Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Η αντιπέρα όχθη.


Οπως λενε και τα παιδια απο πανω, Love is noise and love is pain , ακομα και αν (νομιζεις οτι ) δεν υπαρχει αγαπη στην ζωη σου.

Σε περιπτωση που δεν το καταλαβατε απο το εξαιρετικο ασμα του προλογου, παλι σημερα θα προσπαθησω να σας κλαφτω μιλησω για την αγαπη και πιο συγκεκριμενα για τον ερωτα.

Χθες λοιπον, η δικια σας παρταρε ασυστολα.Μα το πρασινομελι μου ματι , σας το ορκιζομαι (και) στα πανακριβα μεταξωτα βρακια μου, οτι δεν πηγα χθες στο παρτυ με διαθεση να πιω.
Εγω πηγα εκει, γιατι μου ειχαν ταξει Βανδη και ποπκορν.Ε η ωρα περνουσε , τα ποπκορν τελειωναν και η Βανδη πουθενα- μονο αυτες τις περίεργες μουσικες που ακουνε οι νεοι σημερα ειχε.Ε τι να κανω για να ξεχασω τον πονο μου και να ακουσω την dubstep καλυτερα επρεπε να πιω.Ε αφου σας ειπα την δικαιολογια μου, καταλαβατε: οπως γινεται καθε φορα , αρχισα να κλαιγομαι στους διπλανους μου που ηταν επισης πιτα και καναμε μαζι παρεα στο τσιμεντο και τα αδεια πλαστικα ποτηρακια, φιλοσοφώντας.

Την προσοχη σας παρακαλω.
Το κειμενο ειναι διαδραστικο.
Ακολουθειστε τα μπουτια τις εικονες


  • H αντιπερα οχθη.
Ηρθες σε αυτον τον κοσμο μονος σου.
(EKΤΟΣ και αν εχεις καποιον διδυμο αδερφο.Αν εχεις σταματα να διαβαζεις εδω.Σε αυτο το κειμενο δεν σας παιζουμε εσας τα διδυμα.)
Μην σε πιάνουν τώρα τα απαισιόδοξα σου,τυπου "μονος ηρθα , μόνος θα πεθάνω" γιατι θα αρχίσω να τραβάω τα βυζιά μου. Μπορει λοιπον να ηρθες μονος σου, αλλα οπως εχει αποδειξει η ιστορια, ο ανθρωπος απο την φύση του είναι ενα κοινωνικό ον. Οποτε , παντα θα επιδιωκεις να εχεις διπλα σου καποιον/ους, είτε ως φίλο, είτε ως εραστή, ,ειτε σαν εχθρο ρε φιλε.
Σε αυτον τον κοσμο ηρθες KAI ανιδεος.
Δεν ξερεις πως ηρθες (τουλαχιστον μεχρι να σου πουν την γνωστη ιστορια με τον πελαργο), δεν ξερεις γιατι ηρθες, δεν ξερεις πως να χρησιμοποιησεις αυτο που εχεις στο βρακι σου. Οχι μονο δεν ξερεις πoιο και προς τα που θα ειναι το επομενο σου βημα, δεν ξερεις καν που θελεις να πας.

Λοιπον τωρα, θελω να ενωσετε τα ποδια σας , οπως το πιπινι της φωτογραφιας:


Δεν πειραζει αν εσεις δεν εχετε τα ατριχα μπουτακια τσι κοπελιας, ή αν τα δικα σας δεν εχουν βουλες φωτος επανω τους Για να σας παρηγορησω, τα δικα μου εχουν γδαρσιματα και μελανιες γιατι ειμαι πολυ ατσουμπαλη tiger στο κρεβατι.Αλλα ας αφησουμε τα πονεμενα μπουτια μου και ας παμε παρακατω. Οπως θα δειτε στην ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΗ εικονα παρακατω (ναι ατιμουτσικα παλι μπουτακια θα δειχνει), τα μπουτια μας δειχνουν τον απωτερο στοχο μας σε αυτην την πουτανα την ζωη.

Η υπεροχα επεξεργασμενη εικονα:


Λοιπον, πιστευω οτι η εικονα ειναι σαφεστατη περα απο καλοeditαρισμενη.Ειμαστε στο αριστερο μπουτι, θελουμε να παμε απεναντι στο δεξι μπουτι αλλα δεν μπορουμε γιατι στην μεση υπαρχει ενα κενο/μια κατηφορα.Θελουμε καποιος ή κατι να μας περασει απεναντι.

Οποιος πιστευει οτι θελουμε να παμε στο εχμ, στα μπουτια της κοπελας ας κανει πρωτα σεξ και μετα ας διαβασει αυτο το διαδραστικο κειμενο που ξεχειλιζει απο σοβαροτητα (και μπουτια)

Οποτε, αυτο ψαχνει ο καθενας μας με τον τροπο του.


Το μεσο για να παει απεναντι. Αλλος με τα ιντερνετικα τα τσατια, αλλος σε καπηλεια που βρωμανε πατσουλι, αλλος στα χαπακια που τον κανουν να βλεπει δρακους, αλλος με την μουσικη, αλλος με τους εραστες της μιας βραδιας,αλλος με την κηροζινη σε σφηνακια, αλλος με τις στρασατες σακουλες απο τα Gucci, και τα Dolce & Cabbana.


Ισως θα θελατε να βαλω μια ταμπελα στο δεξι μπουτι.
Δεν ξερω αν μπορω ή ξερω ή εστω θελω να κολλησω μια ετικετα στο μπουτι μου ωστε να σας δωσω ακριβως να καταλαβετε που θελετε να πατε.Εξαλλου στον καθενα ο προορισμος ειναι διαφορετικος.Ενδεικτικα ομως -αν επιμενετε- , μπορειτε να παραγγειλετε ταμπελες οπως:

"Welcome to Γαληνη .Εnjoy your stay" ή
"Welcome to Ολοκλήρωση. Εnjoy your stay" ή
"Welcome to Ευτυχια. Εnjoy your stay" ή
"Welcome to Ερωτα enjoy your stay" ή
"Welcome to εγω enjoy your stay" ή
"Welcome to Οικογενεια. Εnjoy your stay" ή
"Welcome to Ιθακη. Εnjoy your stay"




  • Η κλαψα που νομιζατε οτι γλιτωσατε
Εγω,οπως και σεις ψαχνω.
Την συγκεκριμενη περιοδο, ψαχνω πλατες να με κουβαλησουν οχι απεναντι,
αλλα εστω μεχρι το κενο αναμεσα στα μπουτια.
Και ΔΕΝ βρισκω και απελπιζομαι.
Και οταν τον βρισκω, απλα με παει ενα-δυο βηματα προς τα δεξια και με αφηνει ή τον αφηνω γιατι απλα καταλαβαινω/ει οτι μαζι δεν μπορουμε να παμε ουτε καν μεχρι το περιπτερο.

Και ψαχνω.

Ψαχνω καποιον, να με περασει απεναντι.

Να με παει στην αντιπερα οχθη.

Υ.Γ Επειδη σε λιγο θα με παρουν τα ζουμια, οποιο παλικαρι πιστευει οτι μπορει να κουβαλησει στις (γυμνασμενες κατα προτιμηση) πλατες του, εμενα και το 10κιλο μυαλο μου απεναντι ας αφησει ενα comment.

15 σχόλια:

  1. Θέλεις να σου χαϊδέψω τα μπούτια ; :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. περη προτιμω να μιλησουμε για μπουτια υπο το φως των κεριων και την συνοδεία κρασιων.
    Μετα βεβαια μπορεις να προβεις σε τετοιες ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ πραξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι τα θες τα κεριά τα κρασιά και τον διάλογο μωρέ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητό Μαρούλι,
    μόλις γύρισα από το φροντιστήριο μετά από ένα εφιαλτικό τρίωρο κατεύθυνσης κι όλο χαρά μπήκα στο blog μου για να ξεχάσω τον -ίδιο- πόνο μου.
    Σε παρακαλώ αν βρεις κάτι διαθέσιμο, ειδοποίησε με μετά τις 25 Μαίου. Εννοείται πως εσύ θα κρατήσεις το καλύτερο κομμάτι κι όλα τ'άλλα θα τα βρούμε μωρέ μην αγχώνεσαι.
    Επίσης σε παρακαλώ πριν μου γνωρίσεις το επόμενο θύμα μου σιγουρέψου για τρία βασικά πράγματα:
    α) Δεν τον λένε Μάκη ή Γεράσιμο
    β) Δεν είναι Κριός
    και
    γ) Δεν κατάγεται από την Κεφαλονιά.
    Οτιδήποτε άλλο όχι απλά καλοδεχούμενο, πετάω την σκούφια μου σου λέω.


    ΥΓ: Ελπίζω να κατάλαβες πως προσπάθησα να σου δείξω δύο βασικά πραγματάκια
    α) ότι βρίσκομαι στην ίδια μοίρα με εσένα
    ΚΑΙ
    β) ότι βρίσκομαι στην ίδια μοίρα με εσένα!

    xxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον λενε Ερωτύλο, μένει στα Ν.Π. της Αθήνας
    σπουδαζει Μηχανικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητό Μαρούλι, έχεις δύο επιλογές.
    Ή να σου αφήσω σοβαρό σχόλιο, οπότε και θα με πεις μαλάκα, δήθεν και σοβαροφανή που το παίζει ιστορία επείδή είναι μεγαλύτερος και καλά ή να σου αφήσω ασόβαρο σχόλιο, οπότε και θα με πείς μαλάκα, κάφρο, λιγούρι. όπως και να χει το βρισίδι δεν το γλιτώνω φαίνεται (ούτε το μαλάκας) κι επειδή μ'αρέσει να μου μιλάνε βρώμικα θα τα κάνω και τα δύο και θα το αφήσω στην κρίση σου...

    Aπάντηση No1

    Παρε τα πρασινομελια σου μάτια, τα βυζιά σου (που απ'οτι έχω καταλάβει σου αρέσει να τα τραβάς) και τα μπούτια σου κι έλα να με βρεις και σου υπόσχομαι ότι όχι μόνο δεν θα χρειαστεί να περάσεις από το ένα μπούτι στο άλλο, αλλά κάτι τέτοιο θα είναι πρακτικώς αδύνατον μιας και το ένα με το αλλο θα είναι πολύ μακρια και ίσως να κάνουν μέρες να ανταμώσουν (αν με εννοείς). Πάρε και τον Περι μαζί σου, γιατί είναι φίλος και αδερφός, να στα χαιδεύει για να μην νιώθουν μοναξιά. Εν ολίγοις μην ψάχνεις άλλο...με βρήκες ;)

    Απάντηση 2η

    Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί εχώ βρεθεί κι εγώ εκεί που είσαι. Όλοι μας κάνουμε τέτοιες σκέψεις, όλους μας πιάνει η απογοήτευση ορισμένες φορές, όλοι νιώθουμε μόνοι και ψάχνουμε για ένα στήριγμα. Η αλήθεια όμως είναι - και μου πήρε η αλήθεια είναι, πολύ καιρό για να το καταλάβω, να το συνειδητοποιήσω και να το χωνέψω - πως δυστυχώς ή ευτυχώς (ευτυχώς εγώ πιστεύω) πως κανείς δεν θα σε πάει απέναντι. Μόνη σου θα πας. Δεν χρειάζεσαι κανέναν να σε παέι. Τρου στόρι! Όσο πιο νωρίς το αντιήφθείς τόσο καλύτερα για σένα. Και για να το πάω κι ένα βήμα παραπέρα...ποιός σου είπε ότι πρέπει να πας απέναντι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. poios sou eipe oti den eisai idi apenanti mi sou po!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κ.ολοι βρισκομαστε στην ιδια γαμημενη μοιρα.Αμα βρω καποιον με αυτες τις προδιαγραφες (για ζωδιο δεν σου υποσχομαι τιποτα,γιατι αρνουμαι να κανω τετοιου ειδους ερωτησεις) θα τον δεσω μεχρι να τελειωσεις τις κωλοπανελληνιες.

    Ερωτυλε, θυμησου να σου στειλω ενα μικρο ερωτηματολογιο 30 σελιδων που εχω ετοιμασει για να δω αν οντως ειναι οι δικιες πλατες αυτες που ζητω.

    ανωνυμε η ερωτηση σου με προβλημάτισε πολυ.Αλλα ΔΕΝ μπορει να ειμαι απεναντι γιατι ΚΑΤΙ λειπει.Αρνουμαι να πιστεψω οτι ειναι ετσι η απεναντι πλευρα που τοσο εχω οραματιστει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τρυποκαρυδε η πρωτη σου απαντηση με εστειλε στα πατωματα κυριολεκτικα-επεσα κατω απο τα γελια.Ισως φταιει οτι υπαρχει ακομα πολυ αλκοολ μεσα μου απο χθες ή οτι την τελευταια βδομαδα εχω καταστρεψει τα 1/3 των εγκεφαλικων μου κυτταρων και συνεχιζω την εξολόθρευση με μεγαλη επιτυχια

    .* Φλυαρια *.)

    Τωρα για την δευτερη σου απαντηση, εχω να πω οτι αρνουμαι να δεχτω οτι το ΜΟΝΟ μου στηριγμα ειμαι εγω.Εννοειται οτι το μεγαλυτερο μου στυριγμα ειναι το δικο μου μυαλο-σωμα-ψυχη (αν υπαρχει), αλλα απο μονα τους μορουν να με πανε μεχρι ενα σημειο.Εγω θελω να ξεπερασω αυτο το σημειο.

    Κανεις δεν μου ειπε οτι ΠΡΕΠΕΙ να παω απεναντι.Απλα ειναι κατι που νιωθω εγω απο μικρη. Απο οταν εκανα τις πρωτες μου εσωτερικες αναζητησεις (εκει γυρω στα 2), καταλαβα οτι δεν μου φτανει εδω που ειμαι.Δεν μου αρεσει.Δεν μπορει να ειναι μονο αυτο πως να στο πω;

    Ειμαι πολυ ψωνιο και αρνουμαι να δεχτω οτι ηρθα εδω μονο και μονο για να κανω αυτο που κανω τωρα :να επιβιωνω (και να κλαιγομαι).

    Στα φυσιολογικα μου θα κρατουσα την πρωτη σου απαντηση.Ουτε καν θα διαβαζα παρακατω γιατι θα ημουν απασχολημενη με το να ψαχνω εισιτήρια για να ρθω να σε βρω.
    ΑΛΛΑ τωρα που με εχουν πιασει τα "γυναικεια" μου, τα συναισθηματικα οποτε θα κρατησω την δευτερη.

    Υ.Γ Ουτε οι απαντησεις ειναι το φορτε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ώπα, κάτσε γιατί μου φαίνεται έγινε παρανόηση...

    Ποιά απάντηση μου πήρες για σοβαρή και ποιά για αστεία; Η Σοβαρή ήταν η πρώτη να ξέρεις. Επίσης δεν χρειάζεται να ψάξεις για εισιτήρια, σου έχω βρει ήδη εγώ. Εσύ φέρε μόνο αυτά που είπαμε και κάνα βρακάκι πρόστυχο.

    Στα αστεία τώρα, η απάντηση είναι μπροστά στη μύτη σου. Σου χτυπάει το κεφάλι και την αγνοείς επιδεικτικά. Θέλεις να είσαι κάτι άλλο από αυτό που είσαι; Δεν είσαι ευχαριστημένη/ικανοποιημένη; Πάρα πολύ όμορφα. Γίνε αυτό το κάτι άλλο που θές. Σταμάτα να είσαι αυτό που δεν σου αρέσει. Από σήμερα κίολας. Αλλά κάντο μόνη σου! Ο άλλος τι σου χρειάζεται; Να τον σέρνεις μαζί σου για να σε κάνει να νιώθεις καλύτερα παρατηρώντας τις δικές του ατέλειες και ξεχνώντας τις δικές σου; Αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι ότι είμαστε αυτό που είμαστε, κανείς δεν είναι τέλειος κι όμως μέσα στην ατέλεια μας ο καθένας είναι τέλειος για τον ευατό του. Γίνε αυτό που θες, άρχισε να βλέπεις και να θεωρείς τον εαυτό σου ολόκληρο. Γιατί είσαι ολόκληρη από μόνη σου, δεν χρειάζεσαι κάποιον άλλον να σε συμπληρώσει. Και μόνο τότε θα μπορεί κάποιος να σταθεί επάξια στο πλάι σου, όχι για να σε συμπληρώσει ή να σε κουβαλήσει, αλλά για να σε συνοδεύσει. Ισότιμα. Θα είστε δυο ολόκληροι άνθρωποι που απλά περπατάνε πλάι πλάι με το ίδιο βήμα.

    Κι επειδή πολύ μαλάκωσα και χαλάω το δημόσιο προφίλ μου, που με τόσο κόπο έχω χτίσει...φέρε και γόβες (10ποντες και άνω) και οτιδήποτε άλλο αξεσουάρ κρίνεις εσύ απαραίτητο (χειροπέδες, μαστίγια κτλ) ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. θεωρησα οτι και οι δυο απαντησεις ειναι ισαξια σοβαρες.

    Βασικα την αστεια σου την απαντηση πρεπει να την σκεφτω πολυ σοβαρα, αν και με μια πρωτη αναγνωση διαφωνω σε πολυ βασικα πραγματα οπως το ΓΙΑΤΙ χρειαζομαι εναν αλλον/η.

    Τεσπα δεν μπορω να σου δωσω μια απαντηση στο ετσι ενω ακομα δεν εχω πιει καφε.

    Υ.Γ εχω ΟΛΑ αυτα που ζητας. ειδοποιησε με μονο οταν ειναι ετοιμα τα εισητηρια μου.νιαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aegean airlines. Αναχώρηση Πεμπτη 12 Μαιου 8:40
    Επιστροφη 17 Μαιου 20:15. Στείλε μου στοιχεία ταυτότητας ή διαβατηρίου

    Έλα και θα συζητάμε την αστεία μου απάντηση στα διαλείματα. Θα σου δώσω κι ένα βιβλίο να διαβάσεις. ραουρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. λεω στην μαμα μου να μου πλυνει τα καλα μου τα στρινγκ και σου στελνω τα στοιχεια μου.

    Υ.Γ μπεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γουφ γουφ (έχω σηκώσει μπροστινά χέρια, ανασαίνω γρήγορα με τη γλώσσα έξω και κουνάω ουρά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή