Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Eλα να παμε στο νησι.

Προσφατως ηρθα στο πατρικο μου το οποιο βρισκεται σε εξωτικο ελληνικο νησι με 5 γραμματα , που εχει χρυσαφενιες παραλιες και μαυροπουκαμισαδες αντρακλες που σε φερνουν σε οργασμο με ενα κοιτασμα τους.Οπως καταλαβαινετε ενω ειμαι ενα κοριτσι στο δρομο του θεου και της υγιεινής διατροφης , οταν γυρναω στο πατρικο μου αποκταω ΟΛΕΣ τις δυο τρεις κακιες μου συνηθειες.

Συγκεκριμενα το καθημερινο προγραμμα μου στο νησι με τα πεντε γραμματα και τα δυο θαυμαστικα διαμορφωνεται ως εξης:

13:00 εγερσης μετα ξυλου απο τον μικρο μου διμετρο αδερφο.
13:05 κατάποση οτιδηποτε φαγωσιμου υπαρχει μεσα στο σπιτι και μπορει να θεωρηθεί ως πρωινο.
13:30 παρακολουθηση τηλεορασης ακομα και αν αυτη δειχνει τι στρινγκ εβαλε στην προχθεσινη της παρτουζα η Τζουλια -χωρις επιθετο-την-ξερετε.
15:00 μεσημεριανο απο τα χερια της μαμας
16:00 οικογενειακη τηλεοραση και πειραγμα απο τους γονεις
17:00 προβολη ταινιας.
19:00 φρουτακι(α)
20:00 ηρωικη εξοδος.
23:59 εξολοθρευση ολων των αλκοολουχων του νησιου ωστε να μην παρασερνονται οι ανηλικοι και οι υποψηφιοι πανελληνιων.


Μην νομιζετε ομως αγαπημενοι μου αναγνωστες οτι η ζωη κυλα τοσο υπεροχα σε τουτο το νησι, γιατι αν κυλουσε δεν θα ηταν η ζωη μου αλλα νεανικη σειρα στον ANT1.Αν και ξερω οτι δεν σας ενδιαφερει εγω θα σας τα πω γιατι αν τα κρατησω μεσα μου θα βαφτουν οι τοιχοι του σπιτιου κοκκινοι αντι για τα πασχαλινα αυγα.

Houston we have 1 problem

Την πρωτη μερα λοιπον που προκαλω ριγη συγκινησης με την παρουσια μου στους γονεις μου, η μαμα μου, φέρνοντας μου τα τρίγωνα πανοράματος που κουβάλησα και τελικά έφαγα μονη μου, μου λεει οτι θελει να μου δειξει κατι να χαρω. Εμενα το μυαλο μου πηγε κατευθειαν σε δωρακια , τυπου οτι μετα απο 18 χρονια ο διδάκτωρ νονος μου θυμηθηκε οτι καποτε ειχε πεταξει ενα παιδακι σε μια κολυμπήθρα και μου στειλε μια λαμπαδα η εστω ενα 100ευρω. Με προσγειωνουν αποτομα οι δικοι μου τυπου "20 χρονων γαιδουρα, σιγα μην σε χτυπησει και στην πλατουλα να ρευτεις" και μου λενε οτι προκειται για ντοκουμεντα 20χρονων πριν τα οποια η μαμα μετετρεψε σε DvD .Ενθουσιαζεται η δικια σου, γιατι λεω θα δω τους γονεις μου νιους και ατιθασους, θα με δω και μενα ενα κουκλακι ζωγραφιστο. Ε, ΝΑΙ.

expetations:
ο πενταχρονος εαυτος μου στην μνημη μου ειναι ως εξης : ενα μικρο πανεμορφο παιδακι με ξανθες μπουκλιτσες και γαλαζοπρασινα ματακια, το οποιο παιζει ανεμελα στα χορταρια φορώντας ενα υπεροχο ροζ φορεματάκι , οπότε περιμενω να δω αυτο το αναγεννησιακό αγγελακι στην οθονη.

reality:
ο πενταχρονος εαυτος μου ειναι ενα μπαουλακι διαστασεων ενα (μετρο) επι ενα (παλι μετρο),
το οποιο και συμπεριφερεται σαν καθυστερημενο ενω κραταει στα χερια του γυρω στα 10 κεφτεδακια απο τα οποια αλλα πεφτουν κατω και αλλα μεσα στο στομα του.Τουλαχιστον εχω γαλαζοπρασινα ματια.

Μετα το πρωτο μεγαλο σοκ, και την καζουρα απο τον αδερφο μου, μου λεω για να με παρηγορήσω τα εξης: "Μην ανησυχείς Μαρουλι βαθιες ανασες, αυτο θα ειναι το οικογενειακό μας μυστικό.Βαθιες ανασες Μαρουλι τα κεφτεδακια αυτα ηταν πολυ πιο μικρα απο τα συνηθισμένα κεφτεδακια".
Ε και την επομενη μερα ηρθε το επομενο μεγαλο σοκ, οταν ενω ειχαμε καλεσμενους η μαμα βρήκε πολυ γαμαουα ιδεα για happening το να δουμε αυτες τις σκληρες εικονες ολοι μαζι.Πολυ φοβαμαι οτι τωρα που εμαθε οτι μπορει να γινει η κασετα dvd οτι τιποτα δεν θα την σταματησει.

μικρο Υ.Γ: Μηπως αλλαξω ψευδωνυμο απο Μαρουλι σε Κεφτες.;


Hοuston we have 2 problems

Το νησι αυτο , του οποιου τα καρπερα τα χωματα παταω τωρα, εχει 300 μερες τον χρονο ηλιο και ζεστη. Να σας το πω και αλλιως , να ζηλεψετε. Οταν εμεις στην υπολοιπη ελλαδα κολυμπαμε σε κεντρικους δρομους για να παμε στις οποιες δουλειες μας, σε τουτο δω το νησι κολυμπανε στις προαναφερθεισες χρυσαφενιες παραλιες χωρις να νοιάζονται που το ημερολογιο δειχνει Οκτωμβρη.
Ερχομαι και εγω, με ενα μπικινι κατω απο το παλτο μου και ονειρα για ουζα κατω απο τον ηλιο, και τσαλαβουτηγματα σε παραλιες , και το μονο που βλεπω τοσες μερες ειναι συννεφα και σταγονες πανω στα γυαλια μου. Σκατα με δυο μπαλες παγωτο ρε.

Hοuston we have 3 problems

Εγω προσωπικα δεν νηστεύω απο επιλογη.Δεν με νοιαζει αν σοκαριστηκες αγαπητε μου αναγνωστη.Δεν προσεβαλα την επιλογη σου να νηστεψεις , μην προσβαλλεις την δικια μου.
-Ακολουθει ξεσπασμα σαρκοφαγου ζωου-
Δεν μπορω ρε γαμωτο δεν μπορω αλλο πια με τα χορτα και τα ζαρζαβατικα.Περιμενα και γω να παω στην γιαγια μου να μου ετοιμασει τις σπεσιαλιτε της που περιλαμβανουν κρεας και μου βγαινει η πρασιναδα, μην σχολιασω το οτι ειναι hardcore και ουτε γαλα δεν μας επιτρεπει. Θελω κρεας , κρεας μαγειρεμενο, τωρα ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ . Ω θεοι τι τιμωρια ειναι αυτη για το ανθρωπινο ειδος;
-τελος ξεσπασματος σαρκοφαγου ζωου που βρηκε αλατισμενα αγγουρακια και το ριξε στην μασα-
Που λετε δεν μπορω να το καταλαβω. Ο θεος μου θα με κρινει απο το αν κατασπαραξα ενα γουρουνακι μεγαλη τεταρτη ή οχι;
Και στο κατω κατω,, αν πραγματι υπαρχει και στο τελος πραγματι κριθω, προτιμαω να με κρινει ΑΥΤΟΣ και ΟΧΙ η γιαγια που ειναι ετοιμη να μου ριξει μπουφλα οταν με βλεπει με το παγωτο στο χερι.

Hοuston we have κατι σαν 4 problems

Ετσι για το τελος ριχνω εναν προβληματισμο που με βασανιζει εδω και περιπου δυο ωρες. Ειδα που λετε μια διαφημιση στην τηλεοραση και μου φυγε η μπανανα απο την μυτη παιδια μου! Δυο λεξεις: Junior Masterchef. Παιδια πλακα κανετε;
Καταρχας το εχετε ξεφτυλισει με την μαγειρικη σε μια χωρα που Δ Ε Ν εχει να φαει. Ου να μου χαθητε παπαρες αντε καντε κανα τηλεμαραθωνιο ή καμια δωρεα με τα χιλιαρικακια που δινεται σε 3 βλαμμένους για να κρινουν τις τηγανητές πατατες μερικων δεκαχρονων.
Κατα δευτερων ποια διανοια ειχε την ιδεα να βαλει 8χρονα παιδακια να μαγειψουν; Και στο κατω κατω τι ενδιαφερον προκαλουν καποια κουτσουβελα που μαγειρευουν; Αν θελετε να κανετε ενα πραγματικα ενδιαφερον προγραμμα, καντε το εξης: βαλτε μερικα κουτσουβελα να κρινουν διασημα εστιατορια και μαγειρες με χρυσους πουτσ σκουφους. Τα παιδακια ειναι πολυ ειλικρινή και σκληρα για να τους γλυψουν κανοντας μμμμ, καιι μμμμμ.

Αντε μου στο διαολα εγκεφαλικα αναπηροι.Παω να φαω τα πασχαλινα κουλουρακια που εκανε η 45χρονη μαμα μου, και που ειμαι σιγουρη οτι ειναι πολυ καλυτερα απο ολες τις μικροσκοπικες μαλακιες που σερβιρουν στις πιατελες για γιγαντες ολοι αυτοι οι αναγνωρισμενοι απο κανεναν ελληνες σεφ..






το μαθατε πιστευω οτι ερχονται rockwave. ARGGGGG.



Υ.Γ Καλες γιορτες ρε παιδια!




5 σχόλια:

  1. Δεν περνάς και άσχημα Μαρούλι. Σε ζηλεύω λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περινιο μην με ζηλευεις καθολου! Σημερα με ελιες και νεροβραστες γαριδες την εβγαλα.
    Μετα απο λιτρα αλκοολ δεν ειναι οτι καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα σου πω κατι σοφο: ολα τα προβληματα λυνονται
    1)τοτε απλα ησουν 1 μικρο παιδακι,ειν φυσικο να βγεις σ 1 βιντεο,λιγο αχαρο λιγο κλαψαριακο δν ξερω τι,γιατι ησουν παιδακι και στ @@ σου η καμερα..θα πρεπε ν σε αποσχολει που τωρα 19χρονη γαιδουρα ποζαρεις σε βιντεο και φωτο και βγαινεις σαν το αναποδο γαμωτο και τις βλεπουν ολοι οι φιλοι και οι γνωστοι στο φατσοτεφτερι..
    2)ο καιρος εφτιαξε,αυριο παμε θαλασσα
    3)πηγαινε στην εκκλησια
    4)απο αυτην την εκπομπη θα μαθεις και συ να μαγειρευεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.youtube.com/watch?v=k8DMco4ZcHc&feature=related

    Αφιερωμένο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαΧΑΧΑΧΑΧαχαχαχ..

    θα μου ταιριαζε καλυτερα αν ελεγε ενα τονο κεφτεδακια τοσα δα :D

    you can call me κεφτε. :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή