Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

H εξεταστικη μου[μας] (part1)

dude, και εκει που πας φοιτητης και λες θα ξινω τα παπαρια μου 16 ωρες την ημερα (γιατι τις υπολοιπες ειτε θα εισαι μεθυσμενος ειτε θα κοιμασαι), ερχεσαι αντιμετωπος με το μειζον προβλημα ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ. wtf? δηλαδη εγω τωρα πρεπει να διαβασω? Ναι ναι αγαπητε η ωρα που ολοι μισουμε εφτασε.και η ωρα αυτη εχει ορισμενα σταδια:

1.τις τρεις γαμημενες εβδομαδες που θα πρεπει να κατσεις κατω το κωλο σου και να διαβασεις,ερχονται ολες οι γαματες προτασεις: εκδρομες,παρτακια,ξενυχτια... μεχρι και παρτουζα σου προτεινανε.

2.οκ.το παιρνεις αποφαση...θα τα απαρνηθω ολα..εκει που ψαχνεις να βρεις τι στο καλο εχει να διαβασεις..ανακαλυπτεις οτι σου λειπουν καποια βασικα οπως σημειωσεις η το συγγραμμα.ο διαολα!

3.οκ.εφοδιαστικες.τωρα εχεις απειρες σημειωσεις , συγγραμμα,τα σος, μεχρι και μαρκαδορακια σε διαφορα χρωματα πηρες για να υπογραμμιζεις.και ετσι ξαφνικα αισθανεσαι πολυ superman.πιστευεις οτι θα ειναι παιχιδακι να περασεις ΟΛΑ τα μαθηματα

4.αυτο το συνδρομο ο-πιο-καλος-ο-φοιτητης-ειμαι-εγω σου περναει 30 δευτερολεπτα αργοτερα οταν ξεκινας να διαβαζεις την πρωτη σειρα , της πρωτης σελιδας,του πρωτου πακου σημειωσεων.τοτε ειναι που ανακαλυπτεις οτι εχεις πολλες σελιδες να διαβασεις,πολλες πληροφοριες να απομνημονευσεις,και λιγη ορεξη για να τα κανεις.

5.τριαντα λεπτα αργοτερα και αφου εχεις διαβασει 3 σελιδες ,αισθανεσαι εξαντλημενος.σε πηρανε και τα παιδια για καφε.νταξ λες θα παω δυο ωριτσες και συνεχιζω μετα την ΣΚΛΗΡΗ μελετη.

6.το συμπαν συνομωτει και ενω γραφεις στις 10 το πρωι, ειναι 9 και εσυ εισαι ΚΑΙ μεθυσμενος ΚΑΙ αυπνος ΚΑΙ αδιαβαστος.dudes, ποιανου ιδεα ηταν μετα τον καφε να παμε για ενα ποτακι?

7.δεν μασας.πας να γραψεις.και εκει αρχιζεις να αναρωτιεσαι μηπως πανω στο μεθυσι σου πηδηχτηκες με κανεναν μαυρο και δεν το θυμασαι.γιατι η κωλοφαρδια σου αδερφακι μου δεν περιγραφετε...καθεσαι πισω πισω εκει που δεν σε πιανει το ματι του επιτηρητη, διπλα στο φυτο του ετους που ολως περιεργως θελει να μοιραστει τις γνωσεις του μαζι σου.φιλε οχι μονο το περνας το μαθημα,αλλα το περνας και με 9.

8.ενταξει τα πραγματα δεν ειναι παντα τοσο γουαου.μετα κοπων και βασανων (γιατι παιζεισ ξυλο με τουσ συμφοιτητες για την 8εση αυτη) καθεσαι πισω πισω , διπλα στο φυτο που προαναφερθηκε και εκει που πας να αξιοποιησεις τις γνωσεις ΤΗΣ σε βλεπει το αετισιο ματι του επιτηρητη και μαντεψε ποιος πηρε το πεος. ΕΣΥ. γιατι σε πηγε πρωτο τραπεζι πιστα ωστε να βλεπει μεχρι και τον αν βαζεις τονους.

9.οκ.μετα το σοκ του πρωτου μαθηματος αποφασιζεις να στρωθεις και να κανεις υπερηφανο τον μπαμπα σου , την μαμα σου, τον θειο σου τον μητσο,την κουτσομπολα της γειτονιας, μεχρι και την θεια απο το σικαγο.6 ωρες,3 καφεδες,120 τσιγαρα (η 5 σοκολατες αν εισαι αντικαπνιστης) και 2000 χριστοπαναγιες μετα τελειωνεις την υλη.μπραβισιμο.

10.ναιι ναι. εχεις διαβασει, εχεις μοχθησει, εχεις ετοιμαστει ψυχολογικα..χμμ τι ξεχασες? ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ. γουελ νταν μεγαλε μολις εχασες το μαθημα.οκ αυτο ειμαι σιγουρη οτι ετσουξε.

11.ναι, ναι το επομενο θα το περασεις εισαι σιγουρος.ψευτοδιαβαζεις.πας δινεις.αντιγραφεις και απο τον μπροστινο..καλα μεγαλε γαμησες, εσκισες,τιναξες την μπανκα στον αερα. και οταν βγαινεις εξω μαθαινεις α) οτι αυτα που απαντησες μονος σου ηταν λαθος και β)οτι υπηρχαν ομαδες αρα και αυτα που αντεγραψες ειναι λαθος.ουπς γιου ντιντιτ εγκεν.

12.τελευταιο μαθημα και μετα ποιος σε ποιανει φιλε.εισαι σουπερ ντουπερ γουαου προετοιμασμενος, με τα σκονακια σου, με το κινητο ανα χειρας και φιλους στις επαλξεις να σου στειλουν τις απαντησεις. αυτη τη φορα θα λαμψεις.πας να μπεις στην αι8ουσα και βλεπεις καμια δεκαπενταρια συμφοιτητες-συνοδοιπορους να ετοιμαζονται για φραπεδακι της τελευταιας στιγμης.ναι και σε θελουν μαζι τους..να αρνηθεις?να φανεις αγενεστατος?τσ τσ τσ.θα πας.. εχουμε και τον σεπτεμβρη.ε εισαι και σιγουρος οτι εχεις περασει 1-2 ...

μπραβο ρε μεγαλε περασες τα αγγλικα ...ναι ναι αυτα που ειχαν a,b,c και αντεγραψες απο τον μπροστινο σου..αλλη μια εξεταστικη εφτασε στο τελος.ναι ναι θα μπορουσες να περασεις περισσοτερα αλλα σε μισουν οι καθηγητες/εχεις αναδρομο ερμη/σε εφαγε ο ερωτας.
see you τον σεπτεμβριο.

Y.Γ1 δεν ειμαι απο αλλο πλανητη.ξερω οτι υπαρχουν και φοιτητες που διαβαζουν.απλα ειναι η μειοψηφια.τα παραπανω αποτελουν αληθινα περιστατικα φιλων φοιτητων/συμφοιτητων , αλλα και προσωπικα παθηματα.
Υ.Γ2 το παραπανω κειμενο γραφτηκε την ωρα που θα επρεπε να δινω λογοτεχνια.δεν πηγα γιατι κοιμομουν.

1 σχόλιο:

  1. ναι αυτη ηταν η 1η εξεταστικη μας...!!!!!!!!και ετσ κοβω να ναι και η 2η...ασε το 10 ακομα με τσουζει..!!!αχ μας εφαγε και ο ερωτας αλλα χαλαλι του!!οταν σε τρωει ο ερωτας δε σε νοιαζει αν θα περασεις το μαθημα τωρα,το σεπτεμβρη,του χρονου ή και σε 4 χρονια..!!
    pacman

    ΑπάντησηΔιαγραφή