Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

-Εσυ ποτε θα γινεις μανα;


Κεφάλαιο 1
Η έμπνευση.

Ήταν καλοκαιρι θυμάμαι.Ημουν με τους γονείς μου σε μια υπεροχη βραδιά με live κρητική μουσικη που τοσο λατρευω και άφθονο κρεατικο που έκανε την χοληστερίνη μου να χορεύει με τους ρυθμούς της λύρας.Η βραδιά κυλούσε ως συνηθίζεται σε τέτοια happenings: Οι γονείς μου με είχαν παραιτήσει γιατί ολοι ήταν πιο ευχάριστοι απο εμένα και εγώ , είχα ήδη τελειώσει τα μηνυματα της whats up, είχα τρυπησει ολο το πλαστικο τραπεζομαντηλο με τις οδοντογλυφιδες,και πλεον προσπαθούσα να σκεφτω που πρεπει να καρφωσω το πιρούνι -καθώς το μαχαιρι μου το ειχαν παρει ήδη- ωστε να πεθάνω πιο γρηγορα. Και πανω που εχω αποφασισει να το καρφωσω πρωτα στο δεξι μου ματι -για περισσότερο εφέ- η μητερα μου δειχνει εναν σερβιτορο και μου λεει οτι ηταν συμμαθητης μου στο γυμνασιο και λοιπες πληροφοριες μετα τις οποιες η δεξια ακρη του στοματος μου μετακινηθηκε κατα 30 μοιρες.Ο πρωην συμμαθητής μου λοιπον, ο ανθρωπος με τον οποιο ειχα κανει την πρωτη μου κοπανα ,ο ανθρωπος που μου ειχε δειξει πως να φτιαχνω μαλαστουπες και να τις κολλαω στο ταβανι, οχι μονο δούλευε, αλλα με τα λεφτα που κερδιζε αγοραζε πανες για το δίχρονο παιδι του , και ολα αυτα ξεκινησαν απο μια άτυχη στιγμη, σαν αυτη του Πασχαλη.

Σε περιπτωση που καποιος απο εσας δεν το συνέλαβε, είπα οτι ο 20παρα-χρονος πρωην συμμαθητης μου εχει ενα διχρονο παιδι,γυναικα και δουλεια την ιδια ωρα που εγώ εχω 7 χρωστουμενα μαθηματα,ενα λαπτοπ γεματο ιους και μια κατσαρολα γεματη παπαριασμενα μακαρονια.
Κεφαλαιο 2.
H Ιστορια

Γεννιoμαστε γυμνοι,απροστατευτοι και ακολαστοι, κυριως γιατι δεν εχουμε την νοημοσυνη για να ειμαστε αλλιως. Τα πρωτα χρονια της ζωης μας αυτο που ειναι αναμεσα στα ποδια μας το αντιμετωπιζουμε οπως τα χερια μας,τα γονατα μας,τα αυτια μας , κατι δηλαδη που μπορουμε να εκθετουμε χωρις ντροπη. Και αν και οι περισσοτεροι δεν θα θελαμε, περνανε τα χρονια , και μας μεταδιδουν την ντροπη τους, και κρυβομαστε κατω απο εσωρουχα ,ρουχα και απαγορευμένες περιοχες.

Και συνεχιζουμε το κρυφτουλι μονο που εκει γυρω στα 10 , ξεφευγουμε απο τα "μη" και τα "ντροπη", και απο περιεργεια πειραζουμε τα ζωακια που κρυβουμε κατω απο τα μικρομεγαλα ρουχαλακια μας. Το διαφορετικο αυτο παιχνιδι μας προκαλει ενα τοσο εντονο συναισθημα το οποιο δεν μπορουμε να ελεγξουμε και ετσι προσπαθουμε να το αποφυγουμε λογω ντροπης και ταυτοχρονα το κυνηγάμε λογω ευχαρίστησης .

Και φτανουμε σε εκεινη την ευλογημενη περιοδο της εφηβειας οπου απο ερωτικές μοναδες γινομαστε δυαδες και ξαφνου τα χερακια μας λυνονται και αρχιζουν και κατεβαίνουν σε παρθένες περιοχες και εξερευνούν ωσαν αλλοι Κολομβοι , αυτα που με τοση επιμελεία ειχαμε και ειχαν κρυψει τοσα χρονια και ετσι απλα περναμε στην (συν)ουσια της ζωης (μας).

κεφαλαιο 3
Η συνουσια

σε πεντε απλα βηματα.
Η παρακατω διαδικασια ειναι γνωστη, για τον καθεναν απο εμας που εχει περασει το 6ο ετος της ζωης του και αν και φαινεται αδιανοητο δεν γινεται οπως ακριβως συμβαινει στα εκπαιδευτικα φιλμ της Αλεξανδρατου και λοιπών συναδελφων της.

Βημα 1.
Βρισκω καποιον ή καποια που όλως περιεργως δεν με περιμενει στο σαλονι μου με το κουπι στο χερι ωστε να με ταξιδεψει στην ηδονη .


Βημα 2.
Βρισκω ενα μερος, κατα προτιμηση χωρις κοσμο,και καμερες.
Αλλα βεβαια βιτσια ειναι αυτα,οποτε ξερω οτι μερικοι απο εσας τα σεξουαλικα ερεθισμενα νιατα, ισως νιωσετε τοσο μεγαλη ερωτικη ελξη που κατευθειαν να προχωρησετε στο βημα 5. Να θυμάστε ομως οτι οποιος βιαζεται σκοντάφτει.

Βημα 3.
Γδυνόμαστε και οι δυο και ω τι έκπληξη! φοράμε και οι δυο εσώρουχα κατω απο τα ρούχα μας .
Ισως να γδυθουμε εν μερη ισως και τελειως το σημαντικο ειναι οτι καποια σημεια μας θα παίρνουν αερα.

Βημα 4.
Βαζει(ς) προφυλακτικό. Ω ναι,χρειαζεται και αυτο για να κανεις σεξ με καποιον γιατι ω τι έκπληξη ξανα! το σαλιο δεν σε προστατευει. Παρδόν δεν καταλαβες τι λεω επειδη η λεξη ειναι πολυ επισημη και εχει και πολλα γραμματα ε; Να στο πω και αλλιως.Του βαζεις καποτα.Σκουφακι.Λατεξ.CONDOM.Duo.Durex.Το Αυτο.Ναι αυτην την αηδια.

Βημα 5.
Βάζετε το κλειδι στην πόρτα. Ω ναι αυτό το σημείο των ταινιών συνάδει με την πραγματικότητα. Το καλαμακι στον φραπε.Το stickaκι στην θυρα.Το καπακι στο στυλο.Το λουκανικο στο ψωμάκι του hot dog.To κερακι στην τουρτα.Το νερο στο αυλακι.

Κεφαλαιο 4
Το προβλημα.

Δυστυχως ομως, τα νιατα του χθες,του σημερα και του αυριο μαθαινουν για το θεμα , απο τις προαναφερθεντες ταινιες τις οποιες εγω θα χαρακτηριζα ως περιπέτειες και οχι απο μενα ή άλλους ειδικούς και αυτο σε συνδιασμο με την αντιστρόφως αναλογη πορεια των ορμονων και της νοημοσύνης τους, μπορουν να προκαλεσουν προβληματα που σιγουρα θα χρειαστουν γυναικολογο.

Το προφυλακτικο πολλες φορες λαμπει δια της απουσιας του ,γιατι οι ανθρωποι πιστευουν οτι ειναι ανικητοι,οτι ατυχηματα μπορουν να συμβουν σε ολους τους υπολοιπους και γενικοτερα οτι ειναι πιθανοτερο σημερα να κερδισουν το λαχειο απο το να τους κατσει μια γκομενα με αρρωστο γατακι.Ναι,ωραιες αυτες οι σκεψεις,ανθρωποι,αλλα δυστυχως ζουμε στην Γη και οχι στην εξωτική Ουτοπια οποτε ειναι πολυ πιθανον να συμβει αυτο:


ή αυτο που σιγουρα δεν θεραπευεται με lipozan :


Σε περιπτωση λαθους,συνηθως κατηγορούμε τον άλλον και οχι τον εαυτο μας.Πως μπορεις ομως να κατηγορήσεις τον αλλον οταν ο ερωτας ειναι μια πραξη που γινεται με την συγκαταθεση και των δυο; Μπορεις να κατηγορήσεις οσο θελεις εκεινον επειδη δεν ηθελε να βαλει προφυλακτικο αλλα οφειλεις να κατηγορήσεις και τον εαυτο σου που δεν εκλεισε τα ποδια του.Αντιστοιχα μπορεις να κατηγορήσεις εκεινη που σε αφηνε να μπαινοβγαινεις εσυ και τα αφροδισια σου,αλλα μην ξεχασεις να σου κρεμασεις την ταμπελα του Μαλακα.

Τελευταία μοιραία λόγια

-Εχω αλλεργεια στο latex. και εγω στο σπερμα σου
-Δεν μου χωραει. τι θα το ξεδιπλωσεις; Γιατι αυτο που βλεπω ως τωρα δεν χωραει,κολυπαει.
-Το ευχαριστιεμαι καλυτερα χωρις προφυλακτικο. και εγω χωρις παιδια
- Για μια φορα δεν θα παθεις τιποτα. θα το πιστευεις ακομα και αν σου πω οτι εχω χλαμυδια ;
-Δεν πειραζει μπες ετσι, αλλα ελπιζω να με συνοδευσεις μετα στον γυναικολογο
-Δεν με βολευει.και μενα δεν με βολευαν οι γοβες αλλα τις εβαλα για παρτη σου
-Ειμαι υγειης.ναι αλλα εγω εχω Aids

Κεφαλαιο 5
Η λυση


Ιδου η λυση που βγαινει σε διαφορα χρωματα,γευσεις και αρωματα και χωραει σε καθε τσεπη και τσαντακι.Μεταξυ μας δεν ειναι και πολυ οικονομικο ειδικα αν χρειαζεσαι 3-4 απο αυτα καθε μερα (τηλεφωνησε μου), αλλα σκεψου οτι σιγουρα σου ερχεται πιο οικονομικα απο ενα τεστ εγκυμοσυνης , απο μια επισκεψη στον γιατρο,απο μια έκτρωση ή μια θεραπεια για σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα και σιγουρα ειναι πολυ φθηνο σε σχεση με την ζωη σου.


Τωρα θα μου πεις οτι υπαρχουν θεραπειες και τοτε θα σου πω οτι εισαι μαλακας. Κολλας μια απλη γριπη που θεραπευεται με κοτοσουπα,ντεπον,και τα χαδια της μαμας και παρ'ολα αυτα συμπεριφερεσαι λες και σου απομενουν 24 ωρες ζωης,φαντασου τωρα να κολλησεις ερπη που δεν θεραπευεται οριστικα και πιθανοτατα σου επιφυλάσσει ταλαιπωρια διαρκειας. Το τραβαω λιγο ακομα το σχοινι,και σου λεω οτι κολλας κατι σοβαροτερο οπως Ηπατίτιδα, σύφιλη ή Aids.Για πες συνεχιζεις και εισαι τοσο αισιοδοξος; Και σε περιπτωση που δεν την πληρωσεις με αυτο το νομισμα,αλλα με το αλλο που αγοραζεις απογονους;


Ναι,τωρα θα μου πεις οτι η μητρότητα ειναι ευτυχια, και τοτε εγω θα σου πω οτι συμφωνω οταν εισαι και στην οικονομικη,και στην ψυχολογικη,και στην ,γενικοτερα, καταλληλη θεση για να το αποκτησεις.Οταν εισαι για παραδειγμα 17 , λιγο πριν τις πανελληνιες και η μονη σχεση που θες να εχεις με τα παιδια ειναι εξ-αποστασεως τοτε υποθετω οτι δεν ειναι η καταλληλη στιγμη να γινεις μανα.



Τοτε θα μου πεις οτι υπαρχουν και εκτρώσεις και τοτε θα σου πω Ναι υπαρχουν και καλα κανουν , αλλα δεν ειναι ντεπονακι που παιρνεις επειδη εχεις πονοκεφαλο.Το να πετσοκόβεσαι καθε λιγο και λιγακι δυστυχως ουτε προστασια απο ασθενειες σου προσφερει ουτε iq ωστε να μην ξαναχρειαστει να σκοτωσεις ενα δημιουργημα σου.

Τοτε θα μου πεις οτι μπορειτε να γινετε γονεις και τοτε θα παρω την πρωτη βαλεριανα της ζωης μου.Για να σκεφτω,εισαι ενας 19χρονος φοιτητης που παιρνει λεφτα απο τους γονεις του για να παρει ακομα και τσιχλες και η κοπελα σου ειναι μια επισης φοιτητρια που στεναχωρηθηκε αρχικα που εμεινε εγγυος γιατι δεν θα μπορει να μπαινει πλεον στο μινι φορεμα που πηρε προχθες απο τα Zara. Α, και μετα το πρωτο σοκ αποφασισατε να γιορτασετε την επιτυχιας σας πινοντας vodka σε γνωστο παραλιακο club. Ω ναι ειστε οι τέλειοι γονεις πως μπορεσα να σας αμφισβητήσω;.

Και επειδη καθε μου κειμενο που σέβεται τον εαυτο του πρεπει να εχει και μια παρομοιωση, ας την βαλω στον επιλογο ωστε να μας μπει καλα το 2012.
Το προφυλακτικο ειναι σαν το Martini:
Αν δεν ερθεις με αυτο , δεν μπαινεις στο party.
Νο martini,no party
για να στο πω και στα αγγλικα,που πλεον τα καταλαβαινεις καλυτερα.

Και να θυμασαι οτι εδω ολοκληρος Clooney εφαγε πορτα,
ο Τακης,Μπαμπης , Γιαννης δεν θα φαει;

15 σχόλια:

  1. Βλάκα εντάξει, είδα την φωτογραφία στο μπλογκ μαζί με τον τίτλο και τα έπαιξα......
    Με κοψοχόλιασες κοινλως!!!

    Επί τω προκειμένω όμως να αναφέρω ότι επειδή έχω 2φίλες οι οποίες έκανα εκτρωση, την έκτρωση τη δική τους θα την έχω εγώ βάρος μια ζωή γιατί ήμουν μαζί και με τις 2 στο νοσοκομείο...
    Πολλοί θα πούνε "μακριά από εμάς",
    λάθος προσέγγιση, δεν μας βρίσκει "αυτό, εμείς το βρίσκουμε.
    Φιλούμπες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωχ εμφανιζεται η φωτογραφια με το τεστ εγκυμοσυνης να υποθεσω;

    Νομιζω την προαναφερθείσα βλακεια με την υγεια μας ολοι λιγο πολυ την εχουμε κανει, το θεμα ειναι α) να σταθήκαμε τυχεροι και β) να βαλαμε μυαλο.

    Ευτυχως εγω δεν εχω ερθει ποτε σε τετοια θεση,αλλα εχω πλησιασει αρκετα μεσω γνωστων ή φιλων παντα.

    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωω μαρουλάκι γλυκό,
    προχθές περπάταγα στο πάρκο της γειτονιάς και δεν λέω εντυπωσιάστηκα,
    16-7χρονη μητέρα με κόρη από το χέρι και νεογνό στο καρότσι.
    Η έκτρωση είναι χείριστη εμπειρία και δεν ξεπερνιέται.
    Τα νοσήματα (ιδίως τα χωρίς θεραπεία) σου μαυρίζουν τη μισή σου ζωή θες δεν θες.
    Και παρόλα αυτά ο κόσμος συνεχίζει να είναι ηλίθιος.
    Είναι πιο απολαυστικό λένε...
    Σκατά με φράουλες .+-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει κάθε φορά να γράφεις τέτοια κατεβατά;
    Αρνούμαι να διαβάσω και αιτούμαι την μείωση του όγκου κάθε επόμενου ποστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχουν επίσης άνθρωποι που απλά δεν είναι έτοιμοι να κάνουν παιδιά ΠΟΤΕ (και μη μου αρχίσετε το κήρυγμα για το double negative, I'm too bored to give a fuck). Λέγονται ηλίθιοι, στόκοι, ντουβάρια και διάφορα άλλα γαλλικά.
    Συν ότι για όσους έχουν αλλεργία στο latex υπάρχουν και προφυλακτικά από άλλα υλικά. No excuse there, bitches!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σεληνοκεντρικη η εκτρωση ειναι χειριστη εμπειρια συμφωνω, αλλα πες μου ποσο χειροτερο ειναι να παγιδευτεις σε μια ζωη που μισεις και ποσο ακομα χειροτερο να μπλεξεις και ενα αθωο παιδι μεσα σε αυτο;

    Hussar (για συντομια), ελα ρε με πληγωνεις.Δεν ειναι τοσο μεγαλο,ειναι οι εικονες και ,και
    Καλα,Καλα το επομενο θα ειναι το μισο.

    Τhomas γενικα δεν υπαρχει δικαιολογια ρε γαμωτο,γιατι δεν σου ζητανε να κοψεις το μπουτσο σου και να τον βαλεις στο οξυ πριν γαμησεις και μετα να τον συρραψεις χωρις αναισθητικο.Ενα απλο γαμημενο πλαστικο περιτυλιγμα του βαζεις, και μετα το πετας και κρατας την ζωη σου, Αν ειναι δυνατον δηλαδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρέπει-ΠΡΕΠΕΙ-ΠΡΕΠΕΙ να γράφεις τέτοια 'κατεβατά' κι ακόμα μεγαλύτερα.
    Κάποια θέματα δεν ξεπετιούνται με slogan αλλά θέλουν ανάπτυξη. Αλλιώς γιατί διαβάζουμε; Θα μας έστελνες ένα sms: "προφυλακτικό καλό- έκτρωση: αναγκαίο κακό - ανεπιθύμητο παιδί:κακό" & καθαρίζαμε.
    Thanks Μαρούλι. Κι άκουσέ με σε παρακαλώ: Όσο δεν επαναλαμβάνεσαι γράφε μας μεγάλα χορταστικά posts.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χωρις προφυλακτικο το σεξ ειναι γαματο. οποιος δεν εχει κανει ποτε ελευθερο σεξ ειναι σα να καταναλωνε μια ζωη προιοντα light και ποτε δε δοκιμασε τα αυθεντικα! κινδυνοι παντου υπαρχουν, το θεμα ειναι οτι οσο περισσοτερο ρισκαρεις στη ζωη, τοση περισσοτερη απολαυση παιρνεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δαφνη, ειλικρινα ενιωσα την αναγκη να γραψω ενα τετοιο κειμενο γιατι μου φτανει εστω και ενας να με ακουσει.

    Αλλα ενταξει η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι να το διαβασω ολοκληρο και να διορθωσω τα λαθη μου.

    Ανωνυμε/η δεν ειπα οτι το σεξ χωρις προφυλακτικο δεν ειναι γαματο ,σουπερ ουαου,και γαμω, αλλα οχι τοσο υπερτατο ωστε να πεθανεις απο αυτο.

    Επισης ναι χρησιμοποιησε καποια μεθοδο αντισύλληψης και κανε σεξ χωρις προφυλακτικο αρκει να εμπιστευσαι τον συντροφο σου και αυτος να εμπιστευεται εσενα.

    Ειλικρινα δεν νομιζω οτι προλαβαινεις να τον γνωρισεις και να τον εμπιστευτεις στο δευτερο ραντεβου που του καθεσαι χωρις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να μαι και εγώ. Και λέω τώρα
    Οι μαλακίες πληρώνοντε. Μερικές από αυτές για μια ζωή. Εκτός και να το κάνεις και το δώσεις σε καποια οικογένεια που να έχει τα αρχίδια και τις ικανότητες να το μεγαλώσει. Και σε 50 χρόνια Πάμε Πακέτο.
    Η πίσω πόρτα είναι πιο ασφαλής εφόσον πληρεί τις προυποθέσεις. Το πολύ πολύ να βγει κανά κωλόπαιδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια σου φιλε περινιο!
    Η αληθεια ειναι οτι απο τοτε που ειδα το "Juno" σταματησα να λιποθυμώ στην ιδεα της εγκυμοσύνης.
    Οπως και να χει , η ζωη ισως ειναι το πιο σημαντικο πραγμα που εχουμε,οποτε ισως θα πρεπε οπως τρωμε ζαρζαβατικα για χοληστερινη να βαζουμε και κανα προφυλακτικουλι , που οσο παει γινεται και πιο νόστιμο.

    Σιχαμενη αγαπη, το εκτιμω και να ξες οτι εγω και η λεβεντογεννα σε προζμενουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η τύπισσα που πρωταγωνιστεί στο Juno είναι λεσβία στην πραγματική ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. α δεν το ξερα! Μετα απο αυτην την πληροφορια,την εψαξα και εχει γινει πολυ ομορφη-οχι οτι δεν ηταν δηλαδη.

    Και φιλε - ΟΥΑΟΥ- ειναι του 87;

    ΑπάντησηΔιαγραφή