) δυνατο και οτι ο οδηγος θα βαλει στο φουλ καψουροτραγουδα.Αν τυχον και καταφερεις και κοιμηθεις παρολαυτα για πολυ ωρα, να ξερεις οτι το στομα σου ειναι ανοιχτό,σου τρεχουν σαλακια και αυριο θα εισαι στο youtube.

5.Η μουσικη
Η μουσικη ειναι παντα οπως Δ Ε Ν την θελεις. Ρε παιδι μου αν για παραδειγμα θες να κοιμηθεις ο οδηγος θα μετατρεψει το λεωφορειο σε greek hot μπουζουκοπιστα ωστε να χορευουν τζιφτετελι οι δυο γκομενες που χει σταμπαρει στα πρωτα καθισματα. Αν γουσταρεις μουσικη, σιγουρα ο οδηγος θα αρέσκεται να ακουει το θορυβο της μηχανης.μονο.Επισης αν γουσταρεις να ακουσεις μουσικη της αρεσκειας σου, ο οδηγος σιγουρα θα βαλει καμμενα καψουροτραγουδα τα οποια εχουν ξεχασει μεχρι και οι μαναδες αυτων που τα τραγουδησαν. Και ξερετε οτι η ελληνιδα μανα ΔΕΝ ξεχνα

Φιλτατε αναγνωστη,τελος, αν προκειται να κανεις μεγαλη διαδρομη με τα greek ΚΤΕΛ μην ξεχασεις να πας στην ωρα σου, γιατι ολως περιεργως τα ΚΤΕΛ παιζει να ειναι ο μοναδικος οργανισμος στην ελλαδα που τηρει τα δρομολογια του,και αυτο ειναι ενα μαθημα που πηρα πολυ προσφατα.


9 σχόλια:

  1. Καλά τα λες ωρέ κοπελιά. Θα συμφωνήσω με όλα. Έχω κάμποσο καιρό να ταξιδέψω με ΚΤΕΛ. Τελαυταίο μακρινό ταξίδι αν θυμάμαι καλά ήταν Θεσσαλονίκη-Αθήνα. Γάμησε τα. Στο αυτό καφεαρχιδιαπωςτοειπες δεν πήρα τίποτα έχεσα κατούρησα και έπιασα και τραπέζι. Δεν τους χάλασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε Περινιο γεια χαρα! εισαι υποδειγμα πελατη τετοιω βλαχοκιτσοοτιναναι καταστημανων.
    Keep χεζινγκ (ολους).

    Καλες γιορτες και λοιπα και λοιπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα, έχεις απόλυτο δίκιο ειδικά όσον αφορά την ακρίβεια τήρησης των δρομολογίων=(
    Βρήκα το μπλογκ σου από το απίστευτο tumblr σου, οπότε γενικά καλώς σε βρήκα!
    Και καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γεια χαρα! να υποθεσω την εχεις πατησει και συ με τα κτελ ε;
    σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια,
    Καλες και χαρουμενες γιορτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θρυλλικό ΚΤΕΛ, εμπειρία κοινή Ελλήνων και τουριστών. Κι από ό,τι διαβάζω παραμένει σταθερό (μόνο την κουβερτούλα δεν είχαν, νομίζω παλιότερα. Που κι αν είχαν δηλαδή.. μια & οι περισσότεροι δεν είχαν μπάνιο μέσα στο σπίτι, δε θα τη σύστηνα. (Το κιπ χέζινγκ απαράμιλλο. Τόσο που.. αφού το 'χεις με τις μετοχές (π.χ. 'προαναφερθείσα στάση') απορώ γιατί μού σφίγγεις την καρδιά με εκείνο το- "ο προαναφερθεν διπλανος';)
    Καλές Γιορτές, Καλή Χρονιά και κιπ γράφειν/γράφινγκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δαφνη μου, τωρα το ειδα το σχολιο η γκαβη!
    μακαρι να χε κουβερτουλα, αλλα τιποτα, το περισσοτερο που μπορουν να σου προσφερουν ειναι καμια ταινια για να περασει η ωρα!

    Φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα τι έγινες Μαρούλι; Σε έφαγε η Τσιπούρα;
    Ελπίζω να περνάς καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δαφνη μου, αφου ξερεις οτι μου χαλασε το κλειδι για τον παραδεισο του ιντερνετ οποτε.

    Κοιτα αν εξαιρεσεις την εξεταστικη, και περιπου αλλα 172 προβληματα μου, ολα τα αλλα ειναι καλα!

    φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα σε όλους!
    Αυτή είναι η δημόσια ανακοίνωση του Unity Health Hospital.
    Αναζητούμε δωρητές νεφρών από όλο τον κόσμο και για καλά βραβεία, εάν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε ένα νεφρό,
    επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω χρησιμοποιώντας το whatsapp στο +1 (213) 927-2588
    ή στείλτε μας email στο unitypointhealthiowa@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή