Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Οι men και οι δε.




O τιτλος αγαπητα μου παιδια ειναι ψιλοασχετος, αλλα πρωτη φορα σκέφτηκα τοσο εξυπνο τιτλο μονη μου και ηθελα να σας πουλησω μουρη βαριεμαι να σκέφτομαι καινουργιο.
Σημερα λοιπον θα μιλησουμε για ενα ειδος ανθρωπων πιο μισητο
  • απο αυτους που κορναρουν συστηματικα 1,2 δευτερολεπτα μετα που το φαναρι γινει πρασινο.
  • απο αυτους που μιλανε στο τηλεφωνο στο λεωφορειο, διπλα στο αυτι σου, και φωναζουν λες και μιλανε στον κυρ-Ανεστη, τον αρχιτσελιγκα στην απεναντι βουνοκορφη.
  • απο αυτους που εξερευνουν το κινητο σου χωρις να σε ρωτησουν.
  • απο τα ζωα που πεφτουν πανω σου σε μισοαδειο πεζοδρόμιο και δεν σου ζητανε καν συγνωμη
και οχι, δεν καταλαβες ακομα ποσο εκνευριστικα εκνευριστικοι ειναι.

Οι ανθρωποι αυτοι λοιπον, παντα σε συζητηση περι σεξ , σνομπαρουν ολα τα υπολοιπα ζωα με την οποια ικανοτητα ομιλιας, που -αν ειναι δυνατον- συνευρισκονται ερωτικα με αλλα ζωα του ιδιου ειδους.Ναι ναι, εν ετη 2011 υπαρχουν ανθρωποι που αρνουνται τις βιολογικες τους αναγκες και χαρακτηριζουν οποιονδηποτε αλλον ανθρωπο εχει ικανοτητα να εφρασει τις σκεψεις του επι του θεματος ως "πεο/μουνοδουλο", "λυσσαρη", ' στερημενο'. Ω ναι γιατι αυτοι οι ανθρωποι φιλτατε αναγνωστη -οπως υποστηριζουν- δεν σκεφτονται ποτε το σεξ, και ειναι κατι που δεν συζητανε οταν ειναι αλλα ατομα μπροστα.

Ωπα.Διαβασες και εσυ Ποτέ;

Συγνωμη μεγαλε που θα σε απογοητευσω αλλα το σεξ ειναι μια fucking βιολογικη αναγκη..Οσο χαμηλο iq και αν εχεις δεν παιζει να μην νιωθεις ερωτικη επιθυμια ποτε.
Οσον και αν δεν θελω να σε χαρακτηρισω ετσι, εισαι ανθρωπος.Ναι ξερω οτι δεν σου το λενε συχνα, ομως εισαι.Και οπως οι υπολοιποι της φυλης σου, ετσι και εσυ εχεις καποια βιολογικα ζωωδη ενστικτα εκτος και αν προερχεσαι απο αλλο πλανητη, οποτε παω πασο γιατι δεν ξερω πως λειτουργειτε εκει.

Εδω λοιπον, στην γη που κατοικούμε, συνηθίζουμε να αναπαραγόμαστε
( ή καλύτερα ευχαριστιομαστε την διαδικασία αναπαραγωγής) κάπως έτσι ,εκατομμύρια χρονια τωρα, αλλα επειδη εισαι και μικρο αθωο παιδι θα στο δωσω να το καταλαβεις ως εξης:


Αν τωρα εσυ εχεις καποια αντιρρηση επι του θεματος, ή αν εχεις να προτείνεις καποια καινουργια μεθοδο περιμενουμε τα email σου στο morganfreeman@yahoo.com ή αν δεν εισαι γνωστης της τεχνολογιας θα χαρουμε να δουμε το ταχυδρομικό περιστερι σου στην εξης διευθυνση: ακρη θεου,αρχες αλλαχ, 3 συννεφο δεξια.


Πως αναγνωρίζουμε λοιπόν, τα οντα αυτα που θελουν να αποκαλουνται ανθρωποι:


Γυναικες του ειδους.


Οι κοπελες του ειδους ειναι απο τις χαμηλοβλεπούσες που κοιτανε χαμηλα ,- στο υψος του καβαλου συγκεκριμένα-μονο και μονο για να υπολογίσουν ποσο μεγαλο ειναι το τσουτσουνι σου.Τις αναγνωριζεις συνηθως οταν η συζητηση παει προς στο σεξ ,οπου πριν ακομα προλαβουν να αναφερθουν τα δυο πρωτα γραμματα της λεξης ,εκεινες εχουν προλαβει να παρουν μια εκφραση λες και μολις καταπιαν γαλα που εχει ληξει εδω και 20 μερες.
Η ξινιλα τους συνοδευεται συνηθως απο τις εξης φρασεις:

-τς! ελεος.

-τς! πωπω , καλα δεν σας ενδιαφερει τιποτα αλλο;

-πωπω, αγαμητε/λυσσαρα.

-καλα μονο εκει εχετε το μυαλο σας;

-τς τς τς. (σκετο, ενω παραλληλα γυρναει το βλεμμα της, στο παιδι που μπανιζει επεναντι τοση ωρα)

Ισα μωρη.Τι νομιζεις οτι εισαι reborn virgin επειδή έβαλες άσπρο στρινγκ;

Λες και δεν ξερουμε οτι τραβας γραμμες πισω απο την πορτα του δωματιου σου για να υπολογιζεις ποσες μερες ακριβως εχουν περασει απο την τελευταια φορα που εκανες σεξ.
Και να σου πω και κατι αλλο;
Εσυ εισαι γεματη ταμπου και αντιμετωπιζεις το σεξ επιφανειακα .
Αστα διαλα συγχύστηκα παλι.


Ανδρες του ειδους.


Οι ανδρες του ειδους, οταν παει η συζήτηση προς το απαγορευμενο-τζιζ-κακα θεμα ΣΕΞ, αρχίζουν λογύδρια για:
  1. το ποσο ηλιθιος ειναι αυτος που του εφτιαξε τον καφε γιατι του εβαλε 3 κοκκους ζαχαρης παραπανω (μπας και καταφερουν να αλλαξουν θεμα)
  2. το ποσο κακο ειναι το σεξ πριν το γάμο ( dude, νομιζω οτι πληρωνονται απο τον Παπα)
  3. ποσο μαλακες ειναι. (με επιχειρηματα)
  4. το οτι δεν πρεπει να μιλαμε δημοσια για τετοια θεματα αλλα καλυτερα να τα κραταμε για τον εαυτο μας. (μαντεψε τι κανεις εδω και μιση ωρα, asshole)
  5. το οτι εκεινοι ποτε δεν ασχουνται με το ανδρικο τους μοριο. ποτε.
Οχι ρε φιλε, μην αναφερεις το 15ο επιχειρημα σου, το καταλαβαμε οτι εσυ δεν εισαι σαν τους αλλους, γιατι δεν βλεπεις ποτε τσοντες και τον αυνανισμό τον εχεις συναντησει μονο στον Μπαμπινιωτη και αυτο τυχαια γιατι επεσε το κατοικίδιο ρακουν σου πανω στον τομο , που με την σειρα του επεσε κατω μισανοιχτος στο συγκεκριμενο λήμμα.
ναι ρε σε πιστευω απλα guess what;

Ξερω τι εκανες χθες το βραδυ.

Ναι, ναι, ξερω οτι πρωτα chatαρες με αλλοδαπες καυτες επιδειξιομανείς γκομενες που πεταξαν τα βυζια τους στην internetικη μαπα σου,ενω εσυ βαριαστεναζες τρώγοντας ποπκορν και σκεφτομενος απο ποτε εχεις να χρησιμοποιεις το εργαλειο ή μαλλον απο ποτε εχουν να στο χρησιμοποιησουν.
Ω ναι και μετα ξερω οτι εβλεπες hentai και τελειωσες την ωρα που η γαπωνεζα γκομενα-ντυμενη sailormoon ηρθε σε οργασμο με την βοηθεια του τερατομορφου τυπα με τα 8 πλοκαμια.

α! κανε μου την χαρη και guess και κατι αλλο.


Ολοι σε αυτην την καφετερια, (ναι μιλαω και για τον 98χρονο παππου απεναντι μας και για την χαζη 40χρονη με το hello kitty τσιμπιδι στο πλατινε της μαλλι, που καθεται 20 μετρα μακρυα μας) εχουμε καταλαβει οτι λες τετοιες μαλακιες περι αυτοσυγκρατισης, και πνευματικης ενωσης γιατι γουσταρεις τρελα την γκομενιτσα της παρεας, που διαβαζει ποιηση και εχει σταβλο στην αυλη του σπιτιου της γιατι περιμενει τον πριγκιπα με το απρο το αλογο.


μαλάκα


Που λες φιλε μου μου την σπανε ολοι αυτοι οι ψευτοσοβαροι που αντιμετωπιζουν την ερωτικη ελξη ως ανωμαλια, ως κατι κακο και μεμπτό. Και ολοι εμεις που κανουμε το λαθος να ποθουμε σαρκικα εναν που μας αρεσει, ειμαστε μουνοδουλοι και πουτσοδουλες.Α στα διαλια πια.
Και εσυ την βρισκεις με εικονικους πλοκαμανθρωπους που πηδανε εικονικες γκομενες , αλλα εγω δεν σε πρηζω με το τι θα ηταν σωστο να κανεις.

Για ολους εσας λοιπον, απο μενα ,με πολυ καυλα, αυτο:


Επισης σημερα παιδια μου θα χαρείτε να μάθετε οτι ειναι Η παγκοσμια ημερα της μπριτζολας και της πιπας. Οτι απο τα δυο και αν γιορτασατε, ελπιζω να περασατε υπεροχα!


Συμπερασμα (επαναλαμβανεται για εκεινους που χαθηκαν σε φαντασιωσεις σκεψεις):Xαρειτε τον ερωτα, παντα με προφυλαξεις, και κλειστε τα αυτια σας στα πρεπει των αναργασμικων γνωστων σας.


viva la sexual revolution




Υ.Γ δεν υπαρχουν πονηρες λεξεις, μονο φυσιολογικα μυαλα.
Υ.Γ σημερα επισημα πλεον εκλεισα 1 μηνα απο την φορα που καταπια το πρωτο μου σκουλαρικι. yea i am a survivor.

4 σχόλια:

  1. Πολλά από αυτά τα άτομα που το παίζουν παρθένες και σνομπ όταν έρχεται η κουβέντα στο σεξ είναι γιατί νιώθουν ντροπή για αυτά που έχουν βιώσει κατά καιρούς.

    Π.χ.

    - Γαμήθηκαν με τον γκόμενο της κολλητής του ή γάμησαν την γκόμενα του κολλητού τους. Τύψεις.
    - Έχουν κάνει παρτούζες περισσότερες από 3 φορές. Σεξομανία.
    - Επιδόθηκαν σε περίεργα και ιδιαίτερα όργια που το 90% του φυσιολογικού κόσμου που απαυτώνετε σιχαίνονται να τα κάνουν. Ανωμαλίες.
    - Ψάχνουν την σεξουαλική τους ταυτότητα. Γκέι/λεσβίες
    - Δεν μπορούν να κάνουν σεξ/έρωτα για διάφορους παθολογικούς λόγους. Κούκου /βιασμός.
    - Δεν έχουν γνώμη γιατί απλά δεν ξέρουν τι είναι αυτό. Αγάμητοι / Αγάμητες.

    Αλλά δεν αντιλέγω πως υπάρχουν και τα άτομα που λόγω κοινωνικής θέσης και της εικόνας που βγάζουν προς τα έξω φοβούνται μην τυχόν και την αλλοιώσουν λέγοντας για το ποια στάση τους αρέσει ή αν πηδήχτηκαν εχτές το βραδύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περινιο δεν ξερω αν σου εχει τυχει ποτε -ή αν μονο σε εμενα τυχαινουν οι βλαμμενοι- αλλα ειναι καποιοι ανθρωποι που σνομπαρουν το σεξ.Αν δεν θες να μιλησεις το καταλαβαινω. Αλλα οχι να λες ολους τους αλλους αγαμητους και να υποστηριζεις οτι εσενα ΠΟΤΕ δεν σε απασχόλησε το θεμα.

    Επισης δεν λεω να μην λες πως πηδιεσαι με το έτερον ήμισυ -γιατι ουτε εγω το κανω αυτο- αλλα οχι γενικα να σνομπαρεις μια συζητηση ψιλοφιλοσοφικου περιεχομενου τυπου "ναι η οχι στον ερωτα της μιας βραδιας" στην οποια μπορουν να απαντησουν οι περισσοτεροι απο αυτους που ανεφερες.

    δεν ξερω, τι σκατα, μαλλον μονο σε εμενα πεφτουν οι βλαμμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ είπα πως υπάρχουν άνθρωποι που σνομπάρουν το σεξ και ανέφερα ορισμένους λόγους γιατί το κάνουν. Επίσης συμφώνησα πως υπάρχουν και αυτοί που το σνομπάρουν χωρίς ιδιαίτερο λόγο γιατί είναι απλά βλαμμένοι. Μην στεκεσαι στα παραδείγματα που έδωσα, ήταν περισσότερο χιουμοριστικά...
    Και εννοείτε πως μου έχουν τύχει τέτοιοι βλαμμένοι (δεν είσαι μόνη σου σε αυτό) :)

    Δεν διαφωνώ στα γραφόμενα σου απλώς αναφέρω το πως το βλέπω από την δικιά μου πλευρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή