Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Αυτο(ς) ετσουξε.

Ειναι Αυγουστος , το φεγγαρι ειναι μεγααααλο,στρογγυλο,και ολιγον τι πορτοκαλι, και απο οτι λενε οι ειδησεις του σταρ καθε χρονο,ειναι μια πολυ ερωτικη περιοδος.
Το ιδιο ερωτικη περιοδος βεβαια ειναι και η ανοιξη που ,ξερεις, ολη η φυση κανει παρτυ μαζι με τις ορμονες σου ,οι μελισσουλες ψαχνουν μελισσουλους και η γυρη κανει την ατμοσφαιρα σεξυ.Μα τωρα που το σκεφτομαι και ο χειμωνας και το κρυο, ειναι για δυο και ο Ιουλης ειναι για να βαλεις λαδι και να πας βραδι και...

Τελοσπαντων σημασια εχει οτι αυτος ο στουμπος , ο ατριχος, ο στρουμπουλος , με τις ξανθες μπουκλιτσες και τα πουτανιαρικα τα ματακια δουλευει υπερωριες ,ο τελειωμενος καπιταλας, και δεν κλεινει και ραντεβου ωστε να ξερεις ποτε και απο που θα σου ρθει. Επισης το αλλο προβλημα με αυτο το σκασμενο ειναι οτι δεν εχει στοχο.
Ναι παιδες οπως το ακουτε , ειλικρινα δεν ξερω τι εγλυψε για να παρει αυτην την θεση αλλα οπως και να χει αυτος ο στουμπος καμμια φορα εκει που παει να ριξει στο ψαχνο , ριχνει στον πρωκτο και ξερετε πως τσουζει.

Ετσι λοιπον μονο και μονο επειδη το αλλο το στραβαδι , o Βαλεντινος, ειχε μεσον, προσωπο αγγελικο, και μπουκλα για διαφημισης της Wella , αυτος που σου αρεσει:

  • σε βλεπει σαν τον μπαμπη τον σουβλατζη. ( 4o% πιθανοτητες )

Ξερεις τι εννοω.O τυπος σε θεωρει γαματη, γιατι φτιαχνεις τα καλυτερα σουβλακια,αλλα οι επαφες σας περιοριζονται σε καμια μπυρα κερασμενη αντε και στο να δειτε
κανα ματσακι μαζι.Σοβαρα τωρα ρε φιλε , ο κοντος που κραζω απο την προηγουμενη παραγραφο σε πετυχαινει και ξεχναει να ριξει στον αλλο. Παιρνει μισθο ολοκληρο με μισες δουλειες δηλαδης. Και μενεις εσυ μαλακας να λιωνεις σαν το σοκολατενιο κουνελακι κατω απο το μπιστολακι ( στην γνωστη διαφημιση), γιατι εσυ παιδι μου τον θες κολαζμενα και ο αλλος σε βλεπει τοσο φιλικα που σε λιγο θα σου ζητησει να κανεις τον Κοφι Αναν αναμεσα σε αυτον και σε αυτην που του αρεσει.

Ταδε εφη και εγενετο το φως: Ρε συ ποτε θα παμε για κανα καφε, να σου πω και για την αλλη που μου χει βγαλει την πιστη;


Προτεινομενο πιατο: ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΛΑΑΑ ΛΙΠΑΡΑ.

  • ειναι σε σχεση ( 35% πιθανοτητες )

Δεν το παιρνω παλι απο την αρχη, το πιανω απο το σημειο που εχεις ενα βελος στον πρωκτο.Και πλησιαζεις που λες , το υποκειμενο του ποθου, το ακουμπας,του μιλας,σου απανταει, βγαινεται για καφε οπου εσυ πας στην καφετερια περπατωντας 15 εκατοστα πανω απο το εδαφος, και καποια στιγμη φτανετε στο hot σημειο του απογευματος εκει λιγο πριν ερθει ο λογαριασμος οπου και αναφερεται τυχαια οτι εχει κοπελα , και οτι ειναι ερωτευμενος μαζι της και εσυ δεν ξερεις τι σε τσουζει πιο πολυ , αυτο που μολις ακουσες, ή η τιμη του φρεντο καπουτσινο σοκολατα ντεκαιφεινε με extra κανελα , χτυπημενο απο τα χερακια παρθενας ,που εχεις παρει .

Ταδε εφη και εγενετο το φως: Ναι ρε εγω δεν εχω facebook, εχει ομως η κοπελα μου και μπαινω καμια φορα,αν θες ανταρε την να μιλαμε απο κει.

Προτεινομενο πιατο: ΛΥΣΣΑΚΑ ΜΕ ΣΩΣ ΑΠΟΠΑΤΟΥ


  • ειναι γκευ ( 15% πιθανοτητες)

Με αυτον τον τυπο εχετε , τοσο κοινο γουστο που παιζει να γουσταρατε καποια στιγμη τον ιδιο ανδρα.Νταξ οσοι με ξερετε , ξερετε και την σταση και αποψη μου στο θεμα
της ομοφυλοφιλίας. Oι υπολοιποι δεν χρειαζεται να την μαθετε γιατι ειναι μια αποψη ακομα. Οπως και να χει ρε παιδι μου, το να αρεσει ενας αλλος ανδρας στον ανδρα που
σου αρεσει θεωρω προσωπικα οτι ειναι το ιδιο πληγμα με το να του αρεσει μια αλλη γυναικα , ισως και λιγο μεγαλυτερο γιατι δεν σου αφηνει την παραμικρη ελπιδα τυπου
"ισως οταν χωρισει και εγω περιμενω σαν την σχωρεμενη την Πηνελοπη,να γυρισει να με κοιταξε" που πιθανοτατα θα σου αφηνε αν γουσταρε κοπελα.

Ταδε εφη και εγενετο το φως: Κοιτα εγω δεν εκλυομαι μονο απο γυναικες.Βασικα νομιζω στην παρουσα φαση της ζωης μου ελκυομαι περισσοτερο απο ανδρες.Βασικα..

Προτεινομενο πιατο: Ενα πιτα,κρεας,γιαουρτι,με πολυ τεστοστερονη παρακαλω.

  • δεν θα σε γνωρισει ποτε. ( 9% πιθανοτητες)

Ελα σε τα μας;
Στην πουτανα πουτανιες ρε;
Μην μου πεις οτι δεν εχεις ερωτευτει ποτε καποιον του οποιου ειχες φιλησει μονο την αφισα ,την οποια και ειχες κολλημενη πανω απο το προσκεφαλι σου και προσκυνουσες καθε βραδυ πριν κοιμηθεις;
Δεν εχεις φαντασιωθει ποτε οτι φασωνεσαι με τον καλλιτεχνη που χεις κολλημα να ουμ;; Δεν εχεις αφησει ποτε σουβλακι στην μεση επειδη το στομαχι σου ειναι γεματο πεταλουδες για καποιον που αγνοει την υπαρξη σου ;
Δεν εχεις τρεξει πανω στην τηλεοραση μονο και μονο επειδη ακουσες την φωνη του;
Δεν ησουν ποτες 14;
Αντε και επειδη εγραψα ολοκληρο κειμενο χωρις να βγαλω τα απλυτα μου τα βρακια στην φορα θα σας πω μια λεξη που τα λεει ολα:

Saaakis.

Οχι,οχι δεν φανταζεστε:
Αφισες
Μπλουζακι με αυτογραφο
Ολα τα περιοδικα με τις συνεντευξεις του
Ολα τα τραγουδια του απ'εξω λες και ηταν το Πατερ ημων
Μποξερακι απο την απλωστρα του
Δυο τετραδια με φωτογραφιες του κολλημενες με τα χερακια μου
Ωρες πανω απο το Vodafon κινητο μου,μην τυχον και μπερδευτουν οι γραμμες και με παρει τηλεφωνο
Μια θεση στην καρδια του,εστω στο καμαρινι του

Ας αφήσουμε ομως τα περασμενα και ξεχασμενα , και ας πιασουμε απο το μαλλι και μια αλλη υποπιθανοτητα αυτης της πιθανοτητας που σιγουρα θα σου εχει συμβει.
Βλεπεις λοιπον καποιον στο δρομο,στο μετρο,στο πλοιο,στην τραπεζα,στην ταβερνα ,στην κολαση και κοιταζεστε τοσο εντονα που η θερμοκρασια στον χωρο ανεβαινει πεντε βαθμους και η κυρια τρια μετρα πισω σου ειχε οργασμο, αλλα ειστε και οι δυο τοσο πολυ κοτοπουλα Μιμικος, που κανεις σας δεν κανει τιποτα , και ετσι χανεστε τοσο απλα, τοσο ξαφνικα και τυχαια οσο συναντηθηκατε σε αυτον τον πλανητη.

Ταδε εφη και εγενετο το φως: Ελα ρε μαλακα,ναι ρε φτανω..τιποτα μωρε ,απο κοντα.

Προτεινομενο πιατο: σκατα με φραουλες.

  • θα σου κατσει ( 1% πιθανοτητες )

Τον σταμπαρεις,σε σταμπαρει, το Αγιο Πνευμα επισκεπτεται καποιον απο τους δυο ωστε κανει το γαμημενο το πρωτο βημα και τοτες εγενετο ο ερωτας και χαιρεται η πλασης και βγαινει ο ηλιος, και διωχνει τα συννεφα απο το βλεμμα του αγορι σου,και μια λεμονια ανθιζει στην γειτονια γιατι ο ουρανος εγινε πιο γαλανος.
Μισο να φυσήξω τις μυξουλες μου γιατι εσυγκινηθηκα.

Ταδε εφη και εγενετο το φως: σαν με κοιταςςςςς, ηλιοβασιλεμα στα ματια σου νανα..


Προτεινομενο πιατο: Τα βυζακια της μαριας* (για κερασμα).



και μετα σου λεει σφυριξε χαρουμενα μπορεις.





Υ.Γ Φευ.



*Τα βυζακια της μαριας: Το πρωτο πιατο που δοκιμασα στο διασημο Ουζου Μελαθρον,στην Θεσσαλονικη.

13 σχόλια:

  1. θεσσαλονικη φορ εβαα!!!
    αχ τα βυζακια της μαριας, πολυαγαπημενο πιατο!!


    η αναρτηση νομιζω ειναι η αγαπημενη μου!
    γουελ νταν μορουλι! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άργησες αυτή τη φορά μα η έρευνα άξιζε. Ρεσπέκτ ξανά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δαναη απο την τριτη λυκειου που πηγα πρωτη φορα , μεχρι και σημερα πιστευω οτι το καλυτερο τους πιατο ειναι "το πιατο του πολεμιστη".

    Δαφνη, ηθελα επειγόντως διακοπες οποτε καταλαβαινεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ααχχχχ τι ωραιο τραγουδιιιι..κ αυτο τ 1% σε κανει ν σφυριζειςς χαρουμενα ομωςςςςςς :))αρκει να μν αναλωνεις πολυ χρονο γι ν χωνεψεις τ προτεινομενα πιατα....ασε που δν εβαλες ποσοστο για τν πιθανοτητα να μη σε θελει ουτε για να βλεπετε μπαλα μαζι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ego den to xo dokimasei, protimousa vizakia marias :p
    plus, marouli* ithela na grapso. den toxo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το 9% εχει κλαψει πολυ, ΠΟΛΥ. και οχι για διασημα οντα, για τον οποιονδηποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μελισσουλα εχεις δικιο,αλλα.

    Λυδια,και εμενα με στεναχωρει απειρα, και δεν εννοω τον Σακης.

    Δαναη,στα βυζακια με χαλαει η μουσταρδα που ειναι βασικο συστατικο για το πιατο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσπαθώ να δω τη φωτεινή πλευρά της ζωής, αλλά μου φαίνεται ότι έχει καεί η λάμπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπάμε βυζάκια της μαρίας, μα τα χομε δοκιμάσει στας Αθήνας.

    Τα 35 και 9 είναι τόσο μα τόσο γαμημένα. Ειδικά το 9 στα μετρό, ξες, αγορίνα όμορφη στο ίδιο βαγόνι ή οπωςσκαταλεγεται, με ακουστικούλια στ'αυτάκια, κοιταζεστε και έτσι, λες να κάνω τη χαριτωμένη, να το παίξω αυστηρομουνο, τι να κάνω, και μέχρι να αποφασίσω, βγαινει πάντα πρώτος. :'( :'(

    Επίσης, εγώ έχω το πρόβλημα που δεν καταλαβαίνω αν κάποιος όταν κοιτάζει επιμόνως προς τη μεριάμ, κοιτάζει εμένα, ή την/τον αποπίσω. Ή ακόμα αν κοιτάζει έκθαμβος από την ασκήμια μου ορ σαμθην. :-/

    Πονεμένη ιστορία, ναι. :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θωμα, εμενα εχει καει η λαμπα,εχει χαθει το φεγγαρι,εχει πεσει το ρευμα , εχουν αφανιστει οι πυγολαμπιδες, εχουν χαθει τα ρεσώ οποτε..

    α)ΑΥΣΤΗΡΟΜΟΥΝΟ? αισθανομαι ολιγον τι εγγυος γιατι η λεξη αυτη ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ.
    β) εγω ευκαιρια δεν ξαναχανω.Αμα ξαναδω καποιον να κοιταει προς το μερος μου πανω απο τα δεκα λεπτα θα ορμησω. (Προσεξτε το βλεμμα σου).
    γ) εγω εχω θεμα και με το αν και χαιρετανε και ποιος ειναι αυτος που με χαιρεταει.Ειμαι σιγουρη οτι ολοι με εχουν για σνομπ μπιτς να ουμ ενω εγω ειμαι απλα ενα ταπεινο,χαζο χαμομηλακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πώς μπορείς και συνοψίζεις όλες μου τις απόψεις σε ένα ποστ... ειδικά αυτό το τελευταίο με τα σκατά με φράουλες!! χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ειναι η σοφια που εχω κερδισει μετα απο ΠΟΛΛΕΣ χυλοπιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή