Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Αναρτηση χωρις λογο υπαρξης


Ω ρε μαλακα το μισω αυτο το τραγουδι.Ωπα σορρυ με μισω που ακουω αυτο το τραγουδι και πεφτω λιγο πιο κατω απο το πηγαδι με τα (συναισθηματικα) σκατα που κολυμπαω απο σημερα το πρωι.Ω μαν σας ειπα οτι αν και νησιώτισσα δεν ξερω να κολυμπαω; Ξερετε μια φορα στα δυο χρονια που παω θαλασσα,καθομαι στα ρηχά και πλατσουριζω με τα αλλα τα παιδακια,και μετα βγαινω στην αμμο και φτιαχνω καστρακια και χαιρεταω απο μακρια τους φιλους μου που κανουν βουτιες,πατητες και με μουτζωνουν και με τα δυο τους χερια.

Τι να κανουμε μανδαμ δεν ειμαστε ολες γοργονες.

Που λετε εδω στον επιγειο παραδεισο,με τα σπιτικα φαγητο , τα λογοτεχνικα βιβλια και την πισινα ητοι το σπιτι μου στην Κρητη, εχει πεσει πολυ μοναξια ρε μαλακα. Και εχει κατεβει η δικια σας κουβαλωντας δυο ντουλαπες ρουχα για να βγαινει κιουρια καθε φορα με διαφορετικο συνολακι και διαπιστωνω ξαφνου οτι δεν εχω καποιον να βγω.

Νταξ ομως ως γνωστον ειμαι το σωστο το παλικαρι που ξερει και αλλο μονοπατι σοου ακουστε την διαδρομη που εχω χαραξει για σημερα το βραδυ. Θα βγω φορωντας κατι απλο με στρας και πολυχρωμες πουλιες το οποιο θα αφηνει εξω με σεμνοτητα τα μεγαλα μου βυζα και το ποπουλινο μου. Τα πανεμορφα υψους 1μετρου και 90 εκατοστων ποδια μου θα κοσμουν δυο απλοι 20ποντοι κοθορνοι με σβαροφσκι ενω τα μακρια ξανθια μαλλια μου θα τα αφησω κατω και θα τα πασπαλισω με γκλιτερ.Ετσι,οντας απλη,λιτη αλλα παρ'ολ'αυτα εντυπωσιακη θα κοσμισω τα ματια μου με μια γλυκια τσαχπινικη μελαγχολια και μπολικο σοβα και θα μπω στο πρωτο μπαρ που θα βρω και Θα πιω.Επειτα Θα παω στο δευτερο μπαρ και θα επαναλαβω την διαδικασια.Εαν θυμαμαι ακομη τι χρωμα βρακακι φοραω θα παω και σε τριτο μπαρ και θα κανω αυτο που ξερω τοσο καλα: Θα παραγγειλω.

Εαν αναρωτιεστε ποσα καραβια εχουν οι γονεις μου και θα γυρισω την μιση κρητη πινoντας εχω να σας πω οτι αν εχεις κουτακι και οχι τσουτσουνακι ολο και καποιος θα βρεθει να σε κερασει (fact).Αν ειμαι πολυ τυχερη καποιο αθωο μοντελο σε διακοπες θα με μεταφερει στο σπιτι μου με κινδυνο να ξερασω στο καμπριο του.


Στους φιλους και φιλες με αναγκασαν να κανω μια τετοια ζωη,να γυρναω καθε βραδυ απο καπηλειο σε καπηλειο σκορπωντας το γκλιτερ μου και αφηνωντας το μεσημεριανο μου σε καθε λογης καμπριο ενα εχω να πω:

Ελατε πισω ρε μουνια.

7 σχόλια:

  1. re kopela mou afou den to'xeis.ti to paleveis??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα αγαπητε/η ειναι προφανεστατη η απαντηση μου.
    τι θα κανω στον ελευθερο μου χρονο;
    ποσα παζλ να φτιαξω;
    ποσα μεξικανικα να δω;
    ποσα βιβλια να τελειωσω.

    εσυ τωρα παιδι μου αφου δεν σ αρεσει,τι το διαβαζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν χρειάζεται να είσαι γοργόνα μαναράκι μου. Γιατί την γοργόνα δεν μπορείς ούτε να την γαμήσεις ούτε να την φας. Οπότε ψηφίζω Μαρούλι που μπορεί να μου κάνει και παρέα στο πιώμα.
    Και παρόλο που έχεις τρομερό μειονέκτημα (δεν θυμάσαι το χρώμα του βρακακιού σου). Αν και αυτό μόνο σε καλό μπορεί να μας βγει.

    Το έχεις και το παραέχεις....Κιπ Γουοκινγκ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ρε περινιο, ποτε θα ρθω κατα κει να τα πιουμε; (δεκτοι και οι ενδιαφεροντες φιλοι σου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ηρθα μωρη αρρωστηηηηηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε με τόσο στόλισμα, γιατί φοράς βρακί; :p

    Y.Γ. Αν σε παρηγορεί σχετικά με το κολύμπι: Γεννήθηκα πάνω από μπυραρία με μπιλιάρδα, με μεγάλωσε Ολλανδέζα, ούτε μπιλιάρδο έμαθα ποτέ, τη μπύρα ούτε να τη μυρίσω, και παίζει να έπεσα στη μοναδική Ολλανδέζα που δεν ήξερε ποδήλατο οπότε ούτε κι εγώ έμαθα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατι ειμαι σεμνη καλε!

    Αχ παιζει και να εισαι η μονη που με καταλαβαινεις.Συνηθως ολοι ειναι "Εισαι απο την Κρητη και δεν σου αρεσει η Κρητη,ο Ηλιος,η θαλασσα ,τα κρητικα και ααα φρικιο!"

    Δεν ηξερα οτι η Ολλανδια εχει παραδοση με τα μπιλιαρδα.Τωρα που το σκεφτομαι δεν εχω καν βρεθει κοντα σε μπιλιαρδο ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή