Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Παπαγαλιστεια 2011.







ENOTHTA 1: Tα πετρινα χρονια.



Πριν απο δυο χρονια τετοια μερα, ιδρωνα πανω απο ενα βιβλιο γ'λυκειου, παρεα με εναν βαρυ σκετο ελληνικο , μια παυλιδης φραουλα και ενα ποτηρι νερο, ενω τα σχεδια μου για το βραδυ ηταν τα προηγουμενα συν τα Αποτυπωματα, η καμμενη εκπομπη που με τοσο φανατισμο εβλεπα.. (Ναι ναι παντα ημουν ενα ενδιαφερον party animal.)


Που λετε κεινες τις εποχες που αν ημουν η Ιστορια θα τις αποκαλουσατε Μεσαιωνα, η πιο ευχαριστη σκεψη μου ηταν το μνημοσυνο της προγιαγιας μου , που και να θελα δεν μπορουσα να κουβαλησω και το βιβλιο μου μαζι.


Οκ μπορει να υπερβαλλω λιγο , αλλα οσοι περασατε απο πανελληνιες και ειχατε στοχο να μπειτε σε καποιο ανωτατο ιδρυμα και οχι απλα να παρετε απολυτηριο και να το κρεμασετε πανω απο το τζακι στο εξοχικο ωστε να μην φαινεται πολυ αδειος ο τοιχος, ειμαι σιγουρη οτι θα καταλαβατε τι εννοω।


Ας φυγουμε ομως σιγα σιγα απο κεινα τα χρονια τα μαυρα τα οποια μου προκαλεσαν μια μορφη προσωρινης μαλακυνσης.Να παρε ματι για να καταλαβεις τον διαλογο παρακατω , λιγο μετα την 4ωρη πρωτη προσπαθεια μου να μαθω αυτολεξη 2 σελιδες ιστοριας.




Μαρουλι αγκαλια με το βιβλιο: Μα, τι ωρα ειναι; (ξεψυχισμενα σαν παιδακι της Αιθιοπιας που χει να φαει 2 μηνες)
Μανα που στύβει πορτοκαλια: 9 παιδι μου.
Μαρουλι αγκαλια με το βιβλιο: Τι ωρα ειναι; (λιγο πιο δυνατα εχοντας μαζεψει τις τελευταιες μου δυναμεις.)
Μανα που στυβει πορτοκαλια: Ακριβως την θελεις; 9 και τεσσερα λεπτα.

Μαρουλι αγκαλια με το βιβλιο:Καλα με δουλευεις; Πες μου τι ωρα ειναι..(κανοντας την χαρακτηριστικη εκνευριστικη κινηση προς το καρπο που υποτιθεται οτι ειναι το ρολοι)
Μανα που στυβει πορτοκαλια: Μαρουλι χαζεψες; ειπαμε 9 και πεντε.
Μαρουλι αγκαλια με το βιβλιο: (σηκωνομαι εξαγριωμενη) Καλα αφου δεν μπορεις να μου πεις τι ωρα ειναι αυριο , θα παω να δω μονη μου στο κινητο μου.




End of the story.













Υ.Γ Ημουν θεωρητικη.Και επειδη μας καναν τα δυο τρια οι σπαστικοι θετικοτεχνολογικοι συμμαθητες μου, θα τους πω απο εδω αυτο που παντα ηθελα να τους πω:

θεωρητικη ρε μουνια.





ΕΝΟΤΗΤΑ 2: Τα βελουδινα χρονια.




Που λετε ηρθαν οι πανελληνιες και ξεχασα και μισην ερωτηση στην πουτανα την ιστορια , και πηγα και αδιαβαστη στα αρχαια και ομως αριστευσα η τσουλα και το γιορταζα καμια 90αρια μερες.Και τα σφηνακια μου ηπια, και τα μπουκαλια , μου άνοιξα και τα ξενιχτια μου εκανα, και τα τραπεζια επιτυχιας μου, και στο μαγουλο της μανας μου κυλισε ενα δακρυ (απο χαρα ρε) , και η λατινικου μου σοκαριστικε (δεν με ειχε για πανω απο 10) και το λαπτοπ μου επήρα (εβδομη μπηκε η δικια σας εις την τοσο δυσκολη σχολην).




Απο την ημερα που βγηκαν οι βασεις δεν ημουν πλεον η ιδια.Περα απο χρωμα μαλλιων αλλαξα και ιδιοτητα: απο εν δυναμη φοιτητρια, εγινα εν ενεργεία φοιτητρια.(πουστη αριστοτελη ακομα σε θυμαμαι)



  • Λοιπες κοσμοϊστορικές αλλαγες μετα τις πανελληνιες :

Αλλαγη τοπου εργασιας στο facebook,

Αλλαγη βαθμιδα εκπαιδευσης στο facebook,

Αλλαγη σεξουαλικου προσανατολισμου

Αποκτηση κοινωνικης ζωης

Αποκτηση καρτας για ατμ

Αποκτηση πασου.

Μετακομιση

Ηρωικη εξοδος απο το Νησι (το γνωστο με τα 5 γραμματα)




ENOTHTA 3 : Τα χρονια της εργασιας και της χαρας



Coming soon.




Τωρα εσεις θα αναρωτιεστε τι ντρανκια παίρνω και σας τα λεω ολα αυτα.Σε 4 μερες αγαπητοι αναγνωστες ξεκινανε οι πανελληνιες. Και μπορει τωρα να λεω γελωντας οτι σε κανενα μαθημα δεν πηγα τελειως διαβασμενη, οτι στα αρχαια πηγα χωρις να χω διαβασει αριστοτελη και ομως επεσε , και οτι ειχα σκονακια στα λατινικα και βαριομουν να παω να τα τσεκαρω αλλα τοτε ψυχολογικα ημουν λες και περπαταω στο πρασινο μιλι.Και μαλιστα σαν να ειμαι στο τελευταιο μετρο. Οποτε αναγνωστες μου



  • Αν δεν δινετε πανελληνιες: αραξτε αδερφια, δεν σας αφορα τιποτα στις επομενες γραμμες.

  • Αν προκειται μεσα στα επομενα δυο χρονια να δωσετε πανελληνιες:Κουραγιο, και αν ειστε θεωρητικη ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ αριστοτελη.

  • Αν δινετε τωρα πανελληνιες: ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ, γιατι κυριως αυτο χρειαζεστε.







Υ.Γ Το ξερω οτι εσεις που δινετε πανελληνιες δεν προκειτε να διαβασετε εγκαιρως αυτο το κειμενο ΑΛΛΑ οταν με το καλο τελειωσετε και πανε ολα καλα , θα δειτε οτι ΕΓΩ ειμαι αυτη που σας εστειλε τυχη οποτε θα μου χρωστατε και καφε. (σσσσσσατανικο σχεδιο.)




12 σχόλια:

  1. Έτσι κι εγώ πριν 2 χρόνια πανελλήνιες! (ουαου!!) Αξέχαστες στιγμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω θυμαμαι ειχε παει ο Σακης γιουροβυζιον και δεν μπορουσα να συγκεντρωθω (ασχετο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν δεν τα πανε καλα, υπαρχει ο κινδυνος της καταρας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θετική rulez ρε μουνια! Θεωρητική sucks! Γαμώ την Αντιγόνη τη πουτάνα...Καλά έκανε και την έσφαξε στο τέλος ο άλλος (αν θυμάμαι καλά...όχι ότι με ενδιαφέρει κιόλας...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ είμαι μια από τις χιλιάδες που δίνει.
    Δεν έχω καθόλου άγχος μέχρι στιγμής γιατί ξεκινάμε με έκθεση που σημαίνει ότι και το φαινόμενο του θερμοκηπίου να μας βάλουν ΑΠΛΑ θα γαμήσω γιατί γαμάω στην έκθεση γενικότερα.
    Με αγχώνει λίγο η κατεύθυνση, αλλά θα κάνω σκονάκια στα all star και κουτσά στραβά κάπως θα την παλέψω.
    Γενικότερα οι πανελλήνιες είναι μια υπέρτατη μαλακία, και από τρίχα την έχουν κάνει τριχιά.
    ΣΙΓΑ ΜΩΡΕ ΠΙΑ. ΕΛΕΟΣ. λες και αμα κάποιος δεν πάει καλά τελειώνει η ζωή του εκεί.
    ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Είναι απλά μια δοκιμασία. Και εγώ να σας πω την αλήθεια, επειδή είμαι μέσα στο τρυπάκι αυτή την στιγμή, θεωρώ ότι είναι περισσότερο δοκιμασία αντοχής και όχι κάτι άλλο.
    Ναι εντάξει θα περάσεις κάπου, αλλά μέχρι να περάσεις σου έχει φύγει η κωλάρα.
    Και ούτως ή άλλως το ταξίδι μετράει, κι όχι η Ιθάκη.
    ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το κομικ που υποτιθεται κραζει τους θετικοτεχνολογικους γαμαει και αποδεικνυει ποσο γαματοι ειναι οι θετικοτεχνολογικοι! φακ γιεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τρυποκαρυδε, η αντιγονη γαμιεται και το δεχονται και η θεωρητικοι.Αυτο δεν σημαινει ομως οτι οποιος την βρισκει με τα μαθηματικα ειναι καλυτερος απο καποιον που την βρισκει με τα θεωρητικα.Η το αναποδο.

    Κ. εγω επιμενω στο ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ, αλλα μιας και εσυ επιμενεις στο πατροπαραδωτο ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, δεν θα στο χαλασω.

    Α ναι, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

    Ανωνυμε, ηδη εχω εκνευριστει με το λαπτοπ μου που αρνειται εδω και μερες να συνεργαστει μαζι μου ή τουλαχιστον να μου δωσει την εργασια μου, μην με συγχιζεις περισσοτερο!

    Φανη, δεν σε πιανω.

    Υ.Γ αν δειτε κανα αστερι να πεφτει καντε μιαν ευχη για το λαπτοπ μου! (αχ βαχ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. που λες οτι αν τα πανε καλα ΕΣΥ εισαι αυτη που τους εστειλε τυχη! κ λεωωωωωω... οτι αν ΔΕΝ τα πανε καλα, υπαρχει ο κινδυνος της καταρας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν τα πραγματα δεν πανε καλα, ο αποκλειστικος υπευθυνος ειναι ο Μητσοτακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Tarquinius (ε; Λατινικά β'λυκείου) is Μαρούλι lover.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ωχ, ωχ τωρα το προσεξα!
    θυμησε μου , τι σημαινει;

    Υ.Γ η αληθεια ειναι οτι στα λατινικα δεν ημουν για πανω απο 10. Κατι η κωλοφαρδια, κατι που ηταν το τελευταιο μαθημα και ξεσκιστηκα στο διαβασμα απο την χαρα μου, θεοκουτσα θεοστραβα το πιασα το 17 κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή