Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

ΚΑΤΑΖΗTOYΝΤΑΙ:

απανταχου γαμηκουλες,μουνοδουλοι,αρχιδιαριδες, ανελέητοι καυλιαριδες,σαλιαριδες,γαμημενοι εγωισταροι που νομιζουν οτι θα γαμησουν τα μουνια ολου του κοσμου.

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Προσοχη.Oι δραστες την πεφτουν σε νεαρες κορασιδες που τους παραδιδουν αμαχητί οχι μονο αιδοίο αλλα και καποια αλλα ΖΩΤΙΚΑ οργανα, οποτε και αυτοι αμεσως μετα την πεφτουν και στις κολλητες,στις αδερφες,στις γατες,στις μανες,στις παραλυτες γιαγιαδεςς , και στις μπαζολες- κουτσομπολες γειτονισσες με τα στρινγκ απο την λαικη. Οι ανδρες αυτοι-ας μου επιτραπει ο χαρακτηρισμος - δεν κολυωνται πουθενα, δεν φοβουνται τιποτα και ο επομενος στοχος τους μπορει να εισαι εσυ, ή οποιαδηποτε αλλη γυναικα,γατα , μυλοπιτα ή πλαστικη κουκλα στον πλανητη αυτο, καθως οπως η γη γυριζει γυρω απο τον αξονα της,ετσι και αυτοι γυριζουν γυρω απο το πεος τους.
Για να καταλάβετε το μεγεθος του προβληματος,οσοι δραστες εχουν συλληφθεί ως τωρα κατα την διαρκειαν της καταγραφης της απολογιας τους, την επεσαν στην ανακριτρια,την κοπελα που εφερε τους καφεδες, την 60χρονη καθαριστρια που αδειαζε τα τασακια ,την κοπελα που ελεγε τις ειδησεις και στην γραφομηχανη.

ΚΑΙ

Η ΤΙΜΩΡΙΑ

Συγκεντρωση δραστων ,ξυρισμα κεφαλης,κρεμασμα επιγραφων "ειμαι τεντυμποις",περιφορα στο χωριο και επειτα δημοσιος θανατος δια υπερβολικην χρησην βιαγκραν (ωστε να αποδημήσουν καυλωμενοι και στην καρδια και στο πουλι) στην πλατεια του χωριου και αμεσως μετα βιασμον απο ελεφανταν .







Υ.Γ

Μάντεψε ποιος στίχος του παραπανω ασματος,κολλαει στο παραπανω κειμενο και κερδισε ενα ολοκληρο απογευμα με το μαρουλι,τις φιλοσοφιες του,και καφε απο την τσεπη του.

19 σχόλια:

  1. Μανίτσα πολύ τα έχεις βάλει με τσου άντριδι τώρα τελευταία κι αρχίζω να ανησυχάω...

    Ποιός σε πείραξε μαναράκι να του κάνω τη καρδιά σεφταλιά και τη σπλήνα σπληνάντερο τυλιγμένα με τα ίδια του τα άντερα να 'ουμ;

    ΠιΕς: Σε εχω δει κάπου κάπου σε ξέρω...Στις 3 του μηνού (τουτουνού) μήπως μπαι τσανς αποβιβάστηκες από πλεούμενο σε γραφικό κυκλαδίτικό νησί που αρχίζει από Σ κι έχει 7 γράμματα; Ήμανε κι εγώ εκεί αλλά έφευγα (με το εν λόγω πλεούμενο) και δεν πρόλαβα να στη πέσω...εεε να σου μιλήσω εννοώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου θυμίζει εκείνο το ανέκδοτο που λέει:
    Μετά από μία μεγάλη χορηγία στο Κρατικό Νικαίας, ο διευθυντής ξεναγεί την Μαριάννα Βαρδινογιάννη στις διάφορες πτέρυγες.
    Περνώντας από ένα δωμάτιο βλέπει η Μαριάννα ένα ασθενή στο κρεβάτι να αυνανίζεται μανιωδώς.
    - Μα πώς επιτρέπεται τέτοια πράγματα στην κλινική σας; ρωτάει σοκαρισμένη τον διευθυντή.
    - Ο ασθενής πάσχει από μία σπάνια ασθένεια, εξηγεί ήρεμα ο διευθυντής. Οι όρχεις πρήζονται και προκαλούνται αφόρητοι πόνοι. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να ανακουφιστεί.
    - Μάλιστα, λέει η χορηγός χωρίς όμως να έχει πειστεί απόλυτα.
    Συνεχίζουν την ξενάγηση και στο επόμενο ακριβώς δωμάτιο η Μαριάννα βλέπει μία νοσοκόμα να κάνει στοματικό σεξ σε έναν ασθενή.
    - Και αυτό; Αυτό πώς το εξηγείτε κύριε διευθυντά; ρωτά έξαλλη η χορηγός.
    - Α, ίδια περίπτωση, καλύτερο ασφαλιστικό ταμείο!
    Μπορεί αυτοί που περιγράφεις να έχουν την ίδια πάθηση, απλά να μην έχουν ανακαλύψει ακόμη τη μαλακία (την κυριολεκτική, γιατί από τη μεταφορική χορτάσαμε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai otan den exw ti na kanw se thimamai
    aftos o stixos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρυποκαρυδε,μια λεξη μονο: ΜΑΛΑΚΟΜΑΓΝΗΤΗΣ.

    Thoma, ισως και να χεις δικιο.Βασικα ειναι μια πολυ καλη δικαιολογια για αυτους.Αλλα απο την αλλη νομιζω οτι αυτοι οι τοσο ΓΑΜΑΩ ανδρες δεν εχουν και τοσο μεγαλο προβλημα να λυσουν με τα χερακια τους το "προβλημα".

    ουτοπια, οχι δεν ειναι αυτος ο στιχος αν και θα μπορουσε.!Νομιζω βασικα οτι ΟΛΟ το τραγουδι θα μπορουσε να ειναι η απαντηση!.
    Αλλα ειναι ρε γαμωτο ενα πολυ τελειο σημειο που ειναι απλα ΟΥΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πι.Ες Τρυποκαρυδε,σε ξεχασα. Πραγματι 3 αυγουστου πατησα το διμετρο ποδι μου -το οποιο φανταζομαι ειδες- στο πανεμορφο σουπερ χαλαρουα αυτο νησι.
    Απορω ομως στο ΠΟΥ ακριβως με ειδες, καθως εγω και η γαμαουα παρεα μου,παρολιγο να χασουμε την σταση και τρεχαμε οσαν τις σκυλες της λυσσας με τα 83892 μπαγκαζια μας οποτε κατεβηκαμε παιζει και Τελευταιες.

    Περιμενω τις ταξιδιωτικες εντυπώσεις σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. rixneis ta dixtya sou allou ma aporeis, pion apo tous duo mas den mporeis na sugxwriseis?
    Einai to mono pou anaferei kati sxetiko se pesimo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είδες που ο πόνος δίνει σοφία; Αν δε σε στενοχωρούσε δε θα μας πρόσφερες την ανάλυση. & μάλιστα δίχως ΥΓ αυτή τη φορά.
    Μόνο που χάνω κι εγώ το έπαθλο αφού το 'κι όταν δεν έχω τι να κάνω σε θυμάμαι' θα έλεγα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. νασε καλα ρε μαρουλι μου,μου δινεις κουραγιο για να συνεχισω να ζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εχουμε νικητη Mr Pikos Apikos.!

    Δαφνη αν με τσουζει λεει..

    Εμιλι κουραγιο,μπορεις παντα να γινεις λεσβια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μητέρα μου που με έκανε τόοοοοσο έξυπνο και κερδίζω σε όλους τους διαγωνισμούς! Παράλληλα το πατέρα το θείο τη γιαγιά το σκύλο τη γάτα τους φίλους μου, το σκυλί του γείτονα το παραγωγό, το σκηνοθέτη το παππού και όποιον άλλων ξέρω. Α και φυσικά εσένα που διοργάνωσες τον διαγωνισμό και μου έδωσες την ευκαιρία να αναδείξω το ταλέντο μου .
    Να στε καλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πικος απικος, περιμενω email σου με τα στοιχεια σου,για να παραλαβεις το δωρο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κοίτα δεν είναι ανάγκη να παραλάβω το βραβείο μου, καθώς δεν γνωριζόμαστε και ξέρεις είναι λίγο περίεργα αυτά τόσο για σένα όσο και για μένα. Ωστόσο η φιλοσοφία μου λέει πως ποτέ δεν αρνούμαι κερασμένο καφέ και γνωριμία με καινούργια άτομα. Οπότε αν ούτε και εσύ έχεις πρόβλημα μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου με mail μάλλον. Στα γράφω εδώ αυτά γιατί από τεχνολογία δεν τα πάω καλά και δεν μπορούσα να βρω το mail σου, να στα στείλω εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γενικοτερα, ο διαγωνισμος ηταν for fun, αλλα ξες τωρα πως πανε οι δημοσιες δηλωσεις :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μου φαίνεται πως πας να γλιτώσεις το δωρεάν καφέ. Πλάκα κάνω. Άλλωστε δεν συμμετείχα για το έπαθλο, απλά μου αρέσουν τέτοιοι γρίφοι. Μπορείς ωστόσο να λες σε κάθε άρθρο σου πόσο έξυπνος όμορφος και μετριόφρων είμαι και να πατσίσουμε χΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εμενα μαρεσει που απολο το ποστ η μονη λεξη που τονισες ηταν το ''αιδοίο''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ρε το ΖΩΤΙΚΑ τονισα.

    Εννοουσα ενα οργανο αρκετα πιο πανω απο το προαναφερθεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή