Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Μεγαλες σκληρες (αουτς) αληθειες part2



Η δικια σας, εχει χαθει τον τελευταιο καιρο, οχι μονο απο τουτο δω το μπλογκ αλλα και απο τον πλανητη γη γενικοτερα.Ο λογος ειναι οτι εχω μπει στον δρομο του θεου και της μορφωσης και οπως καταλαβαίνετε, καθε βραδυ κοιμαμαι με τα βιβλια μου αγκαλια (κλαπς), παρολο που εκανα ολη μερα παρεα μαζι τους, οποτε που καιρος για φιλοσοφιες;

Παρολαυτα, συμμαζεψα τα 200-300 εναπομείναντα εγκεφαλικα μου κυτταρα και νηφαλια οπως παντα αποφάσισα να γράψω τις υπολοιπες σκληρες αληθειες οπως σας ειχα απειλήσει υποσχεθει πολυ παλιοτερα.

πληκτρολόγιο στα ελληνικα
εγκεφαλικά κυτταρα
μιουζικ
δημητριακα με γαλα

Παμε λοιπον!


11.Υπαρχουν καλυτεροι απο σενα, και ειναι και πολλοι.

Δεν ειμαι σκυλος ή το ετερον σου ημισυ οποτε μην περιμενεις να σου γλειψω τα αυτια.
Σε οτι και αν κανεις οφειλω να σου πω οτι υπαρχει καποιος καλυτερος απο σενα. Η για να ειμαι πιο σωστη,
παντα θα υπαρχει καποιος που θα αρεσει σε περισοοτερους απο οτι αρεσεις εσυ.
Ναι, ναι ακομα και αν αξιωθεις και φτασεις σε σημειο, οπου θα εισαι πιο διασημος απο την Μαντονα,που ειναι πιο διασημη και απο τον Χριστο, ακομα και σε κεινο το σημειο λεγω, δεν θα εισαι ο καλυτερος,απλα θα μπεις στην κατηγορια "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ".

Ξερεις τυπου:
-Ποιος ειναι καλυτερος ο Μπαχ ή ο Μπετοβεν?
-Ε δεν μπορεις να συγκρινεις.

Οποτε λοιπον ακομα και αν εισαι υπερηφανος για το οτι μπορεις να φας 7 σουβλακια
σε 7 λεπτα θελω να ξερεις οτι καπου εκει εξω, και συγκεκριμενα στο σπιτι μου
υπαρχει καποιος που μπορει να φαει 8 σουβλακια σε 7 λεπτα.

Με πιανεις;


12.Εισαι ενα ΤΙΠΟΤΑ με ποδια.

Εχμ, ασε με να σου εξηγησω πριν αρχισεις να σκουπιζεις τις μυξουλες στην μπλουζα της μαμας σου.
Γενικα ρε παιδι μου, ποολυυ γενικα μιλωντας, αν κοιταξεις την γη και κοιταξεις και το μεγεθος σου θα καταλαβεις οτι εχμ πως να το πουμε, ε δεν εισαι και τιποτα το αξιοπροσεκτο.Μην το κανω πιο γενικο και σε συγκρινω με το συμπαν.
Υ.Γ εαν σκέφτηκες οτι οι αμοιβαδες ειναι τιποτα επι δυο μπροστα στο συμπαν σε σχεση με εσενα, τοτε φιλε μου εισαι πολυ εγωιστης και θα το πω στην μαμα μου για να μαθεις.
Κοιτα αν δεν σου αρεσει να ακους οτι εισαι ενα τιποτα , μπορω να στο θεσω με παρομοιωση, τυπου:
  • εισαι ενας κοκκος αμμου στην Σάκχαρα.
  • εισαι μια σταγονα στον ωκεανο.
  • εισαι ενα μυγακι στην φοιτητικη κουζινα μου.
Ειδικα τωρα, λογικα αυτην την στιγμη για λιγα ατομα εισαι ολοκληρος ο κοσμος τους.Για ακομα λιγοτερα θα συνεχισεις να εισαι ολος ο κοσμος τους.
Γενικα μιλωντας τωρα κουκλα μου, παψε να ασχολεισαι με ολον τον υπολοιπο κοσμο για τους οποιους ησουν, εισαι και ΘΑ ΕΙΣΑΙ ενα νουμερο στο κινητο τους και ασχολησου με ατομα για τα οποια εισαι, ε ολοκληρο το κινητο τους ,
(συμβολισμος: YOU ARE DOING IT WRONG LETTUCE).


13. To παντα και το ποτε, ΠΟΤΕ δεν ισχυουν.

Ρε φιλε εισαι απαραδεκτος αν λες αυτες τις λεξεις και νηφαλιος.
Μην μου συγχύζεσαι αγαπητε αναγνωστη τωρα που σε βρηκα , ας το θεσουμε λογικα.
Εστω λοιπον οτι σε ξερεις εστω και λιγο. Εστω οτι ξερεις και το παρελθον σου και μπορεις να το δεις αντικειμενικα και εστω οτι το μαρουλι σου λεει μαλακιες τοση ωρα.
Δεν υπολογισες ομως το μελλον που δεν υπαρχει περιπτωση να το ξερεις εκτος και αν συμβουλευεσαι καθημερινα την γιαγια μου και το φλυτζανι της.

Και για να δεις τι ταλεντο και φαντασια που εχω, δεν θα σου φερω ως παραδειγμα μονο τα
Μιχαλης+Ιωαννα=L.F.E
που εχουν στοιχειώσει τα γυμνασιακα μου χρονια, γιατι θα μου πεις οτι η ιωαννα και ο Μιχαλης ηταν μικρα, βλαμμενα, και γεματα καυλοσπυρα οποτε εχουν άφεση .
Ε, περιττο να αναφερω οτι στην πρωτη λυκειου που ο Μιχαλης ηρθε αντιμετωπος με καινουργια γκομενακια μαθηματα, η Ιωαννα πηρε πουλο (αλλουνού).

Ας πουμε λοιπον οτι στο δευτερο πιο γαμαουα παραδειγμα μου εγω λεω
σημερα
"ΠΟΤΕ δεν θα κανω κατι με καποιον που ειναι πιο κοντος απο μενα", γιατι ε, μπορει ο τυπος που γουσταρω να παιρνει πρεζα, μπορει να τον παιρνουν αλλοι ανδρες, ε μπορει να ειναι και λιγο ανωμαλος αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μην ειναι εστω και 1 δαχτυλο ψιλοτερος μου, και
αυριο
να τα φέρει η πουτάνα η ζωή- που ως γνωστον ειναι και κοντη- ετσι , ωστε το ξημερωμα να με βρει στα λεοπαρδαλε σεντονια μου, να κοιμαμαι έχοντας για μαξιλάρι εναν τυπακο με υψος, ενα μετρο, και 2μιση εκατοστα, και αυτο πανω σε δισολα παπουτσια και τριπλες καλτσες και σηκωμενο το μακρύ του μαλλι καρφακι. (ψιλοtrue story).

14.To ιντερνετ και το famous ΔΕΝ πανε μαζι.

Δηλαδη πραγματικα το οτι το μπλογκ σου εφτασε τους 100 αναγνωστες απο εκει που σε διαβαζαν μονο δυο τρεις φιλοι υπο την απειλη της μαγειρικης σου, δεν σημαινει οτι αυριο θα σε σταματησουν φανατισμενοι αναγνωστες στον δρομο, μονο και μονο για να βγουν μια φωτογραφια με το αγαπημενο τους ζαρβατικο (ε τυχαιο παραδειγμα) και μετα να την κρεμασουν στο σαλονι, πανω απο το τζακι.Ρε πουλακι μου για να φανταστεις ΕΓΩ ειχα να αναρτησω κειμενο καμιά 10αρια μερες, και κοντεψα και εγω η ιδια να ξεχασω οτι εχω μπλογκ.

Ακομα λοιπον και στην αλλη απιθανη περιπτωση που το βιντεο που ανεβασαν οι καφροι φιλοι σου στο οποιο εισαι λιωμα σε ενα παρτυ και γαμας το μπολ με τα παγακια φτασει τα 1010011010 βιουζζζ, θα γινεις πολυ φειμουζ για ποσο; ε 2-3 μηνες θα γελαει μαζι σου ακομα και ο παπας της ενοριας,αλλους 1-2 θα το θυμαται η παρεα σου και μετα οι κοινωνια θα ξεχασει ποσο γαμιας εισαι και εσυ θα ξαναγινεις ο συνηθισμενος καθυστερας που ησουν και πριν.

Μην σχολιασω για το facebook τωρα που ειναι μερικα 15χρονα που εχουν 4999,5 φιλους και νομιζουν οτι αν τους δει η Lady gaga στο δρομο θα σκυψει και θα τους φιλησει τα ποδια χωρις να νοιαζεται αν θα της χαλασει το μαλλι αλα Πυργος του Αιφελ.Κλεισε σημερα το προφιλ σου, και θα δουμε ποιος θα σε θυμάται τον επομενο μηνα.

15.Η μουσικη που ακους ΔΕΝ ειναι η πιο γαματη του κοσμου,επειδη δεν την ακουνε και οι υπολοιποι.

Εστω οτι ρωτας τον αλλον τι μουσικη ακουει.Δεν θα σε κρινω απο αυτην την ερωτηση, αν και πιστευω οτι ειναι η πιο ηλιθια που υπαρχει, αμεσως μετα φυσικα απο το τι ζωδιο εισαι.
Eστω λοιπον οτι ο αλλος, παιρνει ενα υφος ολο καμαρι, και υπερηφανεια (σκεπτομενος προφανως ποσο γαματος ειναι και ποσο θα τον θαυμασεις για τις μουσικες του επιλογες ) και σου απανταει
"Εμ κοιτα τελευταια ακουω κινεζικη πανκ, και νιου ρειβ απο νορβηγια και ποστ πανκ απο τον πλανητη αρη."

Εμ αλλε μου; Πλακα μου κανεις; Ακους τετοια μουσικη στο σπιτι σου και εγω δεν σου εχω κατσει ακομα; Μισο να φερω το στικακι μου να μου περασεις μεσα καμποσα τραγουδια, και αμεσως μετα θα βγαλω το βρακι μου να μου χωσεις το δικο σου στικακι ,εδω πανω στον παρδαλο καναπε της κουλτουρε καφετεριας που μ'εφερες.

Δηλαδη πως μου την δινουν οι απαντησεις τυπου ειμαι-τοσο-ψαγμενος-που-οι-ψαγμενοι-οταν-χαθουν-εμενα-ρωτανε δεν περιγραφεται.Η μουσικη τρυζονακι μου, ειναι για να ευφραίνει την καρδια μας. Ο ενας την βρισκει με κλασσικη, και ο αλλος την βρισκει με παολα.Οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να θαυμασει ο αλλος τον εναν, επειδη στο σπιτι του ακουει Μπαχ.

Γενικοτερα, δεν θελω να κρινω τα μουσικα ακουσματα του καθενα, και στο κατω κατω τι ξερω εγω απο μουσικη για να μπορεσω να κρινω την μουσικη που ακους εσυ;
Απλα μην μου πουλας υφακι οταν μου μιλας για μουσικη γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να σε θαυμασω εκτος και αν μου φερεις σιντι με την μουσικη που παιζεις και δεν εννοω απαραιτητα την σχολικη σου μπαντα στην οποια ειστε 5 μαντραχαλοι που γρατζουνατε τα οργανα σας.



Και τωρα η αγαπημενη σας συγγραφεύς πρεπει να φυγει γιατι εχει και εναν προεκλογικο αγωνα να δωσει.You know, 18 Μαι φοιτητικες εκλογες και δεν συμμαζευεται.

Και εχμ το ξερω οτι σας ειχα υποσχεθει 30 σκληρες αληθειες αλλα ε, εχμ, το κατοικιδιο ελεφαντακι μου ηρθε στο δωματιο μου πρωι πρωι και αρχισε με γαργαλαει και να με φυσαει με την προβοσκιδα, και ηθελε και συνεχεια τα φυστικακια του και εχμ,ε καταλαβαίνετε δεν μπορουσα να συγκεντρωθω και,

Εφυγα.

bonus φωτογραφια γι'αυτους που εφτασαν μεχρι εδω:




Υ.Γ1 αν συνεχισω με αυτους τους ρυθμους, μεχρι να τελειωσω εγω τις 30 σκληρες αληθειες, θα εχουν γινει 30 ελαφρια ψεμματα.
Υ.Γ2 Δεν χρειάζεται να ξαναπω ποσο καλη ειμαι στο editαρισμα, το βλεπετε και μονοι σας.

26 σχόλια:

  1. Μη το ζορίζεις...αμα δε σου βγαινουν 30 δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Όσες σου βγουν. Αλλά από την άλλη μην υπόσχεσαι κιόλας...γιατί μετά πρέπει να κάνεις deliver αλλιώς θεωρείσαι ναξιόπιστη. Είναι να μην τάξεις σε αγοράκι που λένε.

    Α και συμφωνώ απόλυτα σε αυτό με τη μουσική. Περι ορέξεος κολοκυθόπιτα όπως λέει και ο σοφός λαός και όπως είπες πολύ σωστά εσύ ποιός είμαι εγώ για να κρίνω τη μουσική που ακούς εσύ. Well done μαρούλι!

    Πι.Ες: Ακόμα σε περιμένω στις βρυξέλλες, τι θα γίνει...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιτα η αληθεια ειναι οτι εχω ενα προσχεδιο με 30 αληθειες, αλλα ΔΕΕΕ, δεε ρε παιδι μου , δεν μου βγαινει.

    Ε μα δεν μπορω αγαπημενε τρυποκαρυδε , το καθε βλαμμενο, που δεν εχει αλλη ζωη περα απο το να αφηνει κομεντ στο γιουτουμπ κραζοντας οτιδηποτε δεν ακουει να μου κανει τον ΥΠΕΡΤΑΤΟ μουσικο κριτη.

    Πι.Ες 1 Δεν γινεται λατρεμενε να ρθεις εσυ στην ελλαδα; καταλαβε με, εχω και μια σχολη πισω μου στην οποια χρωσταω 20 μαθηματα.

    Πι.Ες 2 αι λοβ γιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠιΕς3 Έλα για ενα σουκου. Τα 20 μαθήματα περιμένουν τόσα χρόνια, 2 μερες παραπάνω δεν θα τους κακοφανεί...

    Πι Εσ 2+2 Αι λοβ γιου? Από που κι ως που; (χα! κανει και ομοιοκαταληξία...) Εγώ είμαι αντρας σοβαρός και παραδοσιακος. Πρώτα θα σε γνωρίσει η μάνα μου και μετά θα μου πεις ότι με αγαπας, αν το εγκρινει η μαμα φυσικά...Δεν θελω να μου τάζεις έρωτες και ιστορίες μόνο και μόνο για να με ρίξεις στο κρεβάτι, να με εκμεταλευτείς κι ύστερα να με παρατήσεις σαν στημένη λεμονόκουπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πι Ες 2+2+1 Καλε, δεν περιμενουν και ΤΟΣΑ χρονια. Αλλα τωρα που τα λες ενα σαββατοκυριακο, ε
    ξεκουρασης και χαλαρωσης δεν θα με χαλουσε!

    Πι Ες 2+2+3-1 Το πι.ες αι λοβ γιου ειναι ταινια. Ξερεις απο αυτες που βλεπουν οι γυναικες και κλαινε αγκαλια με ενα πακετο χαρτομαντηλα και μια συσκευασια οικογενειακη παγωτο σοκολατα; Ε,πηγα και γω να το παιξω μπαμπης, αντριλα -πολυ-σκληρη-για-να-κλαψει, και επι ενα δυοωρο σουρωσα και μαλιστα μεσα σε πλοιο.

    ΠιΕς χωρις αριθμο. Με εχεις εμενα για τετοια κοπελα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνο με τέτοιες κοπέλες θέλω να κάνω παρέα οπότε πραγματικά ελπίζω να είσαι τέτοια κοπέλα...;)

    ΠιΕς 33+1/3 Αν όντως θες να έρθεις για σουκου υπάρχουν φθηνά εισιτήρια και δίνω το λόγο μου εδώ πέρα ενώπιων όλονε (διότι είμαι και άντρας παντελονάτος) πως ούτε που θα σε ακουμπήσω. Αλλιώς έχεις το ελευθέρας να βγεις στο μπλογκ σου και να με ξωφτιλίσεις δημοσίως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για την μουσική ένα έχω να πω. Ακούω Χατζηγιάννη και είμαι περήφανος. Το τι κράξιμο τρώω σε καθημερινή βάση ειλικρινά δεν φαντάζεστε. Αλλά μου αξίζει και λίγο. Ορισμένες φορές ίσως πρέπει αν μου πυροβολήσουν το κεφάλι με κανόνι. Άλλοι άνθρωποι τρώνε σκατά. Εγώ προτιμώ να τα ακούω. Κανείς δεν είναι τέλειος.

    Ένας βιασμός του αξίζει του Τρυποκάρυδου. Βιασμός και στο καπάκι ξεφτίλισμα στο μπλοκ. Το κακό είναι ότι παίζει να το απολαύσει και να σου ζητήσει να το ξανακάνετε. Το ότι είναι παραδοσιακός δεν το αμφισβητώ. :ΡΡΡ
    1. Πατούσες
    2. Κώλος
    3. Βυζιά

    Εμένα γιατί δεν με καλέις ρε ??? Επειδή δεν έχω βυζιά ;

    Πέρα από την πλάκα ο διάλογος σαν ήταν απολαυστικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσύ αγόρι μου έλα όποτε θες κι ας μην έχεις βυζιά. Επίσης του είχα πει του μαρουλίου σε σχόλιο σε προηγούμενο ποστ να σε φέρει και σένα μαζί για να γουστάρουμε. Αν και τώρα που είπες για τον Χατζηγιάννη αρχίζω να αλλάζω λίγο γνώμη...χαχαχα

    Α και μιας και αναφέραμε τα βυζιά, να παραθέσω εδώ και τώρα μια μεγάλη σοφία που έχω σκεφτεί και δυστυχώς είναι πέρα για πέρα αληθινή: Τα βυζιά είναι τα αρχίδια του μέλλοντος. Σκεφτείτε το...(πάω να το συμπληρώσω και στο ποστ μου πλάκα πλάκα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α και για το βιασμό έπεσες μέσα. Τέτοιος ανωμαλιάρης είμαι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τρυποκαρυδε θα κανω οτι μου πει ο Περης.Και ελπιζω να ρθει κιολας γιατι φοβουμαι τα,
    αεροπλανα .
    Οταν λετε βιασμος; και θα αρεσει κιολας; να ρθω με κανενα στραπον;
    Ε,οχι οτι τα κανω εγω αυτα τα πραγματα .
    ειμαι κοριτσι απο σπιτι.

    Περινιο, δικαιωμα σου ειναι να ακους οτι σκατα θες.Που να δεις εγω τι σκατα ακουω ωρες ωρες!

    Πι Ες (σεξυ) Τρυποκαρυδε η τελευταια σου δηλωση πολυ με αναστατωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πέρη πρόσεξε τι θα πεις...Για την τιμή των όπλων και μόνο πες του μαρουλιού να έρθει και συνόδεψε το κιόλας αν χρειαστεί.

    όταν λέει βιασμό ο φίλτατος πέρης φαντάζομαι εννοεί πως θα με βάλεις κάτω και θα μου πετάξεις τα μάτια έξω..θέλω να πιστεύω. Το στραπ ον δεν νομίζω να χρειαστεί εκτός αν φέρεις και καμιά φίλη σου μαζί ;)

    ΠιΕς Έτσι αναστατωμένη θέλω να μου ρθεις...ραουρρρρρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προσφέρομαι να κρατάω το χέρι (και ότιδήποτε άλλο προκύψει) του Μαρουλιού καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού.

    Λέγοντας βιασμό εννοώ αυτό ακριβώς που είπε ο τρυποκάρυδος. Να του πετάξεις τα μάτια όξω χωρίς στραπόν. Ρίχτου μην τον λυπάσαι καθόλου.

    Σέξυ - αναστατωμένος - ανωμαλιάρης Τρυποκάρυδος. Μα τόσα πολλά που τα χωράς ρε αδερφέ ; :ΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χαχαχα τι λέτε ρε στα κόμεντς xDDD
    πόσο σοφό είναι αυτό το 14. ΠΟΣΟ. και το 12 και το 13. Αααχ καιρό είχα να σε διαβάσω ρε Μαρούλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τρυποκαρυδε αφου θα χω εναν τοσο καλο συνταξιδιωτη θα σου ρθω και αμα κατσει θα σε βιασω με τον τροπο που θελεις.

    (Φιου δηλαδη γιατι δεν ειχα στραπον)

    Περινιο, ετσι ειναι ο ανδρας ο σωστος εχει εκατο επιθετα να συνοδευουν το ΟΥΣΙΑστικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δαφνη. στα κομεντς γινεται το νταβαντουρι! την επομενη φορα θα ανεβασω μια τελεια (.) και η ουσια θα ειναι τα κομεντς απο κατω (φακκ τη καινοτομία!)

    Λεφακι, πες μου τι φωτο θες; ντυμενη? γυμνη? με καποια αλλη διασημοτητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λοιπόν έλα γιατί μόλις πρόσφατα ανακάλυψα ένα φανταστικό ιταλικό εστιατόρια, από κεινα τα μικρά τα παραδοσιακά που πρέπει να σε πάει κάποιος μυημένος για να τα ανακαλύψεις, το οποίο θα σε ξετρελάνει...(υποθέτω αυθορμήτως και αυθαιρέτως ότι είσαι λάτρης του καλού φαγητού)

    ΠιΕς ευτυχώς που δεν έχεις στραπ ον. Φαντάζεσαι να ψάχναν τη βαλίτσα σου στο αεροδρόμιο; Τι θα τους έλεγες...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ειμαι λατρης αρκει να μπερδευονται περιεργες γευσεις. Κοιτα η αληθεια ειναι οτι η μαμα μου με λεει μιζερη και οτι "ξαγλω" το φαγητο σαν κοτα, αλλα εμμ, οχι οχι ειμαι λατρης.

    ΠιΕς μπονους: συνηθως στα αεροδρομια μου ψαχνουν τα μαλλια για ναρκωτικα (τρου στορυ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και συνήθως έχεις ή τσάμπα σε ψάχνουν; Καλά τι μαλλί έχεις; Αφάνα a.k.a. σπουργιτοφωλιά;

    ΠιΕς: Μην ανησυχείς πάντως, έχω εγώ ναρκωτικά, δεν χρειάζεται να φέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τρυποκαρυδε ενα απλο ποζεροπορτοκαλι μαλλι εχω και κατι για το πουτσο τζιβες που ευχε κεινη την μερα να τα χω πιασει κοτσο πανω.

    Και ρε γαμωτο ΔΕΝ ειμαι τοσο ηλιθια ωστε να περασω ναρκωτικα Κρητη-Θεσσαλονικη και μαλιστα με αεροπλανο.( Σε τετοιες περιπτωσεις χρησιμοποιω πλοιο-τρενο )

    Πι.Ες Ξερεις τα (ελαχιστα) αδυνατα σημεια μου.
    Πι.Ες2 ΝΙαααααρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγώ πλαι έχω πολλά αδύνατα σημεία (γενικά είμαι άντρας που υποκύπτει στις αδναμίες του) και ένα από αυτά είναι οι γυναίκες με τζίβες. Ένα άλλο είναι οι γυναίκες (.) (τελεία) αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης...

    ΠιΕς Σλλλουρρρπ
    ΠιΕς2 Σοβαρά τώρα θά ερθεις η τζάμπα κάθομαι και νιουρίζω...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εχω τα βασικα συστατικα: κουτακι, βυζακια και τζιβες, χελ γιεα! (αν και δν ανηκω στην κατηγορια βυζακιων που σ αρεσουν).

    πιΕς μολις βρω φρι ταιμ θα παρω το τζετ του μπαμπα μου ή τα εισητηρια που ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ και θα σου ρθω

    νιαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ηντανε το κουτάκι μωρέ κοπέλι;

    Τώρα για τα βυζάκια πρέπει να το συζητήσουμε το θέμα. Κατ'αρχάς μην τους βάζεις υποκοριστικό, τα υποτιμάς και δεν κάνει. Τα Βυζιά είναι μια μεγαλειώδης έννοια και σαν τέτοια πρέπει να την αντιμετωπίζουμε. Φαντάζομαι λοιπόν διάβασες το υπέρτατο άρθρο μου. Πες μου...σε ποιά κατηγορία ανήκεις; Μπορώ να βαστήξω μέχρι κατηγορία πεπόνι, παραπάνω μου πέφτει λίγο βαρύ αλλά αι γουίλ γκιβ ιτ α τράι τζαστ μπικόζ ιτ'ς γιού!

    ΠιΕς Δεν νομίζεις ότι μονοπολούμε λίγο το κόμμεντ σέξ(ιον) του υπέροχου μπλόγκ σου και στερούμε από τους αναγνώστες σου το ενδιαφέρον και την δυνατότητα να σχολιάσουν κι εκείνοι;
    ΠιΕς2 Που να στα στείλω τα εισιτήρια μανίτσα; Θα χρειαστώ τα προσωπικά (πολύ προσωπικά όμως) σου στοιχεία και εξάλλου πρέπει πρώτα να μου πεις εσύ ποιές ημερομηνίες μπορείς για να στα κλείσω
    ΠιΕς3 Είμαι τρελλός εγώ, μη με βλέπεις έτσι. Αν πεις το ναι στα κλεινω επιτόπου κι ας μην έρθεις και ποτέ.
    ΠιΕσ4 γκρρρρρρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. το κουτακι ειναι το λιλι,Το πουτι.Η τρυπα ρ αδερφε!

    εμ, ρε παιδι μου, στειλε μου ενα ιμαιλ να σε στειλω ιμειλ.

    γουρουνι (κυριολεκτικα) στο σακι θα παρεις?

    Τα Υ.Γζ και την φλεγουσα (?) ερωτηση που μ κανες θα στην απαντησω στο ιμειλ. μιαου΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. είσαι έτοιμη;...Wait for it...here it comes....

    gadalf13@yahoo.com (δεν το περίμενες ε;)

    Κι επειδή έχεις δίκιο, για το γουρούνι και το σακί, αν μπορείς να εσωκλείσεις στο φάκελο και κανα-δυο φωτογραφίες σου θα σου ήμουν υπόχρεος. Τίποτα σπουδαίο...μια ολόσωμη με μαγιώ, μια ολόσωμη με βραδυνή τουαλέτα, μια ολώσωμη ημίγυμνη και μία κοντινή προσώπου. Α και μία ακτινογραφία θώρακος, μια πανοραμική της οδοντοστοιχείας σου και μια γενική εξέταση αίματος-ούρων. That's all :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μερικες φορες φερνεις πολυ καυλωτικα παραδειγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή